Felraktam hendivel, persze, hogy buziskodnaktomi_b írta: Felraktam 15k-t a Barcára, én mindent megtettem, hogy bukjanak.![]()

HozzászólásSzerző: Wecker » 2025. február 9., vasárnap 21:34
Felraktam hendivel, persze, hogy buziskodnaktomi_b írta: Felraktam 15k-t a Barcára, én mindent megtettem, hogy bukjanak.![]()
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. február 9., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 9., vasárnap 15:27
Ezt amúgy nagyon sok egysejtű ösztönlény nem képes felfogni. Ha el is tekintünk attól, hogy mi vagyunk a Real Masdrid és ezért minden bl meccsünk nagyítózva van, semmi esetekből kreálnak híreket akkor is valaki megnézte, hogy hány meccsel játszottunk többet a bl-ben mint bármelyik európai nagycsapat? Kb utcahosszal több meccsünk volt nyilván ez nagyobb játéktér a bírók balfaszkodására.Professore írta:amikor nekünk kedvezett a bíró már csak a nagy számok törvénye alapján is.
HozzászólásSzerző: Professore » 2025. február 9., vasárnap 15:20
Hát igen ezt nehéz megemészteni de ez sem fog változni egyhamar. A foci mindig is szubjektív dolog volt és mi is nyilván elfogultak vagyunk egy bizonyos mértékig. A fő probléma hogy túl sikeresek vagyunk, olyasmiket vitt véghez a csapat mint soha senki pl. címvédés a BL-ben. Ezért aztán valamivel meg akarják magyarázni hogy ŐK miért nem annyira sikeresek és az önreflexió helyett könnyebb csalást, maffiát, Francot kiáltani. Tök mindegy mi van vagy hogy ki nyer a lényeg hogy ezek ne mi legyünk. Ez a nagyság átka. A bibi csak ott van mikor ez begyűrűzik a szurkolóktól a birókhoz, vezető szerepben levő emberekhez. Valószínű az is benne van hogy tiszta lappal akarunk játszani és ez szúrja a zavarosban halászók érdekeit. Persze lehet találni pár kiragadott szitut amikor nekünk kedvezett a bíró már csak a nagy számok törvénye alapján is. Ezt évekig mantrázzák a nyílt csalásokat meg nyilván nem akarják észrevenni. Jó példa erre a bayernesek akik mai napig csalást emlegetnek aztán azt elfelejtik hogy ha korrekt lett volna a bíráskodás akkor már jóval az ominózus eset előtt game over lett volna nekik. Alternatív valóságban léteznek ahol mi vagyunk az örök gonosz. Szánalmas lúzerek mind.ferni írta: De legalább igaz lenne hogy nekünk fújnak a BLben, de ez is egy kreált baromság és mégis ezt kell hallgatni évek óta.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. február 9., vasárnap 14:17
Azert nem erdekel senkit, mert a Real Madridrol van szo. Mindenki a bukasunkat varja. Nyugodtan legyetek, ha a Barcanak vagy barmelyik mas csapatnak fujkalnak ilyen kovetkezetlenul faszsagokat a sporik, akkor majd egni fog Tebasek alatt a szek. Most viszont mindegy, szenvedjen a Real meg Perez. Ez a prioritas.Remy írta: Latjak, csak senkit nem erdekel, mert az osszes BLt igy nyertuk…
Kurvara senkit nem erdekel amugy rajtunk kivul, hogy miket fujnak a birok ellenunk. Nap, mint nap tapasztalom haveri korben is.
Szerintem senki nem akar igazsagot a fociban, az a lenyeg, hogy ne a fasz rossz oldalan legyel. Semmi mas nem szamit.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. február 9., vasárnap 13:34
Vesztesek klubja.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2025. február 9., vasárnap 13:18
Pont erre gondoltam én is a nyilatkozat után. A régi motoros Cerezo gondolom megsimogatja az okos kis buksiját.Realista24 írta: Azt mondja a Simeone, hogy a Barca a legjobb csapat a ligaban a harom bajnokeselyes kozul.
Ha en elnok lennek, rugnam is ki.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 13:12
Ráadásul vhogy úgy mondta hogy "továbbra is ragaszkodom hozzá hogy a Barca a legjobb..." vagy ilyesmi, gondolom kérdezték már korábban isRealista24 írta: Azt mondja a Simeone, hogy a Barca a legjobb csapat a ligaban a harom bajnokeselyes kozul.
Ha en elnok lennek, rugnam is ki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. február 9., vasárnap 13:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 9., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. február 9., vasárnap 12:18
Mondjuk ott legalabb nincs szandekos csalas, meg is lehet nezni a BL-ben az eredmenyeinket a Ligahoz kepest.ferni írta: De legalább igaz lenne hogy nekünk fújnak a BLben, de ez is egy kreált baromság és mégis ezt kell hallgatni évek óta.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 9., vasárnap 12:12
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. február 9., vasárnap 11:43
A baj egyébként ott kezdődik, hogy minket annyira utálnak, hogy ha valamit ellenünk fújnak, akkor már odáig fajul a dolog, hogy megmagyarázzák, hogy az semmi (Lásd Mbappét múltkor lerúgják, aztán addig magyarázták itthon meg külföldön is az ellendrukkerek, hogy megállapították, hogy hozzá se ért a később győztes gólt szerző védő.). Ezt átveszik aztán médiumok is és hergelik őket. Ha meg mer szólalni emiatt valaki a részünkről, azt meg hivatalos úton is támadják már. (Lásd a többi klub által támogatott szankció ellenünk.)Remy írta: Latjak, csak senkit nem erdekel, mert az osszes BLt igy nyertuk…
Kurvara senkit nem erdekel amugy rajtunk kivul, hogy miket fujnak a birok ellenunk. Nap, mint nap tapasztalom haveri korben is.
Szerintem senki nem akar igazsagot a fociban, az a lenyeg, hogy ne a fasz rossz oldalan legyel. Semmi mas nem szamit.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 9., vasárnap 11:33
Ezt szóról szóra így gondolom és látom én is. Mindenki látja, rengetegen beszélnek is róla, de sem a többi csapatot sem azok szurkolóit nem érdekli amíg minket büntetnek. Ezért írtam h a többi meccsen is felkell nagyítani a hibákat. Szövetségeseket kell szerezni ebben a harcban vagy leállítani.Remy írta: Latjak, csak senkit nem erdekel, mert az osszes BLt igy nyertuk…
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. február 9., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 10:06
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. február 9., vasárnap 9:44
Utolsó 2 fordulóban fix 3 pontot vettek el tőlünk,de a 10 emberes espanolt valószínűleg vertük volna, szóval van az 5 is. Nincs itt semmi látnivaló.Pad'em írta: BREAKING: The broadcaster of the game last night say that there were MORE images of the penalty moment.
But when the on field referee asked for more images last night, the VAR team said there were none. @diarioas
Mintahogy a közvetítés során is a var check után 1 perccel mutatták is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 9., vasárnap 9:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. február 9., vasárnap 8:54
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem