Taktikai háború (Legyél Xabi)
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
LV ha súlytalan, ha nem, Bale kiválásával nincs jobb opció a szélre, főleg hogy nem büdős neki a munka.. Asensio beépítését nem az El Clasicó-n kell elkezdeni
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ez fogalmazódott meg bennem is L.V-vel kapcsolatban. és szvsz Moratanal is teljesen ez a szitu. De anno Higuaínnak is volt egy hasonló időszaka, ha jól emlkészem.
Én Asensiot nyomatnám, benne még lehet jóval több, mint egy jól beszálló csere, s ezt ki is kéne hozni.
Én Asensiot nyomatnám, benne még lehet jóval több, mint egy jól beszálló csere, s ezt ki is kéne hozni.
ZIDANE
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én Lucast nem tenném be, kezdőként nekem súlytalan, cserének viszont pont jó lesz egy 25 percre. Mondjuk hogy a helyén ki játszana akkor, az jó kérdés. Asensio nincs játékban, Jamest nem akarom látni, Isco a szélen meg hát nem az igazi. De őt és Kovacicot is játszatni kell, jó formában vannak.
Nem illik.
-
poronty
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Mondjuk a gyors ellenakciókhoz normál esetben Isco se túl jó választás, mivel eszméletlen lassú, és az esetek többségében a cseleivel lassítja támadásokat. Az Atleti ellen jól kijött a lépés neki, de, ha Casmiro valahogyan összetudja magát kapni fizikálisan, akkor nálam ő kezdene. Legutóbbi Barca meccsen is toronymagasan a mezőny legjobbja volt.Nekem nem kell a brazil, Atletico ellen sem kellett. Pedig ellenük kellhetne a verőember, de felesleges lett volna. Támadásban továbbra is rém gyenge már pedig a gyors ellenakciók és stbhez Isco meg Kovacic remekül passzol.
-----------Courtois
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Jacquet--Bastoni--Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Diomande
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na úgy fest Bale kimaradhat, akkor meg 442-t kell játszani, Lucas-Isco két szél, Benzema CR elöl, és nem kell Casemiro, lesz ott elég ember
Nekem nem kell a brazil, Atletico ellen sem kellett. Pedig ellenük kellhetne a verőember, de felesleges lett volna. Támadásban továbbra is rém gyenge már pedig a gyors ellenakciók és stbhez Isco meg Kovacic remekül passzol.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
A brazilt csak azért nem tenném be, mert nem lesz addigra formában. Kova nagyon megy, Isco is összekapta magát rendesen, Modric az meg Modric. Csapatként kell menni, és akkor nem lehet gond. Az ilyen meccseken még CR is előveszi mezőnyben a jobbik énjét.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- wZoLee7
Ez attól függ, hogy a BBC kezd-e. Amennyiben igen, Iscot a padról küldeném be és a Modric-Casemiro-Kovacic kp-val kezdenék.
Ebben egyet értünk. Jó formában vannak. Mégis taktikailag úgy érzem kell oda Case a barca ellen.
Kíváncsi vagyok Zizu kit választ
Kíváncsi vagyok Zizu kit választ
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ladislao írta:Meglepő, hogy Case eddig nincs fixen benne legalább az első két helyben
Legalábbis nekem az
Case-Iscot nyomtam... És Iscoban voltam kevésbé biztos Kova ellenében
Szerintem meg egyáltalán nem.
Rengeteget kihagyott a srác, s mind kovacic, mind Isco most nagyon jó formában vannak.
ZIDANE
Meglepő, hogy Case eddig nincs fixen benne legalább az első két helyben
Legalábbis nekem az
Legalábbis nekem az
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aki Jamest teszi, az írja is meg, hogy miért.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szavazás, két játékost lehet választani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Mocskos kíváncsi leszek, hogy a tegnapi kiváló teljesítmény után Zizou, hogy kezeli majd a nagyobb meccseket. Már a középpályát és a BBC-t nézve. Jövő hét szombaton már Barca, nagyon érdekes lesz az ellenük felálló csapat, főleg ha már többen bevethetőek.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- wZoLee7
Marha egyszerű a megoldás, Modric, Kroos, Kovacic, Isco, Casemiro, 5 ember 4 posztra. Be lehet ezt osztani, akár a 442-vel is. Isco elvan 4411-ben a csatár mögött is, vagy a szélen is, Kroos és Modric is tud legalább pihenni. A harmadik szempont meg, olyan nincs, hogy ebből az 5-ből mindenki rendelkezésre álljon. Bőven jó a csapat, megvagyunk a kp-n, luxus gondok a védelemben, ha a támadóknak nem megy lehet eggyel több embert bedobni a kp-ról
Én odáig megyek, hogy szerintem Kova kiszorította a kezdőből. Nem végleg, de előbb beraknám. Tegnap kijött az, hogy a kis horvát annyival nem gyengébb a brazilnál védekezésben, mint amennyivel jobb támadásban. A robbanékonysága meg páratlan, remekül használja ki a labdakihozataloknál. Parádés, amit művel. És Isco is. Casemirot viszont továbbra is lehet használni majd, kell ő is. Az elmúlt hónapban Isco és Mateo nagyon jól mennek, szinte érezhetetlen, hogy ők csak cserék. Végre.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Ha így megy Kova és Isco is tovább, akkor azért lesz dolga Casemironak, hogy visszaszerezze a helyét, mert a két kicsi most nagy formában van. Bolond dolog lenne őket padra dobni.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
James egyertelmuen felesleges, remelem neki is leesett, hogy Casemiro, Kroos (idesorolhatjuk Benzemat is) kivalasaval is csak egy nyamvadt 10 percet kapott, azt is 3-0nal ... teljesen felesleges, nyaron tuti lelép.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Simeone sara is boven, annak ellenére hogy tobb játékosa (Saul, Grízes) pocsék formaban voltak. Az a legnagyobb gond az Atléticoval hogy belekezdtek valami olyanba amiben meg messze vannak a masik két nagytol, ez pedig a tamadofoci. Sem a huzoemberuk, sem a csapatuk osszessegeben nem eleg jo ahhoz hogy felvegyék a versenyt velunk. Tavaly es az azt megelőző években legalabb 2 defenzív szellemiségű kpval ertek el a sikereiket (tavaly pl Gabi es Augusto). Ezt a 4-3-3 érdekében be lehet áldozni de ahogy mondtam egy sokkal jobb kilencesre lenne szükség mint pl Gameiro. 4-4-2-ben viszont hatalmas butaság ugyanigy 1 vkpval felállni, ez volt Simeone legnagyobb hibája taktikailag. Raadasul ot hozza le aztán csereként..ertem én hogy gólt akar rugni de meg tul sok volt a meccsbol hatra ahhoz hogy orosz rulettbe kezdjen. Saul siman lejohetett volna, nulla volt tegnap. Egyebkent régebben írta valaki hogy neki inkabb Saul kene mint Koke, hat ez is nonszensz, utóbbi 3x jobb játékos kb. Zidane reszerol csak apró változtatások voltak (védekezésben 4-5-1, szélső vedok es Isco szabadon játszhatott, Lucast rakja a kezdőbe, Ronaldo a kilences) de ezek mind bejottek. Persze a győzelemhez elsősorban a játékosaink hibátlan egyéni teljesítménye kellett, tenyleg nem tudnek senkit kiemelni mert mindenki kitett magáért. Cserekkel szokás szerint óvatos volt. James viszont valoban feleslegessé vált, neki kell nyáron lepnie innen.rashidm írta:Nem tudom eldönteni, hogy most Zizu verte meg Cholo-t taktikailag, vagy egyszerűen sokkal jobban akarták a győzelmet a srácok. Valaki aki tud a meccsről egy-két érdekes taktikai elemet? RMFC?
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
rashidm
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem tudom eldönteni, hogy most Zizu verte meg Cholo-t taktikailag, vagy egyszerűen sokkal jobban akarták a győzelmet a srácok. Valaki aki tud a meccsről egy-két érdekes taktikai elemet? RMFC?