Én nem érzem ezt a nagy pofáraesést.Viszont talan a forum legnagyobb pofaraesese ez (beleertve magamat is), mikor egesz nyaron kb rohogtuk a barcat, a keretuket leneztuk, stbstb.. erre latjuk mi van.
Aztan a 4/4 lehet nem csak az idei el clasicokban fog megjelenni hanem kukapban is…
Csak saját magunknak köszönhetünk mindent, nem azért történnek ezek, mert ez a Barca hű de annyira jó, hanem mert mi vagyunk szerencsétlenek.
Ügyesek meg minden, de egy toptop csapat nem itt kezdődik, de amennyire fos a felhozatal Európában is lehet ez is bőven elég lesz.
Egy top City/Pool/Real stb ezt a Barcát röhögve szedné ezét, csak jelenleg nincs ilyen csapat.
Összecigánykodtak full csődben az évek alatt egy egész tűrhető keretet l, amit feltöltöttek fiatalokkal és hoztak egy normális edzőt.
Bajnokságban ha fair lenne a bíráskodás még ilyen szar formában is vezethetnénk, ez a legszánalmasabb.
BLben egy 50-50%os makkal úszták meg a PSGt, lehet már ott kiestek volna, mert a Pool elleni PSG elég komoly volt.
Kupában meg megvertek minket, de hát itt is csak magunknak köszönhetjük.
Minden évben az adott szezon legjobbjait keressük és idén ez lehet a Barca lesz, mert ez is elég lehet nekik erre.
Én csak saját magunkban csalódtam folyamat.
Legalább fociztunk tegnap egy kicsit és rájöttek, hogy jé lehet így is.