Fénykorában nem lehetett szabályosan szerelni,de tényleg.És abban az időben,nem villant olyan gyakran a lap,mint most.Faragták mint az állat,de felpattant mint a keljfeljancsi

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 5., vasárnap 17:12
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 5., vasárnap 16:51
Az a Vietto nem spanyol válogatott? Iturbe viszont ott van még, vele mi van?alexoxladjackoxi írta:Tevezt valamiért mellőzték az elmúlt években. Sabella is, Martino is. A legjobb évei maradtak így ki neki, pedig előtte ő volt a numberone Argentínában. Viszont ő már 100%, hogy nem lesz válogatott. Mondjuk az utánpótlás miatt nem kell aggódni, Vietto és Dybala már elég hangosan veri az ajtót.wZoLee7 írta:Így van...az a torna mvp díja meg megint csak vicc...de kár erről beszélni is. Az a válogatott rohadt jó lehetne, de hogy ki és miért tette oda Martinót azt én nem értem.
Szerintem a 433 abszolút nem fekszik ennek az argentín generációnak. Jó támadóik vannak, de egy két vagy egy egy csatáros rendszer sokkal hatékonyabb lenne. A világ egyik legjobb vkp-je az övék, de néha túlságosan hátra van rendelve, ninc selég ütős kp-juk...DM, Messi, ezeket mind a kp-n játszatnám. Pipitát ideje lenne elfelejteni, maximum cserének jó. Nem vagyok otthon az argentin keretben, de Aguero-Tevez csatár páros adná...Mögöttük Messi, hátrébb egy hármas Dm-Mascheráno-Könyörgöm Keressetek egy fiatal tehetséget Biglia helyéreés mehet is...
Nem szeretem az argentin csapatot, de van bennük potenciál, kár h a kövi vb-re már ez a keret túlságosan kicserélődik
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. július 5., vasárnap 16:36
Tevezt valamiért mellőzték az elmúlt években. Sabella is, Martino is. A legjobb évei maradtak így ki neki, pedig előtte ő volt a numberone Argentínában. Viszont ő már 100%, hogy nem lesz válogatott. Mondjuk az utánpótlás miatt nem kell aggódni, Vietto és Dybala már elég hangosan veri az ajtót.wZoLee7 írta:Így van...az a torna mvp díja meg megint csak vicc...de kár erről beszélni is. Az a válogatott rohadt jó lehetne, de hogy ki és miért tette oda Martinót azt én nem értem.
Szerintem a 433 abszolút nem fekszik ennek az argentín generációnak. Jó támadóik vannak, de egy két vagy egy egy csatáros rendszer sokkal hatékonyabb lenne. A világ egyik legjobb vkp-je az övék, de néha túlságosan hátra van rendelve, ninc selég ütős kp-juk...DM, Messi, ezeket mind a kp-n játszatnám. Pipitát ideje lenne elfelejteni, maximum cserének jó. Nem vagyok otthon az argentin keretben, de Aguero-Tevez csatár páros adná...Mögöttük Messi, hátrébb egy hármas Dm-Mascheráno-Könyörgöm Keressetek egy fiatal tehetséget Biglia helyéreés mehet is...
Nem szeretem az argentin csapatot, de van bennük potenciál, kár h a kövi vb-re már ez a keret túlságosan kicserélődik
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. július 5., vasárnap 14:56
Az akkori Napoli nem nevezheto gyenge kozepcsapatnak, viszont a legerosebb bajnoksagban nyert bajnoki cimet, az akkori vilag legerosebb csapatai mellett(Inter, MILAN! Juve). A Barcelonaban ezt viszont nem tudta megtenni.LiamGallagher írta:?? Egy gyenge középcsapatnak nyert 2 bajnoki címet, egy UEFA kupát meg egy olasz kupát.pheco írta: Maradona meg klubszinten nem ért el fele annyit se, mint Messi, akkor mitől is nagyobb isten Diego?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. július 5., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. július 5., vasárnap 13:25
?? Egy gyenge középcsapatnak nyert 2 bajnoki címet, egy UEFA kupát meg egy olasz kupát.pheco írta: Maradona meg klubszinten nem ért el fele annyit se, mint Messi, akkor mitől is nagyobb isten Diego?
HozzászólásSzerző: lestat » 2015. július 5., vasárnap 13:22
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. július 5., vasárnap 13:14
Nem hiszem, ez azért már tényleg brutál nevetséges lenne. Vidal, Valdivia vagy Bravo. Valaki tudja?___Samy___ írta:mert, ki lett a torna játékosa? azt ne mondjátok, hogy messi
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 5., vasárnap 12:47
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. július 5., vasárnap 12:35
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. július 5., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 5., vasárnap 9:41
Legalább van pár gólja vébéken.De visszakérdezek...És Higuain?Valaha,valahol?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 5., vasárnap 9:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 5., vasárnap 9:28
A VB selejtezőkön nagyon adta anno.realistahuni írta:Amúgy Kun játszott már jól válogatottban?e argentina sem érdemelte meg,Tata egy barom,ezek a cserék komolyan,leviszi Kunt![]()
Citynél aláírom hogy vannak jó időszakai de ahányszor láttam válogatottnáé világi flop volt mindig.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 5., vasárnap 9:24
Amúgy Kun játszott már jól válogatottban?e argentina sem érdemelte meg,Tata egy barom,ezek a cserék komolyan,leviszi Kunt
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 5., vasárnap 9:05
Meg a f**mat,a bírók nyomták őket,Peru ellen rezgett a léc,Vidalt is ugyan úgy ki kellett volna állítani,vagy ha az nem ért annyit,akkor az a másik megmozdulás sem,perui oldalon.megérdemelte chile, összességében is ők voltak a legjobbak. :agree:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. július 5., vasárnap 6:18
én is valahogy így vagyok vele.Soha nem értettem, hogy miért kell mindig a válogatottnál elért teljesítményt ennyire felnagyítani. Maradona meg klubszinten nem ért el fele annyit se, mint Messi, akkor mitől is nagyobb isten Diego? Vagy akkor Messi és Cé soha nem kerülhet all time top 5 közelbe, mert a válogatottal nem tudnak semmit nyerni? Azért nézzük meg, hogy egy Ronaldo, Ronaldinho, Zidane mennyivel jobb csapatokkal jutottak fel a csúcsra válogatott szinten . Viszont ők meg egyéni eredményekben és klubszinten maradnak el Messiéktől. Szóval szerintem még mindig értelmetlen vita ez, mert úgy is a szimpátia dönt ebben a kérdésben mindenkinél. Nálam pl Cé, Messi, Ronaldo, Zidane a sorrend, mondom ezt úgy, hogy utálom Messit.
Megnéztem volna Ronaldot, ha nem Rivaldo, Dinho, Carlos, Cafú stb. társai vannak, hanem Moutinho, Nani, Coentrao és Pereira. De ugyanez elmondható Zidaneról is. Ronaldo meg BL-t nem nyert soha, akkor ő miért esélyes minden idők legjobbja címre? Parttalan vita marad továbbra is.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. július 5., vasárnap 2:32
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. július 5., vasárnap 1:42
Igen. Ez a két véglet van csak. Vagy Messi a legjobb, vagy Messi a legszarabb.dannen írta: pont írni akartam, hogy tőlem aztán chilevel is összehasonlíthatjuk, ki gondolta volna, hogy megfogod a lényeget.de hogy a barca triplázás hogy jön ehhez... ezek a szar gyökerek vb döntőig is mentek annyira szar a keretük meg annyira sok a gyökér és nincs messi mögött csapat.
de oké, akkor nem messi hibája, hogy megmozdulása nem volt egész meccsen. a szar gyökér csapattársak hibája. meg amúgy se volt ma este kedve nyerni. bocs messi. jóéjt.
Kb le is írtad mi a gond a mai fociban. Nagyon nagy túlzással Messi és Cé a két félszemű a vakok között. Az sok mindent leír a mostani állapotokról hogy Matyiő egy értékes védő volt a triplázó Barcában.pheco
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. július 5., vasárnap 1:36
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem