Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 4., szerda 17:09

kiserik írta: Zubimendi nem szint szerintem és nem is az a típus (arra ott van Tchou), amit mi keresünk.

Nálam stílusra:
Vitinha: Modric
Stiller: Kroos

Kérdés, hogy melyik kellene nekünk jobban, melyik egészíti ki jobban a jelenlegi középpályásainkat, mondjuk Fedét?

https://datamb.football/midfielders/ Ezen az oldalon statisztikailag össze lehet a játékosokat hasonlítani, szép színes ábrákkal.
Egyszerű: Vithina mozdithatatlan. Stiller nem.
realfan írta:
Nika91127 írta: Vithina a Portoból ment oda. A Wolvesben csak kölcsön volt. A 21/22-es Portos szezonja miatt vette meg a PSG. Na mindegy :)

Zubimendi egy Illaramendi klón kb. Ugyanabban a csapatban ugyanazt hozza. Nem minden Socis mélysegi irányító OP (lásd Xabi).
és nem is mind Illaramendi, hogy hasonló bölcsességet írjak :)
Ezt nem értem. Mi a hasonló bölcsesség?

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. június 4., szerda 17:01

Zubimendi nem szint szerintem és nem is az a típus (arra ott van Tchou), amit mi keresünk.

Nálam stílusra:
Vitinha: Modric
Stiller: Kroos

Kérdés, hogy melyik kellene nekünk jobban, melyik egészíti ki jobban a jelenlegi középpályásainkat, mondjuk Fedét?

https://datamb.football/midfielders/ Ezen az oldalon statisztikailag össze lehet a játékosokat hasonlítani, szép színes ábrákkal.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. június 4., szerda 17:00

Minek ez az argentin gyerek tamado kps posztra ahol evek ota jegeljuk gulert es van egy 21 eves bellinghamunk? Ez 3db 22ev alatti jatekos..
Ra van 40x millio, modricra kar h mar nem maradt.
Annak a budimirnak legalabb lenne ertelme.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. június 4., szerda 17:03-kor.

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2025. június 4., szerda 16:47

Nika91127 írta:
ToniKroos írta:

Lehet túlárazott, aztán jobb csapattársakkal meg jövőre felmegy az ára 100-ra. Ha Vitinhat a wolvesból hozzuk 40 millióért ugyan ezt lett volna a reakció állítom, aztán meg lehet nézni most hol tart. Nagyon nehéz ezt így megmondani, hogy kiből mit hoz ki egy nagyobb csapat, főleg most nálunk az új edzővel.
Vithina a Portoból ment oda. A Wolvesben csak kölcsön volt. A 21/22-es Portos szezonja miatt vette meg a PSG. Na mindegy :)

Zubimendi egy Illaramendi klón kb. Ugyanabban a csapatban ugyanazt hozza. Nem minden Socis mélysegi irányító OP (lásd Xabi).
és nem is mind Illaramendi, hogy hasonló bölcsességet írjak :)

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 4., szerda 16:36

ToniKroos írta:
realmadrid95 írta:

Azert csak lehet velemenye az embereknek, ha normalis hangnemben irja azt. En Zubimendit tobb meccsen is lattam, engem nem gyozott meg, ettol fuggetlenul bevalhat. Viszont tarthatom tularazott jatekosnak, ha nem haragszol meg.
Lehet túlárazott, aztán jobb csapattársakkal meg jövőre felmegy az ára 100-ra. Ha Vitinhat a wolvesból hozzuk 40 millióért ugyan ezt lett volna a reakció állítom, aztán meg lehet nézni most hol tart. Nagyon nehéz ezt így megmondani, hogy kiből mit hoz ki egy nagyobb csapat, főleg most nálunk az új edzővel.
Vithina a Portoból ment oda. A Wolvesben csak kölcsön volt. A 21/22-es Portos szezonja miatt vette meg a PSG. Na mindegy :)

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. június 4., szerda 16:28

realmadrid95 írta:
MarioCirolo írta: Nem teljesen ertem, ami a forumon megy. Eddig ment a siras, hogy lyukas a keret, nincsenek vedoink, keves a feher jatekos, nincs melysegi iranyitonk, Rodrygo/Brahim/Guler nem bal szelsok, Mendy/Fran kevesek. Erre lecsereltuk LV-t TAAra “ingyen”, o szar. Elhoztuk az egyik legnagyobb khv tehetseget es hozunk egy bal hatvedet az edzo kulon keresere, az nem jo. Szo van Stiller, vagy Zubimendi igazolasarol, ok nem jok, mert nem Vitinha, bar akkor senki nem sirt Vitinhaert, amikor a Wolvsban jatszott. Hozunk egy 17 eves jobb szelsot, o sem jo, mert nem latjuk a posztjat a csapatban es tucat. Eddig az volt a baj, hogy nem koltunk, most meg hogy tul sokat koltunk. Megkockaztatom, hogy a fanyalgok max. ha 1 meccsen lathattak ezeket a jatekosokat, de mar eldontottek, hogy mindenki szar. Vegre igazolunk, van egy nagyon komoly koncepcioval rendelkezo edzonk is, lehet ideje kicsit pozitivabban latni a dolgokat. Bar ezt hiaba magyarazom olyanoknak, akik 2-3 honap utan mar megmondtak, hogy Cuortois es Mbappe szarok es el kell adni oket.
Azert csak lehet velemenye az embereknek, ha normalis hangnemben irja azt. En Zubimendit tobb meccsen is lattam, engem nem gyozott meg, ettol fuggetlenul bevalhat. Viszont tarthatom tularazott jatekosnak, ha nem haragszol meg.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. június 4., szerda 16:20

szinte még el sem kezdődött az átigazolási szezon de kifejezetten jól mozog a klub. eddig lazán 7.5/10.

edző: ✅
jhv: ✅
khv: ✅
bhv: hamar azonosítva és napok kérdése ✅

marad a kp-s pozi amire sok embert írnak. Stiller meg Zubimendi csak akkor jöhet szóba ha kifejezetten az edző kéri mert egyik sem nagy szám. ez a Mastantuono meg totál felesleges és Reiner szagú. elhozzuk, hogy ne más vigye el de nem igazán kell.

szerintem nagyon pozitív amit eddig a klub csinált. 1-2 névtől nem dobtam hátast de ők tudják. nem kell negatívkodni de mindenkinek lehet véleménye. már így is jelentősen erősödött a keret.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. június 4., szerda 16:18

Pad'em írta: AS megint Budimirről cikkez, hogy hozhatjuk. 8 millió a kivásárlási ára.
Kell. Joselu szintű igazolás lenne. TAA lenne kire ívelgessen 😅

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. június 4., szerda 16:13

flori írta:
Pad'em írta: AS megint Budimirről cikkez, hogy hozhatjuk. 8 millió a kivásárlási ára.
Nagyon szurkolok ennek a biznisznek, szerintem erősítés lenne.
Detto.

Kell egy horvat a keretbe hogy BL-t nyerjunk. :D
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. június 4., szerda 16:05

Nagyon szurkolok ennek a biznisznek, szerintem erősítés lenne.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. június 4., szerda 16:05

MarioCirolo írta: Nem teljesen ertem, ami a forumon megy. Eddig ment a siras, hogy lyukas a keret, nincsenek vedoink, keves a feher jatekos, nincs melysegi iranyitonk, Rodrygo/Brahim/Guler nem bal szelsok, Mendy/Fran kevesek. Erre lecsereltuk LV-t TAAra “ingyen”, o szar. Elhoztuk az egyik legnagyobb khv tehetseget es hozunk egy bal hatvedet az edzo kulon keresere, az nem jo. Szo van Stiller, vagy Zubimendi igazolasarol, ok nem jok, mert nem Vitinha, bar akkor senki nem sirt Vitinhaert, amikor a Wolvsban jatszott. Hozunk egy 17 eves jobb szelsot, o sem jo, mert nem latjuk a posztjat a csapatban es tucat. Eddig az volt a baj, hogy nem koltunk, most meg hogy tul sokat koltunk. Megkockaztatom, hogy a fanyalgok max. ha 1 meccsen lathattak ezeket a jatekosokat, de mar eldontottek, hogy mindenki szar. Vegre igazolunk, van egy nagyon komoly koncepcioval rendelkezo edzonk is, lehet ideje kicsit pozitivabban latni a dolgokat. Bar ezt hiaba magyarazom olyanoknak, akik 2-3 honap utan mar megmondtak, hogy Cuortois es Mbappe szarok es el kell adni oket.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 15:13

AS megint Budimirről cikkez, hogy hozhatjuk. 8 millió a kivásárlási ára.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 4., szerda 14:44

MorataMartin írta:
Pad'em írta: Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.
De ha jön a Töki akkor nemcsak augusztus 14-e után játszhatna nálunk, akkor lesz 18 éves? Gondolok itt a 3 brazil esetére, akik csak 18 évesen csatlakoztak a Real Madridhoz.

Neki van olasz utlevele, ezert ez ra nem vonatkozik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 14:44

MorataMartin írta:
Pad'em írta: Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.
De ha jön a Töki akkor nemcsak augusztus 14-e után játszhatna nálunk, akkor lesz 18 éves? Gondolok itt a 3 brazil esetére, akik csak 18 évesen csatlakoztak a Real Madridhoz.
Hát ezt írom én is az utolsó mondatban :D Nem tudom. De írták már, hogy akarjuk a tornára, akkor gondolom megoldható.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. június 4., szerda 14:42

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. június 4., szerda 14:39

Franco ügynökei befagyasztották a PSG-t, minket favorizál. Ismét csak a klub vb lesz a sarkalatos pont, mi azt akarjuk hogy már nálunk legyen, River Plate meg nyilván, hogy náluk. Itt is majd perkálhatunk valószínű még pár extra milliót, bár augusztusban lesz csak 18, nem tudom ez bekavar e.

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. június 4., szerda 14:16

Nem teljesen ertem, ami a forumon megy. Eddig ment a siras, hogy lyukas a keret, nincsenek vedoink, keves a feher jatekos, nincs melysegi iranyitonk, Rodrygo/Brahim/Guler nem bal szelsok, Mendy/Fran kevesek. Erre lecsereltuk LV-t TAAra “ingyen”, o szar. Elhoztuk az egyik legnagyobb khv tehetseget es hozunk egy bal hatvedet az edzo kulon keresere, az nem jo. Szo van Stiller, vagy Zubimendi igazolasarol, ok nem jok, mert nem Vitinha, bar akkor senki nem sirt Vitinhaert, amikor a Wolvsban jatszott. Hozunk egy 17 eves jobb szelsot, o sem jo, mert nem latjuk a posztjat a csapatban es tucat. Eddig az volt a baj, hogy nem koltunk, most meg hogy tul sokat koltunk. Megkockaztatom, hogy a fanyalgok max. ha 1 meccsen lathattak ezeket a jatekosokat, de mar eldontottek, hogy mindenki szar. Vegre igazolunk, van egy nagyon komoly koncepcioval rendelkezo edzonk is, lehet ideje kicsit pozitivabban latni a dolgokat. Bar ezt hiaba magyarazom olyanoknak, akik 2-3 honap utan mar megmondtak, hogy Cuortois es Mbappe szarok es el kell adni oket.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. június 4., szerda 14:04

Franco Mastantuono has said ‘YES’ to joining Real Madrid.
Juni Calafat has turned the situation around.
Real Madrid now have to close a deal with River Plate.
@marca
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. június 4., szerda 14:02

BlancoMark írta:
realmadrid95 írta:

Nem csak ezert akarjak, mar 2 eve is irt rola Padem, hogy figyeljuk.
2 eve figyelik, ennek ellenere csak akkor leptek akcioba amikor mar majdnem ott volt a szignoja a PSG szerzodesen. Kicsit azt erzem, hogy annyira osszejottek a PSG igazolasai az utobbi evekben, hogy a vezetoseg azt gondolja, hogy ha a PSG-nek kell akkor biztos generacios tehetseg.
Vagy annyira megromlott a két vezetőség, klubelnök kapcsolata.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. június 4., szerda 14:00

realmadrid95 írta:
BlancoMark írta: Az beteg, hogy csak azert kell mert a PSG majdnem leigazolta. :lol:

Josolok neki 300 percet egesz szezonban ha idekerul.
Nem csak ezert akarjak, mar 2 eve is irt rola Padem, hogy figyeljuk.
2 eve figyelik, ennek ellenere csak akkor leptek akcioba amikor mar majdnem ott volt a szignoja a PSG szerzodesen. Kicsit azt erzem, hogy annyira osszejottek a PSG igazolasai az utobbi evekben, hogy a vezetoseg azt gondolja, hogy ha a PSG-nek kell akkor biztos generacios tehetseg.

Vissza: