Csont, inszalag, izom, haj, fogak, vér és porc meg egy kevés zseléVosztok írta:Kiváncsi vagyok, hogy mi marad CRből félidőre, mert centerként jobban szétrúgják majd, mint általában.

Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi ne maradna? Játszott már centert párszor. Labda se nagyon lesz nála szerintem, csak a befejezéseknél.Vosztok írta:Kiváncsi vagyok, hogy mi marad CRből félidőre, mert centerként jobban szétrúgják majd, mint általában.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Kiváncsi vagyok, hogy mi marad CRből félidőre, mert centerként jobban szétrúgják majd, mint általában.

https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mennyire szemtelen dolog beírni az új nő nevét,de egy képet nem linkelni hozzá..sentry írta:Nah állítólag Alessia Tedeschi az új nője. Vagy szeretője, vagy hétvégi társasjáték partnere.
Lehet googlizni kis kíváncsiak.![]()

szerk. ez a csaj már elég régi sztori.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van egy videó a yt-on, amiben a top 100 gólja van benne. 2011-12-es szezonból volt a legtöbb távoli bombája benne szerintem. Akkor tényleg hihetetlen jó formában volt.dzsi91 írta:Azért 2011 és 13 között itt olyan teljesítményt tett le mind játékban mind gólokban ami egy teljesen más dimenzió mint a Unitedes Cé.Oké amióta elkezdődtek a térdproblémák tényleg lebutult/egyszerűsödött a játéka, de aki nem emlékezne nézze át a 2011-12es szezon,annál brutálabb teljesítményt én még nem láttam, mindenhonnan életveszély volt a pali, fosta a gólokat, szlalomozott a védők között, mégha nem is pörgette közbe a pöcsén alabdát.
De azért ne feledjük el, hogy az előző szezon első felében mindenki odáig volt meg vissza a játékától. Akkor tényleg nem csak a gólok meg gólpasszok jöttek, hanem mezőnyben is aktív volt és butított elég sokat. Szóval nem gondolom, hogy ő lenne itt a nagy gond a csapatban. Ha a csapatnak meglesz a játéka, akkor ő is feljavul, de biztos vagyok benne, hogy addig is hozni fogja a gólokat. Ma is vág legalább kettőt

Nah állítólag Alessia Tedeschi az új nője. Vagy szeretője, vagy hétvégi társasjáték partnere.
Lehet googlizni kis kíváncsiak.
Lehet googlizni kis kíváncsiak.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért 2011 és 13 között itt olyan teljesítményt tett le mind játékban mind gólokban ami egy teljesen más dimenzió mint a Unitedes Cé.Oké amióta elkezdődtek a térdproblémák tényleg lebutult/egyszerűsödött a játéka, de aki nem emlékezne nézze át a 2011-12es szezon,annál brutálabb teljesítményt én még nem láttam, mindenhonnan életveszély volt a pali, fosta a gólokat, szlalomozott a védők között, mégha nem is pörgette közbe a pöcsén alabdát.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Öregszik, óvja a térdét rendesen, minél tovább tudjon focizni.
Jól csinálja amúgy, csak nekünk rosszabb nézni
Jól csinálja amúgy, csak nekünk rosszabb nézni

Mennyivel gyorsabb és lazább volt a mozgása... Pedig, akkor is valami 38 góllal zárt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Kb 3 passzal lehozta a meccset,itt tényleg örökölni lehetett tőle a zsugát..
Csóró Marci fölment állandóan mögötte,de hát felejtsd el.
Amúgy érdekes visszanézni tényleg..
Csóró Marci fölment állandóan mögötte,de hát felejtsd el.

Amúgy érdekes visszanézni tényleg..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Azért azt jó lenne most is többet látni,hogy labdavesztés után így visszatámadjon.
De az biztos,hogy jó volt visszanézni:)
De az biztos,hogy jó volt visszanézni:)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
ÁÁÁÁÁRealista24 írta:Instán vagy pályán?Toti írta:mesterhármast érzek mára.:Đ

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Instán vagy pályán?Toti írta:mesterhármast érzek mára.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mesterhármast érzek mára.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
Cristiano Ronaldo Vs Fulham Home - FA Cup (English Commentary) - 03-04
Cristiano Ronaldo Vs Everton Away (English Commentary) - 06-07
A fiatal CR-t élmény volt nézni, kár hogy Madridba jövet már változtatnia kellett a stílusán.
Cristiano Ronaldo Vs Everton Away (English Commentary) - 06-07
A fiatal CR-t élmény volt nézni, kár hogy Madridba jövet már változtatnia kellett a stílusán.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jajj Isti...istimester írta:Karim graveseni magasságokban játszott abban az időszakban.Realista24 írta:Ja még egy tény. Karim rommá volt ekézve és idiótázva a heti két-három képért. Ugyanezeknél Cétől a napi három-négy kép viszont normális.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem tudom mennyire alszik jól.nmate írta:Sőt, mindjárt Faubert szinten, nem?istimester írta:Karim graveseni magasságokban játszott abban az időszakban.
- nmate
Sőt, mindjárt Faubert szinten, nem?istimester írta:Karim graveseni magasságokban játszott abban az időszakban.