Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
TheBull6

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. június 15., hétfő 11:35

revolver írta:GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sansa tuti nem hal, annyira hirtelen ugrott Theonnal, hogy biztosan túl fogják élni mind ketten. Szerintem Jon sem halt meg, emlékszem valamelyik évadban egy fickót feltámasztottak ott a barlangban, szerintem Melissandre feléleszti. Szegény Danny, ugyanoda jutott vissza ahol az első évadban volt, megint a lovas népség fogja lett :D Abból a szempontból jó volt ez az évadzáró, hogy eggyel kevesebb szál maradt így, hogy Stannist kinyírták. Viszont Benjen Starkkal jól beszopatott az IMDB-castlist :D Mindegy, megérte ezért felkelni 5-kor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Évadzáró gyanánt többet vártam, az előző évadé magasra rakta mondjuk a mércét. Valószínű, hogy Sansa és Bűzös nem öngyilkosak akartak lenni, csak szöktek. Viszont reméltem, hogy Jon vesz egy nagy levegőt még a vége előtt, hogy háhá, azthittétek mi :mrgreen: Sárkánykirálynőnknek pedig itt a serege utánpótlása kb :mrgreen: szerez egy új Drogot, aztán mennek vele a srácok :mrgreen: majd egy két évad múlva :D

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. június 15., hétfő 11:33

got
aztakurva, ha van 10/10-es epizód, ez az volt.
Kép

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 15., hétfő 7:56

GoT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sansa tuti nem hal, annyira hirtelen ugrott Theonnal, hogy biztosan túl fogják élni mind ketten. Szerintem Jon sem halt meg, emlékszem valamelyik évadban egy fickót feltámasztottak ott a barlangban, szerintem Melissandre feléleszti. Szegény Danny, ugyanoda jutott vissza ahol az első évadban volt, megint a lovas népség fogja lett :D Abból a szempontból jó volt ez az évadzáró, hogy eggyel kevesebb szál maradt így, hogy Stannist kinyírták. Viszont Benjen Starkkal jól beszopatott az IMDB-castlist :D Mindegy, megérte ezért felkelni 5-kor.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 14., vasárnap 18:48

ja én a 7. részre gondoltam. 8. részt most fejeztem be. Valóban kurva nagy csavar volt benne.;d

viszont ez az évad nem igazán pörög, eléggé lapos alisonék tartják szinten.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. június 14., vasárnap 18:14

fu, orphan black utolsóelötti része nagyon epic volt. Kéne alisonéknak egy saját sorozat.;d
én még csak a 8.at néztem, de az ahogy végződött, az az 1 perc.. egész évadban nem volt ekkora cliffhanger. nagyon kemény.

a 9.re várom a feliratot. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 14., vasárnap 15:08

Dragonhall írta:
Norbii írta:van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
The Returned, Dig (Homeland-szerű), Secrets and Lies, esetleg az iZombie
izombiet tegnap elkezdtem, de 20.perc után kinyomtam. nem jön át sajna. A többit csekkolom.

fu, orphan black utolsóelötti része nagyon epic volt. Kéne alisonéknak egy saját sorozat.;d

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 14., vasárnap 15:00

Hannibal 3x2

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt rossz, a vége király volt az i forgive you-val, de most már elég az alapozásból, jöjjön a főzőcskézés. :mrgreen:

És minnyá GoT finálé. :hmmm:
Nem illik.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 14., vasárnap 13:36

hamesz írta:Dragon Ball Super trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=QinoGlZP_V4
Nem eresztették bő lére :lol:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 14., vasárnap 13:15

Dragon Ball Super trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=QinoGlZP_V4

Dragonhall
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Szpari, Cavs

HozzászólásSzerző: Dragonhall » 2015. június 14., vasárnap 12:13

Norbii írta:van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?
The Returned, Dig (Homeland-szerű), Secrets and Lies, esetleg az iZombie

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 23:08

ja sajna ezeket láttam. + wayward pines, man seeking woman

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2015. június 13., szombat 22:56

Better Call Saul, Daredevil így hirtelen. Előbbihez azért a Breaking Bad dara nem árt, bár nem szükségszerű.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 22:48

Jonathan Stranfe jó lenne, néztem is az első részt csak hát ugye angol felirattal és elakadtam benne néha, így nem volt teljesen élvezhető. Pár perce töltöttem le az izombiet. 15perc után kinyomtam, nem jött be. hátha akad pár jóféle idei sorozat amiről még nem hallottam.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. június 13., szombat 22:41

Engem is erdekelne. Nalam most gyors egymas utanjaban a How to get away with murder, a Jonathan Stranfe es Mr Norell, a Black sails es a Wayward pines futott zatonyra. :/
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 22:23

van valami minőségi 2015ös újonc sorozat amit érdemes lenne elkezdeni?

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 13., szombat 12:25

Demes írta:
hamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakihez kapcsolták Wayward Pineson belül.
Még ki is derítette Ethan hogy aki felvette az nem a titkosszolgálatnál dolgozik hanem valaki más volt.
Fúú tényleg már beugrott. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A recepciós szöveggel szívatta meg. :D

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 13., szombat 10:10

hamesz írta:Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.
Szerintem maradj inkább a gothamnel meg arrownal :lol: :lol:
Nem illik.

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 13., szombat 9:59

sajnos számomra így teljesen átment egy picit érdektelen szálra a sorozat. Azt hittem maradni fog a szürreális városlakok akik mosolyognak feleslegesen és bólogatnak a bossoknak, majd szépen jönnek a jó kis csavarok..nem pedig ilyen medvedisznóemberek meg Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!apokalipszis.

na mindegy, persze így is érdekes, meg nézni fogom de csalódtam.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2015. június 13., szombat 1:46

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valakihez kapcsolták Wayward Pineson belül.
Még ki is derítette Ethan hogy aki felvette az nem a titkosszolgálatnál dolgozik hanem valaki más volt.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 13., szombat 0:34

Közben agyaltam a Wayward Pineson még és ez most vagy baki vagy majd később meg lesz magyarázva, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nincs ugye már külvilág akkor Ethan kinek telefonált még az elején a titkosszolgálathoz, hogy kapcsoljanak neki valakit? Az nem lehetett flashback, mert akkor már Wayward Pinesban volt.

Vissza: