az már más kérdés, hogy a sport klub adja, szóval nem biztos, hogy ez sokaknak nagy segítség.

ne aggódj, a "legrosszabb esetben" ronaldo kipihenten érkezhet az új szezonra.A fontos meccseket, amin izgulok
![Ördögi mosoly >:]](./images/smilies/devil.gif)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 15., péntek 0:01
ne aggódj, a "legrosszabb esetben" ronaldo kipihenten érkezhet az új szezonra.A fontos meccseket, amin izgulok
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 14., csütörtök 23:28
Huhh barátságos meccs..GT37 írta:Az egekbe dicsért belgák éppen 2-0-ra szívnak Kolumbia ellen, pedig elég erős kezdővel álltak ki.
Mondjuk a dél-amerikaiaknál nem rossz ez a Falcao - Jackson Martínez - James Rodríguez trió.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 14., csütörtök 23:22
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 14., csütörtök 22:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 16:54
"Úgy gondolom, a világbajnokságnak nagyobb szüksége van Zlatanra, mint Cistiano Ronaldóra" - idézi az ESPN Zlatan Ibrahimovicot, ami a megjelenés után végigrohant szinte az egész angol sajtón is, de azt egyik lap sem jelöli meg, a PSG svéd csatára ezt pontosan kinek és hol mondta.
"Ha az izgalomra és a gólokra gondolok, amiket én tudok adni ennek a játéknak... Nos, azt hiszem, ebben senki sem versenyezhet velem. Biztos vagyok abban, hogy a szurkolók inkább engem látnának ott, mint bárkit. Persze tisztelem Cristiano Ronaldót, mint játékost, a világ egyik legjobb játékosa, ehhez kétség sem férhet."
"A futball-vb a világ legnagyobb sporteseménye, amelyen a legjobb játékosok kell, hogy részt vegyenek. Ha Cristiano Ronaldo, Messi, Rooney vagy Xavi hiányozna, az szégyen lenne a tornára nézve, mint ahogy már az szégyen lesz, hogy egyikünk, vagy én, vagy Ronaldo biztosan nem lesz ott."
"Én csak arról akarok biztosítani mindenkit, hogy az elkövetkezendő két meccsen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy ő hagyja ki a vb-t, ne pedig én" - tette hozzá Ibra.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 14., csütörtök 13:21
Hát szerintem meg jó. Mert alapesetben a dél és közép amerikai csapat jut tovább, akik jelen esetben Uruguay és Mexiko, és azért ők izgalmasabb meccseket tudnak hozni, bár ha szerinted izgalmasabb ha minden csapat legalább 4-t gurítana Jordániának meg Új Zélandnak, szíved rajta.miVida írta:múgy milyen hülye szervezés már megint ez a FIFA-tól, hogy a szerencsétlen Ázsiaiaknak a DélAmerikaiakkal kell játszaniuk??? hát melyiknek van esélye kikerülni így?? szerintem tök nagy baromság, FIFA megint idétlenkedik.
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 14., csütörtök 13:04
törökök...Galacticos írta:fújj de csúnya.
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. november 14., csütörtök 6:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 14., csütörtök 1:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 13., szerda 14:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 12., kedd 14:58
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 12., kedd 14:11
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 7., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: rafael23 » 2013. október 21., hétfő 18:23
mekkora lenneziro4vr írta:ibra igazoljon a bosnyákokhoz
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. október 21., hétfő 17:42
Utóbbi időben rendre ezt csinálják a portugálok. Mintha nem is vennék annyira komolyan a selejtezőketpheco írta:Az a baj, hogy csak is maguknak köszönhetik a portugálok, hogy ebbe a helyzetbe kerültek. Egyáltalán nem voltak nehéz csoportban, simán tovább kellett volna menniük, erre oda-vissza le x-elnek izraellel... Egyébként szerintem a vártnál könnyebben továbbjutnak a svédek ellen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. október 21., hétfő 17:29
Zlatan csak maradjon otthon aztán vegyen magának még 4-5 házat....egyáltalán nem bánom ha nem látom braziliaba azt az önelègült fejét.én nagyon nem örülök, CR lazán otthon maradhat, elég jó ez a svéd csapat....
meg Ibráért is kár lenne...
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. október 21., hétfő 16:38
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. október 21., hétfő 15:56
Hát szerintem erre ne vegyél mérget. Egyénileg tényleg jobb a francia, de hogy csapatként is, arra nem mernék fogadni, és az ukránok az utolsó 5-6 meccsükön nem kaptak ki. Szóval nem lesz az olyan sima,mint ahogyan itt páran gondoljátok.GT37 írta: a franciák szerintem simán verik az ukránokat,
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. október 21., hétfő 15:54
épp ez az ezt mondom én is.ferni írta:én nagyon nem örülök, CR lazán otthon maradhat, elég jó ez a svéd csapat....Galacticos írta:na bazdmeg.
svédország.. ne hogy már kiessenek a portugálok és egy ilyen görögök/románok jussanak ki. svédeknek is ott kéne lenni braziliában...
meg Ibráért is kár lenne...
nem baj, marika vagy torospapadopulosidis kint lesznek majd a VB-n CR vagy Ibra meg nézheti otthonról........
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem