nagyon intézik már kilián pótlását.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. augusztus 2., szerda 20:51
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 2., szerda 14:45
HozzászólásSzerző: untouchable » 2023. augusztus 2., szerda 14:37
15 millió?wZoLee7 írta:az nem baj, mert így középről valakit előrébb kell tolni vagy jobbra ki Fedet szóval bent lesz helyG. V.tinho írta:
Nagyon bírom Cebát, de azért Güler és Ceba nagyon nem egy poszt. Szerintem ez az összefüggés nem játszik.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 2., szerda 14:01
az nem baj, mert így középről valakit előrébb kell tolni vagy jobbra ki Fedet szóval bent lesz helyG. V.tinho írta:Nagyon bírom Cebát, de azért Güler és Ceba nagyon nem egy poszt. Szerintem ez az összefüggés nem játszik.wZoLee7 írta:
Arda kiesésével ennél sokkal jobb ajánlat kellene. Én mindenképp megtartanám.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. augusztus 2., szerda 13:58
Nagyon bírom Cebát, de azért Güler és Ceba nagyon nem egy poszt. Szerintem ez az összefüggés nem játszik.wZoLee7 írta:Arda kiesésével ennél sokkal jobb ajánlat kellene. Én mindenképp megtartanám.Pad'em írta: Aston Villa 15 milliós ajánlatot készül tenni Ceballosért.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 2., szerda 13:52
Arda kiesésével ennél sokkal jobb ajánlat kellene. Én mindenképp megtartanám.Pad'em írta: Aston Villa 15 milliós ajánlatot készül tenni Ceballosért.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 13:03
HozzászólásSzerző: smck1337 » 2023. augusztus 2., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. augusztus 2., szerda 11:31
Güler!MorataMartin írta: Hát nagyon sajnálom csóri Gülart. Kíváncsi lettem volna én is rá, plusz örültem, hogy elől nő a variációs lehetőségek száma. Gülar, Mendy és Ceballos sérülése nélkül is vékonykának tartottam a keretet, pláne elől. Nagyon jó lenne még 1-2 igazolás. Moneybappe érkezését én továbbra se tartom valószínűnek most. Viszont asszem sok ezzel a támadósorral neki menni a szezonnak, hát sok türelem kell ehhez a szezonhoz majd.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. augusztus 2., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 2., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: madridronie » 2023. augusztus 2., szerda 10:42
Kevésbé valószínűsíthető, de én még egy januári érkezést sem tartok elképzelhetetlennek ebben az ügyben.Az az 1 év az 4 hónap, januárban aláírhat ide. Miután kitették a csapatból, egész nyáron ellene hangolják a szurkolókat és azt kürtölik, hogy el akarják adni, valaki szerint az még tényleg reális forgatókönyv, hogy hosszabbítani fog?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 10:17
Az az 1 év az 4 hónap, januárban aláírhat ide. Miután kitették a csapatból, egész nyáron ellene hangolják a szurkolókat és azt kürtölik, hogy el akarják adni, valaki szerint az még tényleg reális forgatókönyv, hogy hosszabbítani fog?tubatibi írta: Mi a win, ha idén nem jön?
Hogy van egy évük rábeszélni a hosszabbításra és nézhetetlen lesz a támadójátékunk?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 2., szerda 10:05
Vagy ingyen jon, vagy nem jon, mert a penz fontosabb neki, es akkor nem veszitunk semmit.tubatibi írta: Mi a win, ha idén nem jön?
Hogy van egy évük rábeszélni a hosszabbításra és nézhetetlen lesz a támadójátékunk?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. augusztus 2., szerda 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 2., szerda 8:23
Amikor korabban 200 milliot ajanlottunk erte sem kapott volna nagy (ekkora) alairasi penzt.realmadrid95 írta:Pad'em írta:
Miért? Kapnának pénzt a semmi helyett. 2 éve nem válaszoltak a 200 milis ajánlatunkra, egyék csak most.
Sztem most letudják Dembélét meg a csatárigazolást (Kane/Vlaho bukó, ugyh most Kolo Muani a tervük) és utána le lesz tudva Mbappé is.
Nyilvan a Psg probalja eladni, de mi van, ha Bappe nem akar jonni meg iden? Jovore kapna tolunk 160 millios alairasi penzt, nyilvan iden sokkal kevesebbet kapna, mivel Psgnek is fizetunk.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 2., szerda 8:11
Pad'em írta:Miért? Kapnának pénzt a semmi helyett. 2 éve nem válaszoltak a 200 milis ajánlatunkra, egyék csak most.Halfkey írta: Az én kebabosom most azt írta hogy utolsó nap küldünj egy szar offert, hogy elmondhassuk Papinak hogy megpróbáltuk, és hogy a PSG kapzsi.
Szerintem ez hiba lenne.
Sztem most letudják Dembélét meg a csatárigazolást (Kane/Vlaho bukó, ugyh most Kolo Muani a tervük) és utána le lesz tudva Mbappé is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 2., szerda 8:04
Miért? Kapnának pénzt a semmi helyett. 2 éve nem válaszoltak a 200 milis ajánlatunkra, egyék csak most.Halfkey írta: Az én kebabosom most azt írta hogy utolsó nap küldünj egy szar offert, hogy elmondhassuk Papinak hogy megpróbáltuk, és hogy a PSG kapzsi.
Szerintem ez hiba lenne.
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. augusztus 2., szerda 6:27
Bocs,azt hittem ez egyertelmu azzal amit irtam.Realista24 írta:Szóval akkor nincs érv?miro. írta: Ja teny,hogy ezt a klub baszta el azzal,hogy nem adtak el akar 60millioval olcsobban is,mint ahogy terveztek.
Sorry,my bad.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 2., szerda 0:29
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem