illgner írta:Az elmúlt kb. 5 évben viszont brutálisan globalizálódott a nemzetközi foci, és az elit pénzügyileg fénysebességgel húzott el a többiektől. Mert lehet, hogy gagyi a német, de korábban elképzelhetetlen volt, hogy pl. a Bayern 6-szor egymás után nyerjen, most meg az menne csodaszámba, ha elbuknák a bajnokságot. Hol a Bréma, vagy a Dortmund, esetleg a Stuttgart közbeszólt, de most ezek a csapatok már nem tudják felvenni a harcot pénzügyileg a Bayernnel, ezért sincs esélyük. Ugyanez van szerintem a spanyol bajnokságban is, bár nem ismerem a Valencia, Atlético, Sevilla költségvetését, de szerintem a töredéke a Real/Barca duónak. Én csak erre gondoltam, hogy szerintem most már hosszú távon nem tudnak lépést tartani a Reallal, ha a Barca kiesik.
Amióta foci van, nem nagyon tudta senki se a lépést tartani a Reallal.
A Milan nagyon közel volt, illetve most ez a Messi Barcája az, akik ténylegesen lépést tud tartani velünk.
Nem azt mondom, hogy a Milan sorsára fog jutni a Barca, de lesznek hasonlóságok, miután kifut Messi.
Mi olyan szinten egyeduralkodók vagyunk, hogy nagyon senki az elkövetkező 20 évbe nem fog megelőzni vagy egyáltalán utolérni minket.
Itt mindig is a legjobbak játszottak és ez így is fog maradni reméljük.