VB - 2014

Archívum

Ki volt a világbajnokság legjobb játékosa?

A szavazás 2014. július 16., szerda 21:44-kor befejeződött.

James
20
17%
Messi
12
10%
Robben
52
44%
Neuer
2
2%
Kroos
11
9%
Hummels
0
0 szavazat
Di María
4
3%
Lahm
1
1%
Mascherano
15
13%
Más, megírom kommentben
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 117

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2014

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 15., kedd 21:00

ghána rúgott egy hatost a fáraóknak :hmmm: nem tudom ki a kontinensen most a jani..elefántok? ghána? onnan is lesz egy meglepetéscsapat az tuti
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 15., kedd 21:00

GT37 írta:
R.M.C.F írta:Mindkettő fordít majd.... :hmmm: szerintem.
A németek szerintem is nyernek majd (pláne, hogy nincs Zlatan a svédeknél), de az olaszoknál sosem lehet tudni. :D

Nem rosszak azok az olaszok,bár nem az a legjobb kezdőjük. :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 15., kedd 20:59

R.M.C.F írta:Mindkettő fordít majd.... :hmmm: szerintem.
A németek szerintem is nyernek majd (pláne, hogy nincs Zlatan a svédeknél), de az olaszoknál sosem lehet tudni. :D

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 15., kedd 20:57

GT37 írta:Tipszmikszgyilkos nap lehet ebből: a nyolcadik percben Olaszország 0-1 Örményország, Svédország 1-0 Németország. :D

Mindkettő fordít majd.... :hmmm: szerintem.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 15., kedd 20:55

Tipszmikszgyilkos nap lehet ebből: a nyolcadik percben Olaszország 0-1 Örményország, Svédország 1-0 Németország. :D

szurkolo
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan

HozzászólásSzerző: szurkolo » 2013. október 15., kedd 17:33

Én ma ezen hatalmasat nevettem. Közel a bosszú :Đ :Đ
"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 14., hétfő 20:26

Amit Galacticos mond abban az évben Albiol zseniálisan játszott (szerintem) végig, de azon az egy meccsen hatalmasat hibázott.
akkor mondom máshogy: nem hiszem, hogy VdB egy 15 La LIga meccses srácot (870 perc) előrébb helyezne mint egy 40 BL meccses, 200+ La Liga mecces (18.000 min) tapasztalt védőt. Tehát már rég fiatalítani kellett volna pár poszton ahogy korábban leírtam, de ezt nem tette meg (egyelőre) és játszatja tovább akiket korábban. ahogy olvastam végre eljutott odáig, hogy nem kell két vkp, de ehhez is több hónap (év) kellett...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 14., hétfő 19:47

morientes írta:Mondjuk érdekes lenne megnézni,Albiolnak mennyi játékperce van a fentebb felsorolt sorozatokban... :hmmm:
A 2008-as Eb-n játszott 156 percet, és ennyi. :D

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 14., hétfő 19:44

eb meg vb-n szerintem incs sok perce, talán 1 teljes eb meccse van még 2008ból amikor az első két meccset megnyerték a spanyolok (oroszok meg svédek) és a harmadikon totál cserecsapat volt, még de la red is játszott és gólt is lőtt. azon kívül én nem emlékszem albiolra hogy játszott volna nagy tornán, bár azon a meccsen se biztos hogy játszott. :) 
Pont erre gondoltam.Hogy hát nem sokat játszott ő VB-n,EB-n,azt viszont adom hogy Pelle alatt sok szerepet kapott a BL-be...
Az más kérdéshogy azokban az időkben sajnos nem "játszottunk" a Bajnokok Ligájában,csak "szerepeltünk..."
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 14., hétfő 19:37

morientes írta:Mondjuk érdekes lenne megnézni,Albiolnak mennyi játékperce van a fentebb felsorolt sorozatokban...
eb meg vb-n szerintem incs sok perce, talán 1 teljes eb meccse van még 2008ból amikor az első két meccset megnyerték a spanyolok (oroszok meg svédek) és a harmadikon totál cserecsapat volt, még de la red is játszott és gólt is lőtt. azon kívül én nem emlékszem albiolra hogy játszott volna nagy tornán, bár azon a meccsen se biztos hogy játszott. :)
viszont pellénél alapkezdő volt pepe mellett, ramos meg a jobboson úgyhogy abban az évben kezdő volt a bl-ben is, az már más kérdés hogy nem jutottunk túl messzire, bár ez inkább egy argentin haverjának köszönhető 100%-ban. nem volt ő annyira rossz védő, de azt nem tudom neki elfelejteni amikor simán kivághatta volna villa elöl ő szerencsétlenkedett, a csatár megszerezte a labdát és a nyakánál fogva lerántotta villát aztán piros meg tizenegyes kombó a barca ellen..

szerk.: most nézem 42 meccse van a válogatottban azt meg hogy a rákba? :lol:

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 14., hétfő 19:33

Szerintem az Albiol-Bartra kérdés nem lesz kérdés VdB-nél. Hiszen Albiol több évnyi VB-EB-BL tapasztalattal maga mögött, míg Bartra jobb esetben is kb egy jó idénnyel lesz. nem is kérdés.
Mondjuk érdekes lenne megnézni,Albiolnak mennyi játékperce van a fentebb felsorolt sorozatokban... :hmmm:
Lehet hogy Bartranak a BL-be több perce van :lol: Bár most hogy Raul Albiol elavanzsált nápolyba,ez azért már necces...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. október 14., hétfő 18:28

Szerintem az Albiol-Bartra kérdés nem lesz kérdés VdB-nél. Hiszen Albiol több évnyi VB-EB-BL tapasztalattal maga mögött, míg Bartra jobb esetben is kb egy jó idénnyel lesz. nem is kérdés.

Mind tudjuk, hogy már eddig is meg lehetett volna húzni a fiatalítást egy-két poszton (jobb bekk, kapus, kkp), de amondó vagyok, hogy ezt még nem ezen a VB-n fogjuk látni (esetleg [a jelenlegi helyzet alapján] Azpili kimarad és helyette megy valaki a jobbosra).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 14., hétfő 18:27

ismerve a bajszost, puyolt fogja kivinni nem holmi pelenkást :lol:

javi martinez nem hogy mehetne, hanem kezdhetne is, tény hogy a korábbi években busquets jobban odaillett, de ez már nem az a csapat..max az akar lenni de nem az..de mindegy is mert a buszkecc-xavi-iniesta-pedro-fabregas sorból max egy lesz csere az öregnél
Nem illik.

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 14., hétfő 17:30

Realista24 írta:GT, tudod milyen Busi megítélése madridista körökben, ugye? Akkor miért kell ezt? :)
Tudom, elnézést, nem provokációnak szántam.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. október 14., hétfő 17:27

GT, tudod milyen Busi megítélése madridista körökben, ugye? Akkor miért kell ezt? :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. október 14., hétfő 17:19

besteve7 írta:Ezt magyarázd már meg nekem, mit tett le eddig Bartra, hogy rögtön VB-n számoljanak vele, azon kívül, hogy Barcás. Ezerszer inkább Inigo Martinez, de még Albiol is.
A lantot tette le. :mrgreen:
Eddig remek szezont fut a fiú, szerintem nem teljesen esélytelen, hogy kivigyék a vébére, ha így folytatja.
Én legalábbis - függetlenül attól, hogy barçás - előbb vinném ki Brazíliába, mint Albiolt, ez biztos. Martínez sem rossz, azzal is meg lennék elégedve, ha ő menne ki. Csak ne Albiol, ha lehet.
morientes írta:Azért tettem oda azt a pár kérdőjelet. :D De VdB-t ismerve,addig biztos hogy Ramos és Mr Shakira mellett Albiol lesz a harmadik khv,amíg nyugdíjba nem mennek.Hiába szedné le Bartra Ronalot a pályáról ( :lol: :lol: :lol: ),a klasszikon,vagy Inigo bárkit,az örwg nem enged a becsípődésekből az istennek se...ami meg azt illeti,Bartranak voltak hajmeresztő megmozdulásai,igaz ami igaz.Inigot nem nagyon láttam játszani,róla nemtok érdemben nyilatkozni.Azon a néhány R.S. meccsen amit láttam,nem volt rossz.
Martinezt el fogja vinni viszont,mert olyan tipusu vkp a csapatban mint Buszkecc,rajta kívül csak ő van.A sérülés,vagy a szinészkedés okán előkerülő piros lap,meg benne van a játékban... :D :mrgreen:
Gondoltam. :D Mondjuk igen, én is ettől félek. :-( (Bartra meg akármikor leszedné Ronaldót a pályáról, szóval ne nevess. :mrgreen: )
Bartra amúgy tényleg nagyszerűen tolja idén, bár még sok van hátra a szezonból, lehet, hogy idővel romlani fog a formája, ki tudja. Remélem, tartani tudja majd ezt a színvonalat.
Ott van azért Illarra is. :) (Bár figyelembe véve, hogy VdB mennyire bízik a fiatalokban, azt hiszem, teljességgel értelmetlen abban bíznunk, hogy őt is kiviszi majd a vébére. :D ) Mondjuk Javi Martíneznek az az előnye a macifejűvel (copyright hehe) szemben, hogy ő középhátvédet is tud játszani szükség esetén.
Színészkedés? Busquetsnél? Nem tudom, miről beszélsz, Sergio a legsportszerűbb játékosok egyike ebben a tekintetben, életemben nem láttam még fetrengeni, avagy eljátszani a nagyhalált. :)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 14., hétfő 12:20

Albiol :lol: Na őt is el kéne felejteni igen gyorsan. :lol: 
Azért tettem oda azt a pár kérdőjelet. :D De VdB-t ismerve,addig biztos hogy Ramos és Mr Shakira mellett Albiol lesz a harmadik khv,amíg nyugdíjba nem mennek.Hiába szedné le Bartra Ronalot a pályáról ( :lol: :lol: :lol: ),a klasszikon,vagy Inigo bárkit,az örwg nem enged a becsípődésekből az istennek se...ami meg azt illeti,Bartranak voltak hajmeresztő megmozdulásai,igaz ami igaz.Inigot nem nagyon láttam játszani,róla nemtok érdemben nyilatkozni.Azon a néhány R.S. meccsen amit láttam,nem volt rossz.
Martinezt el fogja vinni viszont,mert olyan tipusu vkp a csapatban mint Buszkecc,rajta kívül csak ő van.A sérülés,vagy a szinészkedés okán előkerülő piros lap,meg benne van a játékban... :D :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. október 14., hétfő 11:38

és úgy látom, VdB már felismerte, hogy böszmeség betenni mellé még egy védekező középpályást

Na.....időben. A második VDB meccsen lehetett látni, hogy nem működik,szar.....ideje lenne már ha kinyitná a csippást.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. október 14., hétfő 8:57

GT37 írta:Albiol :lol: Na őt is el kéne felejteni igen gyorsan. :lol:
Középre Piqué, Ramos és Bartra, balra Alba és Monreal,
Ezt magyarázd már meg nekem, mit tett le eddig Bartra, hogy rögtön VB-n számoljanak vele, azon kívül, hogy Barcás. Ezerszer inkább Inigo Martinez, de még Albiol is.
morientes írta:Fernando Torres semmivel se jobb,mint David Villa,
Jelenlegi formájukat nézve Torres jobb, igaz a góllövés még hiányzott, de játékban jó volt, még Mou is visszarakta a kezdőbe, Villatól értelmes megmozdulást a Szuper Kupa döntő óta nem láttam.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2013. október 14., hétfő 8:41

http://www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014 ... at-2287429

Teljesen megértem.
2006 óta Domenechel elindult a folyamat, ami azóta is tart, és nem pozitív irányba.
A szövetség elnöke meg persze cáfol :lol:
"And my heart will leave you never."

Vissza: