Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 10:52

A legtöbb Juvés most azt írja, hogy Khedira is jobb nála, eddig meg mindegyiknek Pogba meze volt. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 10:50

Realista24 írta:Azt akarom csak kifejezni az összes ebben a témában írt hsz-emmel, hogy szintet lépett az átigazolási piac és le fogunk maradni, ha így folytatjuk.
Ez tény. Emiatt én is aggódom. Bár lehet a tavaliy és idai langyos nyár és a transfer bann után mi fogunk trollkodni.
Az MU annyival volt jobb helyzetben, hogy idáig csak egy kiégett sztárjuk volt. Nem volt öltözői egyensúly, ami felborulhatott volna. Mostantól már nehezebb lesz. Ott van Mou, Zlatan, egy rakás elköltött font, akkora nyomás lesz, hogy csak na. Kíváncsi vagyok.

Viszont amit soha nem említesz, hogy Pogba bár képességekben, fizikálisan top, ugyanakkor eléggé alibi játékos is tud lenni. Igaz, az EB-n beállt a sorba, és elvégeszte a KP-n a védekező feladatokat, de messze nem olyan jól. Juvés ismerőseim is mind ezt mondják. Egy zseni a gyerek, viszont van úgy, hogy 3-4 meccsen pedig észre sem venni. Főleg komolyabb ellenfelek ellen. Pl a tavalyi BL döntőt szeretik felhozni.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 10:42

Csak azért hoztam fel példának, mert CR azért más kaliber. Jó, hogy 7 éve, de ettől még ár/érték arányban sokkal inkább jöttünk ki belőle, mint kijöttünk volna Pogbaból. Meg itt is főleg a fizetést akartam összehasonlítani. CR a Real arca, vezére, legendája, mindjárt 4xes aranylabdás. Na most erre Pogba már első évében, "taknyosként" megkapta volna azt a fizut.
Persze, utólag elmondható, hogy jól jöttünk ki a Cé transzferből, de ennyi erővel a 85 milliós Jamesbe belesültünk és Pogba alig lett volna drágább.
De a fizetése meg dupla annyi lett volna, mint Kariméknak. Én ezt sokalltam volna, de nagyon.
Mivel nem itt kötött ki, így a Real vezetősége is sokallotta a hírek szerint, ami - hangsúlyozom - szerintem baj, mert kicsit úgy gondolkodnak a hírek alapján, mint itt sokan.
Néger, csúnya a haja, idióta az ügynöke és sok fizetést kér. Nem igazoljuk le.
Jóképű, szerény, beéri cirka nettó 7 millióval, az ügynöke fényesre nyalja a seggem, vegyük meg. Igaz, hogy az egyik lábát csak támaszkodásra használja, a másik meg jobbal-ballal-fejjel erős, de..de.....izé.

Azt akarom csak kifejezni az összes ebben a témában írt hsz-emmel, hogy szintet lépett az átigazolási piac és le fogunk maradni, ha így folytatjuk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 10:35

Realista24 írta:Raiolától most mindenki sajnálja a 20-25 milliót, közben "százmilliókat" adtunk már Mendesnek.
Na ez az. Bőven elég egy gyökért etetni. :mrgreen:
Realista24 írta:A marketingértéke meg semmiben nem marad el Pogbának Bale-étől vagy Karimétól, és ugye ők már a Realban játszanak már.
Nem azt írtam, csak azt, hogy nem magasabb, ha jól tudom. De a fizetése meg dupla annyi lett volna, mint Kariméknak. Én ezt sokalltam volna, de nagyon.
Realista24 írta:Cé 7!! éve igazolt a Realba...engedjétek már el ezt a hülyeséget kérlek, hogy "de még Cé sem került ennyibe"....vagy számoljátok ki, hogy az akkori 80 millió font, most mennyi is lenne. Akkor van értelme az összehasonlításnak.
Csak azért hoztam fel példának, mert CR azért más kaliber. Jó, hogy 7 éve, de ettől még ár/érték arányban sokkal inkább jöttünk ki belőle, mint kijöttünk volna Pogbaból. Meg itt is főleg a fizetést akartam összehasonlítani. CR a Real arca, vezére, legendája, mindjárt 4xes aranylabdás. Na most erre Pogba már első évében, "taknyosként" megkapta volna azt a fizut.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 10:22

Realista24 írta:közben "százmilliókat" adtunk már Mendesnek.
Az sem tetszett soha. De talán Mendes diplomatikusabb, tud nyalni, és lehet Perez is bírja. Míg Raiolával utálják egymást.

Amúgy mennyi adót kellett volna fizetnünk egy 110+20 milliós idazolás után? A fizetését könnyű kiszámolni, ott kb a duplája a nettónak a bruttó, de átigazolásni díjnál nem ennyire egyértelmű.
Merci Zizou!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 10:06

Szerintem meg egyértelműen azért sikerült ennyire túl lőni a pénzeket (főleg a fizetését), mert a MUnak nincs más választása.
Higuaín 90 millió.
James 85 millió.
Di María 75 millió körül...
Nemyar ki tudja mennyi...
nem a ManU kezdte, sőt, lehetne még sorolni. Az előbbi háromból talán egy hívható olyannak, aki képes klasszis megoldásokra, a másik kettő tucat vagy alatta. És még lehetne sorolni a Cavani féle transzfereket...semmi köze a ManU-nak az árak robbanásához, ők most csak alkalmazkodtak és húztak egy merészet, a különbség, hogy ők minőséget vettek drágán.
Nyílván nem. Az ára még magyarázható, legalábbis én azt még le tudtam volna nyelni. De ez a +20 az ügynöknek, meg a 18 millás fizetés nekem már nevetséges. Ebben te jobban képben vagy, de szerintem nem nagyobb a média értéke mint Benzema-é, Bale-é és James-é.
Raiolától most mindenki sajnálja a 20-25 milliót, közben "százmilliókat" adtunk már Mendesnek. A marketingértéke meg semmiben nem marad el Pogbának Bale-étől vagy Karimétól, és ugye ők már a Realban játszanak már.
20 millával több mint CR és akkora fizetés neki.
Cé 7!! éve igazolt a Realba...engedjétek már el ezt a hülyeséget kérlek, hogy "de még Cé sem került ennyibe"....vagy számoljátok ki, hogy az akkori 80 millió font, most mennyi is lenne. Akkor van értelme az összehasonlításnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 9:58

Realista24 írta:90 millió font volt és arra jött ár Raiola díja.
Igen, utána olvastam a hsz-ed a kommentáld a híreket topicban. De az is sok. 20 millával több mint CR és akkora fizetés neki. Szerintem ez volt a jó döntés, hogy elengedtük ezt a transzfert. Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy a MUban mit fog alkotni mikor ilyen Carrick meg Fellaini féle játékosok lesznek mellette 4-2-3-1-ben. Sportszakmai szempontból mi sokkal jobb választás lettünk volna, nálunk könnyebben villoghatott volna. Na mindegy...
Realista24 írta:Egyébként meg úgy érné meg, hogy James és Morata el 150 millióért, pluszban zárjuk még úgy is hogy jön Pogba, a fizetése kijön a másik kettőéből nagyjából, marketing is rendben van, stb.stb.
Már kibeszéltük ezerszer.
Jó, hogy kibeszéltétek. De látod, egyiküket sem akarta elengedni a klub.
Realista24 írta:Vagy azt hiszitek, hogy két év múlva majd 20 millióért veszünk aranylabda kalibereket?
Nyílván nem. Az ára még magyarázható, legalábbis én azt még le tudtam volna nyelni. De ez a +20 az ügynöknek, meg a 18 millás fizetés nekem már nevetséges. Ebben te jobban képben vagy, de szerintem nem nagyobb a média értéke mint Benzema-é, Bale-é és James-é.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 9., kedd 9:58

Realista24 írta:
wZoLee7 írta:Adtál volna neki 20 millás fizetést egyébként?
Nem kapott a ManU-nál sem, szóval nem :mrgreen:

Egyébként 15 körül adtam volna neki, ha már úgyis elvesszük a bevételeinek a felét.

Páran jó lenne, ha felébrednének, 2016 van, nem a pesetás időszak. Bár a legtöbben itt szerintem nem adtak volna ki 73 milliót Zidaneért sem egykoron, ebben biztos vagyok, hiszen akkor már öreg volt, kopaszodott is, meg izzadt mint a ló...

Zidane is megmondta, ezt diktálja a piac. Vagy azt hiszitek, hogy két év múlva majd 20 millióért veszünk aranylabda kalibereket?
Szerintem meg egyértelműen azért sikerült ennyire túl lőni a pénzeket (főleg a fizetését), mert a MUnak nincs más választása.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 9:47

Nem kapott a ManU-nál sem, szóval nem :mrgreen:

Egyébként 15 körül adtam volna neki, ha már úgyis elvesszük a bevételeinek a felét.

Páran jó lenne, ha felébrednének, 2016 van, nem a pesetás időszak. Bár a legtöbben itt szerintem nem adtak volna ki 73 milliót Zidaneért sem egykoron, ebben biztos vagyok, hiszen akkor már öreg volt, kopaszodott is, meg izzadt mint a ló...

Zidane is megmondta, ezt diktálja a piac. Vagy azt hiszitek, hogy két év múlva majd 20 millióért veszünk aranylabda kalibereket?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 9., kedd 9:44

Nem. Bale és Ramos sem lett volna boldog. Kroost is nehezebb lett volna távol tartani Guardiolától.
Normális esetben nem röpködtek volna ekkora összegek, kb olyan Bale szintű transfer lett volna: 95 millió €, nettó 8-9 millió € fizetés, de hát jött az MU, és felsrófolta az árakat. Remélem, még ott a tüske Pogbában, és gyorsan összabalhézik Mourinhoval, majd két év múlva megvesszük fele ennyiért.
Merci Zizou!

Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Wecker » 2016. augusztus 9., kedd 9:38

Lett volna baj, mert akkor mindenkiét hozzá kellett volna igazítani. Az meg egy vicc ugye... Pogba túl van tolva. Lehet, hogy fantasztikus játékos, de ennyire azért nem... :|
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. augusztus 9., kedd 9:29

Adtál volna neki 20 millás fizetést egyébként?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 9., kedd 9:24

De miért? Most komolyan. Ha igaz a 120+20 millió és 20+os fizetés, akkor hogy érné meg
90 millió font volt és arra jött ár Raiola díja.

Egyébként meg úgy érné meg, hogy James és Morata el 150 millióért, pluszban zárjuk még úgy is hogy jön Pogba, a fizetése kijön a másik kettőéből nagyjából, marketing is rendben van, stb.stb.
Már kibeszéltük ezerszer.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. augusztus 9., kedd 9:13

El Unico írta:Mas kerdes, hogy mi olyan helyzetbe kerultunk, hogy kellett volna a KP-ra, meg annyiert is...
De miért? Most komolyan. Ha igaz a 120+20 millió és 20+os fizetés, akkor hogy érné meg, amíg itt egy Modric meg Kroos? Padon meg egy Isco és Kovacic. Kellett volna, de ha még normális áron is meg lehetett volna, még akkor is lettek volna hátrányai. Mert akkor Kroos lett volna az utolsó ember, amit amúgy én személy szerint nem bántam volna, mert onnan tud isten igazából irányítani. Csak ugye a védekezése.... Ez már beteges ár érte. Fel kell építeni Kovacicot és akkor lesz egy Casemiro/Kovacic, Kroos/Isco, Modric/James sorunk, ami így is a világ egyik, ha nem a legjobbja.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. augusztus 9., kedd 2:59

Lehet megtette, nem fogadta el egyből a MU ajánlatát, sőt, lehet nyomást is próbált gyakorolni a Juvéra, hogy fogadja el a mi alacsonyabb ajánaltunkat. De te a Juve helyében mit tettél volna? Én ugyanazt, mint ők.
Mégha Pogba ellen is tudott volna állni a MU hívásának, a Juve szerintem inkább megtartotta volna őt, várt volna egy évet, és jövőre húzta volna le az angolokat (kb ugyanennyiért), amikor mi már képben sem lettünk volna a tilalom miatt. Perezéknek csak egy lehetőségük volt, megadni azt, amit az MU kínált. Erre nem voltak hajlandóak, és szerintem ezt már egy ideje tudták, azonnal B terv után kellett volna nézni. És nem hiszem, hogy André Gomes volt az.
Lehet hogy a mi ajanlatunk "csak" 70-80 millio euro volt, de ami felbaszta Perezt szerintem az az, hogy az ugynoknek meg tovabbi 20 millio eurot kellett fizetni mert ennyit kert, es akkor ott vannak meg egyeb dolgok, es igy mar 100 folott lett volna boven, ennyit meg nem fizet ki erte Perez. Es amugy igaza is van, egy friss aranylabdas sztar kerult 100-ba, ha felborult a piac ha nem, inflaciot is figyelembe veve nem realis ennyit fizetni egy vizhordoert. Mas kerdes, hogy mi olyan helyzetbe kerultunk, hogy kellett volna a KP-ra, meg annyiert is...
:goat:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 8., hétfő 22:35

Kerlon írta:
Realista24 írta:Holnapi kezdő:
Casilla, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Isco, Vázquez, James, Morata.
Ez jóslod vagy Zizou sokat mondott? Asensiot én bedobnam James helyett.
Hírek alapján ezt jósolja a szakértő társadalom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. augusztus 8., hétfő 22:31

Realista24 írta:Holnapi kezdő:
Casilla, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Casemiro, Modric, Isco, Vázquez, James, Morata.
Ez jóslod vagy Zizou sokat mondott? Asensiot én bedobnam James helyett.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. augusztus 8., hétfő 22:24

Holnapi kezdő:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. augusztus 8., hétfő 10:26

Ha igaz ez a 18 millás fizu amit olvastam akkor nem kell csodálkozni, hogy ott kötött ki... :roll:

ericco
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. augusztus 8., hétfő 10:16

Realista24 írta:
ericco írta:Pogbában bíztak? Az első pillanattól egyértelmű volt a helyzet. Vagy megadják azt, amit az MU is kínál, vagy el lehet őt felejteni. Miben bíztak, hogy majd Pogba éhségsztájkba kezd a Real miatt?
Vagy csak annyiban, hogy megtesz mindent amit tud, hogy itt játszhasson.
Lehet megtette, nem fogadta el egyből a MU ajánlatát, sőt, lehet nyomást is próbált gyakorolni a Juvéra, hogy fogadja el a mi alacsonyabb ajánaltunkat. De te a Juve helyében mit tettél volna? Én ugyanazt, mint ők.
Mégha Pogba ellen is tudott volna állni a MU hívásának, a Juve szerintem inkább megtartotta volna őt, várt volna egy évet, és jövőre húzta volna le az angolokat (kb ugyanennyiért), amikor mi már képben sem lettünk volna a tilalom miatt. Perezéknek csak egy lehetőségük volt, megadni azt, amit az MU kínált. Erre nem voltak hajlandóak, és szerintem ezt már egy ideje tudták, azonnal B terv után kellett volna nézni. És nem hiszem, hogy André Gomes volt az.
Merci Zizou!

Vissza: