Alaba lucas szelsoparost.ateeemadrid írta: Nem tudom, hogy mit lehetne kitalálni ellenük a kupadöntőben, annyival előttünk vannak jelenleg.

Bajnokok Ligája
- Galacticos
Re: Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt az Arsenalt szerintem a barca szétkapná, akkor menjenek tényleg inkább a PSG ellen. Hátha.poronty írta: A keret nekem is tetszik, ez a fiatalos váltás a kirakat sztárokról sokkal jobb projekt, és a játékuk is rendben van, de attól még ez egy köcsög arab klub, végtelen pénzzel, ami normális körülmények között sose tudna ilyen keretet kialakítani. A focinak az lenne a jó, ha az ilyen csaló csapatok soha nem kerülnének még csak a döntő közelébe se, szóval remélem az Arsenal majd valahogy kiszenvedi ellenük a továbbjutást.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- ateeemadrid
Nagyon egyben vannak na, még ha nem is veretes az ellenfél. Nem tudom, hogy mit lehetne kitalálni ellenük a kupadöntőben, annyival előttünk vannak jelenleg.
- RealMadridFanatic
Jovo heten is leulok bizva a csodaban, de iden nem az a csapat sajnos, ami megforditja. Mondjuk ezt le tudom nyelni az elmult 10+ ev utan.dzsi91 írta:Az első rész az az arabon kívül a barsza is lehetne az arsenal meg az elődöntőt se éli meg. Tipikus filler csapat a remontadainkhozporonty írta: A keret nekem is tetszik, ez a fiatalos váltás a kirakat sztárokról sokkal jobb projekt, és a játékuk is rendben van, de attól még ez egy köcsög arab klub, végtelen pénzzel, ami normális körülmények között sose tudna ilyen keretet kialakítani. A focinak az lenne a jó, ha az ilyen csaló csapatok soha nem kerülnének még csak a döntő közelébe se, szóval remélem az Arsenal majd valahogy kiszenvedi ellenük a továbbjutást.![]()
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az első rész az az arabon kívül a barsza is lehetne az arsenal meg az elődöntőt se éli meg. Tipikus filler csapat a remontadainkhozporonty írta: A keret nekem is tetszik, ez a fiatalos váltás a kirakat sztárokról sokkal jobb projekt, és a játékuk is rendben van, de attól még ez egy köcsög arab klub, végtelen pénzzel, ami normális körülmények között sose tudna ilyen keretet kialakítani. A focinak az lenne a jó, ha az ilyen csaló csapatok soha nem kerülnének még csak a döntő közelébe se, szóval remélem az Arsenal majd valahogy kiszenvedi ellenük a továbbjutást.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealMadridFanatic
Furan irod a Realt.poronty írta: A keret nekem is tetszik, ez a fiatalos váltás a kirakat sztárokról sokkal jobb projekt, és a játékuk is rendben van, de attól még ez egy köcsög arab klub, végtelen pénzzel, ami normális körülmények között sose tudna ilyen keretet kialakítani. A focinak az lenne a jó, ha az ilyen csaló csapatok soha nem kerülnének még csak a döntő közelébe se, szóval remélem az Arsenal majd valahogy kiszenvedi ellenük a továbbjutást.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
A keret nekem is tetszik, ez a fiatalos váltás a kirakat sztárokról sokkal jobb projekt, és a játékuk is rendben van, de attól még ez egy köcsög arab klub, végtelen pénzzel, ami normális körülmények között sose tudna ilyen keretet kialakítani. A focinak az lenne a jó, ha az ilyen csaló csapatok soha nem kerülnének még csak a döntő közelébe se, szóval remélem az Arsenal majd valahogy kiszenvedi ellenük a továbbjutást.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
-------------Haaland
- RealMadridFanatic
En csak a Pool elleni odavagon lattam oket, de ott volt foca. Az arabok miatt szurkolni nem fogok nekik, de a csapattal semmi baj, mindenhol tehetseges jatekosok vannak es jo focit jatszanak. Sokkal inkabb Ok, mint a Barca, bar ezen a forumon ez gyanithatoan nem nagy meglepetes.nzooli93 írta:Idei psgvel szerintem semmi gond. Az a Vitinha Neves kp nagyon jo, tamadoreszt is rendbe vágták. Megérdemlikporonty írta: Kvara szépen felverte. Rendes fosok, hogy egy hányinger psg-barca döntő lesz.
Jatek alapjan a katalanok gyozelmevel sem lenne bajom, de az a nyaladzas ami menne ugy a csapatra, mint a 17 evesre... Kicsit eros lenne.
- ateeemadrid
Arról nem is beszélve, hogy a feltolt védelem ha valamelyik csapatnak feküdhetne, azok ők.
Úgyhogy psg bandwagonra fel mindenki. Fgy arsenal úgyis szopna a döntőben.
Úgyhogy psg bandwagonra fel mindenki. Fgy arsenal úgyis szopna a döntőben.
- Pad'em
A csapattal lehet semmi gond de az a terrorista kecskepásztor elnökük ne nyerjen BL-t. Laporta se mondjuk, lesz bajunk májusbannzooli93 írta:Idei psgvel szerintem semmi gond. Az a Vitinha Neves kp nagyon jo, tamadoreszt is rendbe vágták. Megérdemlikporonty írta: Kvara szépen felverte. Rendes fosok, hogy egy hányinger psg-barca döntő lesz.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ha van csapat aki nem feltett kézzel menne ki a barsza ellen az a párizs. Rendes rivalizalas alakult ott ki az elmúlt évekbenporonty írta: Kvara szépen felverte. Rendes fosok, hogy egy hányinger psg-barca döntő lesz.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Sztem is játékosállományra egész szimpi most ez a csapat, MBappé miatt meg nagyon tipik lenne, ha behúznák.nzooli93 írta:Idei psgvel szerintem semmi gond. Az a Vitinha Neves kp nagyon jo, tamadoreszt is rendbe vágták. Megérdemlikporonty írta: Kvara szépen felverte. Rendes fosok, hogy egy hányinger psg-barca döntő lesz.

- nzooli93
Idei psgvel szerintem semmi gond. Az a Vitinha Neves kp nagyon jo, tamadoreszt is rendbe vágták. Megérdemlikporonty írta: Kvara szépen felverte. Rendes fosok, hogy egy hányinger psg-barca döntő lesz.
-
Kvara szépen felverte. Rendes fosok, hogy egy hányinger psg-barca döntő lesz.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland
- Pad'em
https://x.com/trunksRM/status/191005718 ... Q-15A&s=19
Ki ez az új Barca kps? Mekkorát mentett kontra közben baszki.
Ki ez az új Barca kps? Mekkorát mentett kontra közben baszki.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
Félautomata lesrendszer van, nem ok huzzak be a vonalat,hanem a számítógép. Ez ilyen. Miota bevezettek, csomó felmilis lest fujtak mar be. Ennél tisztább lesrendszer nincs. Angoloknal nincs egyedül már asszem,de jovore ott is ez lesz ha jól remlik.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Erdekes ez a les, mivel az elo kepen ahol megallitottak ott lesen van Raphinha, a laba jocskan benn van a 16oson belul mar…de a VAR digitalis kepet teljesen mashol allitottak meg, lehet latni Raphinha sokkal kozelebb van a 16os vonalahoz sot egyik laba erinti is, ugy meg nem les. Ergo ket kulonbozo helyen allitottak meg a dolgot… 
https://www.facebook.com/share/p/15zMC ... tid=wwXIfr

https://www.facebook.com/share/p/15zMC ... tid=wwXIfr
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára schranzer 2025. április 9., szerda 22:03-kor.
- ateeemadrid
Az a colos bot néger ott középen másodjára rúg luftot 5 méterre a kaputól, ki ez a szerencsétlen?

- Pad'em
Mondjuk nem sokáigELSiete írta: Aston Villa viszont vezet.

-
Ez a Doué gyerek nagyon rendben van. A PSG elég jól belenyúlt mostanába az átigazolásokkal.
-----------Courtois
-------------Haaland
-------------Haaland