Kerlon írta:Én konkrétan Jamestől egy meccsre emlékszem, ahol talán a vezető gólt szerezte. Meg esetleg még egy, amikor a másodikat? De érted az volt a legnagyobb erénye, hogy a legváratlanabb helyzetben is képes gólt szerezni, de ebben is visszaesett. A csapatjátékához meg ő tud a legkevesebbet hozzátenni a többi középpályással szemben. Szerintem ezzel, hogy Kovacic és Isco ilyen stabilan és jól teljesítenek egy ideje Jamesnak lefőtt a kávéja. Komoly meccseken egyértelműen előtte vannak. És akkor ott még Asensio is, aki hasonló kaliber, mint James, de még éretlenebb, viszont dinamikusabb, több poszton bevethető és számomra még mindig fontos, hogy spanyol.
Ha valaki, akkor én abszolút nem vagyok James fan, de.... Hozott azért fontos pontokat, főleg a Sporting ellen az odavágón. Arról meg nem ő tehet, hogy nem a posztján játszik. Ez egy patt helyzet, mert Zidane sem. Hülye lenne eldobni egy működő felállást, taktikát kidobni csak James miatt. Ahogy írtad is, kb mindenki jobb nála azon a poszton ahol játszhat. Így, hogy nem játszhat szabadon, nem csoda, hogy nincs gólhelyzete és kijön, hogy lassú, meg nem akkora ász, mint sokan hiszik. Ott pörögni kell, védekezni és ezt Isco sokkal jobban megoldja. Pedig ő csak egy "dribli király".

Szóval felesleges James-t ócsárolni. Bőven van hiányossága, de egy más keretben lehetne húzó ember. Én azt mondom, hogy hál' Istennek nálunk nem tud kiteljesedni, de egy Juve a 3-5-2-jével g**i jól járna vele.
És akkor jövőre hallgathatnánk az "Öziles témát". Hogy mi a francért adtuk el, hát villog az új csapatában.
Ha már szóba jött... Nem tudom, hogy ki kezeli a facebook-ot, de sűrgősen álljon le ezekkel a "szerinted miért mellőzik Jamest, kezdetnéd-e, ki a legjobb választás k.pályára" kérdéseket, mert tönkre tesznek a hozzászólások, hogy mindenki James párti, mert volt egy beton szezonja Ancelotti alatt.

A hiányosságait meg senki nem látja...
Kerlon írta:Ez rendben is van, de azért az elmúlt meccseken kb. egy jó jobbhátvédet hozott csak. Régen is volt, hogy melóznia kellett, de akkor sem annyit tudott, hogy belevezeti két biciklivel a védőbe. Mindegy, nem küldeném el, de szerintem mostanában támadásban nagyon keveset tudott segíteni.
De tőle nem várható el több. Nem is kell többet. Amit kell, azt megcsinálja. Persze, hogy kéne támadásban is a plusz a jobb szélen, de ennyi meló mellett lehetetlen. Sokszor Bale-től sem jött, pedig ő más kaliber. Inkább Carvajal a ludas. Nagyon sokszor Lucas segíti ki védekezésben. Akkor ezt kompenzálhatná Dani azzal, hogy támadásban ér valamit. Mert mostanában nem nagyon tesz hozzá.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero