Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Tudom első meccs...nagy következtetéseket nem kell levonni de azt azért nem nagy bátorság kijelenteni, hogy olyan hatalmas elvárásunk nem lehet a szezonnal kapcsolatban. Valaki tényleg komoly potenciált lát ebbe a Vinicius, Rodrygo vonalban, erről a 20 kilós gyerekről ne is beszéljünk akit becserélt...a nevét se tudom. A sírás kerülget milyen játékosokat csodáltam itt évtizedek óta most meg ilyen bohócok ( már elnézést) viselhetik ezt a mezt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Október 5-ig csak kéne egy csatár, ha Benznek nem megy akkor sok ilyen meccset fogunk látni.
Hogy ebben kinek mi tetszett az nekem rejtely.. de az elso felidoben mast se lehetett olvasni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Marca:
Real Madrid recorded just three fouls against Manchester City
Végig hátrányban lévő csapattól nagyon kevés.
Real Madrid recorded just three fouls against Manchester City
Végig hátrányban lévő csapattól nagyon kevés.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem láttam a meccset, éppen hétvégi házban voltunk bulikázni.
Viszont kb. az történt, amire számítottam (ok, az egyéni hibákat sosem lehet előre bekalkulálni).
A lényeg, hogy a BL-ben ez a keret teljesen le van maradva, hiába van pár klasszis játékosunk, akik közül ráadásul többen is mennek kifelé a korban, ha - főleg támadásban - egyszerűen nincsen meg a megfelelő minőség.
Ott van Bale, (és Hazard), papíron 2 szupersztárunk, akik semmit nem érnek. A belgában még lehet(ne) bízni, de már ő sem fiatalodik, esetleg 1-2 jobb szezonja lehet. És ott vannak a brazilok, őket sem tartom túl sokra...
Rengeteg pénz kellene a következő években megújítani a keretet, de a koronavírus miatt ki tudja hogy lesz..nekem a BL-ben nem lesznek túl nagy elvárásaim egy darabig.
Viszont kb. az történt, amire számítottam (ok, az egyéni hibákat sosem lehet előre bekalkulálni).
A lényeg, hogy a BL-ben ez a keret teljesen le van maradva, hiába van pár klasszis játékosunk, akik közül ráadásul többen is mennek kifelé a korban, ha - főleg támadásban - egyszerűen nincsen meg a megfelelő minőség.
Ott van Bale, (és Hazard), papíron 2 szupersztárunk, akik semmit nem érnek. A belgában még lehet(ne) bízni, de már ő sem fiatalodik, esetleg 1-2 jobb szezonja lehet. És ott vannak a brazilok, őket sem tartom túl sokra...
Rengeteg pénz kellene a következő években megújítani a keretet, de a koronavírus miatt ki tudja hogy lesz..nekem a BL-ben nem lesznek túl nagy elvárásaim egy darabig.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem ertem honnan szedik paran ezt a megtagadast.SzB írta: Egyébként szerintem Bale-lel születhetett valami háttér-megegyezés, mert a szerződése szerint már tegnap előtt szabadlistára tehették volna, amikor megtagadta a játékot. Lehet, hogy bevállalja a kölcsönadást... Csak a nagy hallgatás van James-nél is... Persze amíg nincs üzlet, addig ez nem tartozik ránk.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
De nem tagadta meg Bale a játékot...SzB írta: Egyébként szerintem Bale-lel születhetett valami háttér-megegyezés, mert a szerződése szerint már tegnap előtt szabadlistára tehették volna, amikor megtagadta a játékot. Lehet, hogy bevállalja a kölcsönadást... Csak a nagy hallgatás van James-nél is... Persze amíg nincs üzlet, addig ez nem tartozik ránk.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Imadom az ilyen okoskodastSzB írta:Persze, nem kell kikapni otthon a City-től, és nem kell kiállítatni magát a csapkapnak a 86. percben, és akkor nincs ez a görcs.

- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Egyébként szerintem Bale-lel születhetett valami háttér-megegyezés, mert a szerződése szerint már tegnap előtt szabadlistára tehették volna, amikor megtagadta a játékot. Lehet, hogy bevállalja a kölcsönadást... Csak a nagy hallgatás van James-nél is... Persze amíg nincs üzlet, addig ez nem tartozik ránk.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Én sajnos nem nagyon tudok mentegetni senkit. A világ első számú klubja vagyunk. És az első számú csapat játékosai hibázhatnak, de nem viselkedhetnek úgy a pályán, ahogy tegnap tették a játékosaink. Ahogy megnéztem a Juve meccs összefoglalóját, összeszorult a szívem Ronaldo második góljánál. Az a tűz, az az akarás, és az a profizmus hiányzott tegnap a csapatból, ami bele volt sűrítve a lövés előtti másodpercbe.
Persze, nem kell kikapni otthon a City-től, és nem kell kiállítatni magát a csapkapnak a 86. percben, és akkor nincs ez a görcs. A többit "kiserik" leírta.
Persze, nem kell kikapni otthon a City-től, és nem kell kiállítatni magát a csapkapnak a 86. percben, és akkor nincs ez a görcs. A többit "kiserik" leírta.
En alapbol nem ertettem ezt a teszetosza hatul pssszolgatast, kb a 4. percben latszott, hogy ebbol baj lesz, egeszen hihetetlen volt.
Az is hogy meg a 75. percben is ugyanaz ment.
Az is hogy meg a 75. percben is ugyanaz ment.

- Galacticos
De varane mielott elvesztette kb meg 2x megtolta amikor ugyanugy kivaghatta volna.. Nem csinybe adta neki.illgner írta:Nem is kell felmenteni, de az első gólban Tibo egyértelműen társtettes volt. Neki ott ki kellett volna rúgni a labdát, senki nem zavarta közvetlenül, lett is volna kit megjátszani elől, ehelyett a már az alap- és oldalvonalig kiszorított társnak passzolta a labdát, amiből csak visszapassz jöhetett, vagy pedig eladott labda.numberone1 írta: Azert az is megerne egy miset, h TBO utolso passza Varanehoz. Nem ertem, h mi szukseg volt arra az utolso passzra. Teljesen magunkrahuztuk oket, a tamadoik a mi tizehatosunknal voltak, csak nehez helyzetbe hozta Varanet, es ezzel nem Varanet akarom felmenteni.
Nem voltak fejben ott a játékosok, ez teljesen világos, nem tudom, hogy miért ilyen rendkívül gyenge mentális állapotban találta őket ez a meccs. Tibo egyébként a második gólban is benne volt, olyan gyámoltalanul jött ki, hogy rossz volt nézni, szinte elugrott a labda elől, ahelyett, hogy támadta volna a csatárt. De ezek csak apróságok, tegnap valami nagyon nem működött, és elsősorban mentális okai lehettek. Majd akinek a dolga, azt ezt kielemzi.
Nem is kell felmenteni, de az első gólban Tibo egyértelműen társtettes volt. Neki ott ki kellett volna rúgni a labdát, senki nem zavarta közvetlenül, lett is volna kit megjátszani elől, ehelyett a már az alap- és oldalvonalig kiszorított társnak passzolta a labdát, amiből csak visszapassz jöhetett, vagy pedig eladott labda.numberone1 írta: Azert az is megerne egy miset, h TBO utolso passza Varanehoz. Nem ertem, h mi szukseg volt arra az utolso passzra. Teljesen magunkrahuztuk oket, a tamadoik a mi tizehatosunknal voltak, csak nehez helyzetbe hozta Varanet, es ezzel nem Varanet akarom felmenteni.
Nem voltak fejben ott a játékosok, ez teljesen világos, nem tudom, hogy miért ilyen rendkívül gyenge mentális állapotban találta őket ez a meccs. Tibo egyébként a második gólban is benne volt, olyan gyámoltalanul jött ki, hogy rossz volt nézni, szinte elugrott a labda elől, ahelyett, hogy támadta volna a csatárt. De ezek csak apróságok, tegnap valami nagyon nem működött, és elsősorban mentális okai lehettek. Majd akinek a dolga, azt ezt kielemzi.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azert az is megerne egy miset, h TBO utolso passza Varanehoz. Nem ertem, h mi szukseg volt arra az utolso passzra. Teljesen magunkrahuztuk oket, a tamadoik a mi tizehatosunknal voltak, csak nehez helyzetbe hozta Varanet, es ezzel nem Varanet akarom felmenteni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Lehet Varaneozni, hogy nem csk alapanyag meg hasonlók, de amikor az 5 km/h s kp-n van a védelem előtt akik 2 lépést nem tesznek meg a labdakihozatalnál nem csoda h elbasszák. Casemiro is, inkább elbújt ne hoyg neki passzoljanak és Modric járt vissza, ez egy kész vicc. Ezt a kp t együtt én többet nem akarom látni. Mondjuk úgy összességében is annyira lassúak voltunk, a city játékosok 1-2 értinőből tovább tették pontosan, mi meg, még Kroos is csak tologatta mert nem volt kihez passzolni, nem néztem utána a statoknak, de szerintem TBO többet passzolt vagy több passzt kapott mint Hazard, Rodrygo vagy Benzema.
Szép és jó ez amit játszani akarunk, csak épp a játékosok hiányoznak hozzá. Nem éreztem egyébként gyengének Hazardon kívül senkit, Varane hibáit egy abszolút váratlan pressingek tudom be, amire semmit nem léptünk, engedtük nekik, ez a csapat hibája inkább. Csapatként nagyon kikaptunk tegnap, de még így is meglehetett volna ha a pressingnél felrúgjuk a labdát.
Szép és jó ez amit játszani akarunk, csak épp a játékosok hiányoznak hozzá. Nem éreztem egyébként gyengének Hazardon kívül senkit, Varane hibáit egy abszolút váratlan pressingek tudom be, amire semmit nem léptünk, engedtük nekik, ez a csapat hibája inkább. Csapatként nagyon kikaptunk tegnap, de még így is meglehetett volna ha a pressingnél felrúgjuk a labdát.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Egyáltalán nem vezér csk típusdzsi91 írta: Varane jolesz csk-nak.
rossz döntés lenne..,
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Amit írtok, azért (is) kellene 1-2 spanyol Madridista a csapatba
Ha nincs Ramos, úgy tűnik nekem is, hogy nincs vezére a csapatnak
ez szerintem a legnagyobb baj a jövőre tekintve
Ezt sok pénzért nem igazán lehet megvenni,
ki kellene nevelni

Ha nincs Ramos, úgy tűnik nekem is, hogy nincs vezére a csapatnak
ez szerintem a legnagyobb baj a jövőre tekintve
Ezt sok pénzért nem igazán lehet megvenni,
ki kellene nevelni
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Carvajal ideggyenge. Varane jolesz csk-nak. Tanulópénz mint ramos büntetője a bayern ellen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealMadridFanatic
Carvajalban van tuz, kerdes, hogy kepes-e a tobbiekre is atultetni. Masban nem latom jelenleg, hogy alkalmas lenne erre.
Kele Jancsika remelem nezte a meccset es latta, hogy mit jelent a palyan a legtulertelkeltebb jatekos hianya. Nem mondom, hogy Ramosszal tovabbmentunk volna biztosan, de az elso 20 perc utan kiosztott volna par atyai "fulest", hogy mindenki szedje ossze magat. Rossz volt nezni a lelaton, ahogy orlodik.
Ja igen, Modric is kinjaban lepett vissza mar a vedelem tengelyebe labdat kerni, mert erezte, hogy senki nem tud labdat kihozni es megjatszani.
Kele Jancsika remelem nezte a meccset es latta, hogy mit jelent a palyan a legtulertelkeltebb jatekos hianya. Nem mondom, hogy Ramosszal tovabbmentunk volna biztosan, de az elso 20 perc utan kiosztott volna par atyai "fulest", hogy mindenki szedje ossze magat. Rossz volt nezni a lelaton, ahogy orlodik.
Ja igen, Modric is kinjaban lepett vissza mar a vedelem tengelyebe labdat kerni, mert erezte, hogy senki nem tud labdat kihozni es megjatszani.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)