Aztán majd amikor Vini kezdi összekapni magát, akkor ugyanúgy érdemes lesz visszanézni a topicjába, hogy mennyire szarrá oltották páran.

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2019. november 10., vasárnap 17:11
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2019. november 10., vasárnap 16:46
Sokan írtunk hasonlókat, de mentségünkre legyen mondva, hogy ilyen fejlődést fél év alatt a Realban fogalmam sincs kitől láthattunk utoljára.LaMartin írta:Tádám írta: Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.![]()
![]()
Május 6https://madridom.hu/forum/posting.php?mode=quote&f=10&p=1036676#
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2019. november 10., vasárnap 16:44
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2019. november 10., vasárnap 16:33
Tádám írta: Szerintem egy normális világban a Real Madrid padjának a közelébe sem kéne férnie.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 10., vasárnap 15:43
Kozepszereknek nem akartam nyitnikiserik írta: Tavaly meg májusig sírtam, hogy legalább topicja legyen![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. november 10., vasárnap 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 10., vasárnap 15:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2019. november 10., vasárnap 14:14
HozzászólásSzerző: lestat » 2019. november 10., vasárnap 13:40
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. november 9., szombat 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 21:51
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2019. november 9., szombat 21:46
Ugye Eriksen csak vicc? Idén hatalmas flop.numberone1 írta:Nem is irtam, h oreg. A brazil itt van junior kora ota, lehet hogy majd valtani akar, lehet h innen fog visszavonulni....nem tudni. Mindenesetre ha jonne VDB, Pogba v Eriksen, v ketto a harombol(van ra esely), akkor hatrebb szorulhat a rangsorban Valverde, de Casenak jo alternativaja is lehet, nem mellesleg kell neki is pihennie.Realista24 írta:
Casemiro 27 éves, nem értelek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2019. november 9., szombat 21:36
VDB meg Eriksen minek? Én már Pogbát is hagynám a fenébe. Itt van Kroos, Case, Fede, jön Odegaard, kell még valami csere felfedezett és kész. Mehet a lóvé Mbappéba.numberone1 írta:Nem is irtam, h oreg. A brazil itt van junior kora ota, lehet hogy majd valtani akar, lehet h innen fog visszavonulni....nem tudni. Mindenesetre ha jonne VDB, Pogba v Eriksen, v ketto a harombol(van ra esely), akkor hatrebb szorulhat a rangsorban Valverde, de Casenak jo alternativaja is lehet, nem mellesleg kell neki is pihennie.Realista24 írta:
Casemiro 27 éves, nem értelek.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. november 9., szombat 21:31
Nem is irtam, h oreg. A brazil itt van junior kora ota, lehet hogy majd valtani akar, lehet h innen fog visszavonulni....nem tudni. Mindenesetre ha jonne VDB, Pogba v Eriksen, v ketto a harombol(van ra esely), akkor hatrebb szorulhat a rangsorban Valverde, de Casenak jo alternativaja is lehet, nem mellesleg kell neki is pihennie.Realista24 írta:Casemiro 27 éves, nem értelek.numberone1 írta: Szerintem lassan majd atveszi Case helyet a vedelem elott, foleg ha erkezik egy Pogba v VDB jovore. Siman jo lesz ott is, es nem kell keresgelni majd Casemiro utodjat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. november 9., szombat 21:20
Casemiro 27 éves, nem értelek.numberone1 írta: Szerintem lassan majd atveszi Case helyet a vedelem elott, foleg ha erkezik egy Pogba v VDB jovore. Siman jo lesz ott is, es nem kell keresgelni majd Casemiro utodjat.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2019. november 9., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: flori » 2019. november 9., szombat 21:02
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2019. november 9., szombat 20:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. november 9., szombat 20:27
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2019. november 7., csütörtök 11:09
így van, remekül kiegészíti a világ legjobb védekező középpályását, és a világ legjobb középsőközéppályását, és mellettük belőle is az válhat. Nagyon jó alapanyag, technikailag még van hová fejlődjön, de a legjobb helyen van.Yazid írta: en még mindig azt mondom egy remek kiegeszítő ember lehet sok évig. nagyon harcias, agilis, eleg nyurga, ahhoz képest dinamikus, gyors. fel le szaladgál, folyamat küzd, persze h kitűnik kroos, case mellett.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem