de van. csak az a kérdés, hogy akar-e jobb lenni, csak rajta múlik.ziro4vr írta:Ha a maxot nyújtja mindenki, nincs jelenleg jobb a Reálnál.

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. szeptember 16., péntek 10:19
de van. csak az a kérdés, hogy akar-e jobb lenni, csak rajta múlik.ziro4vr írta:Ha a maxot nyújtja mindenki, nincs jelenleg jobb a Reálnál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. szeptember 16., péntek 10:01
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 16., péntek 9:55
Mégis 15 meccses győzelmi szériánál tartunk épp a bajnokságban.Ez tényleg szép, örülök is neki, sőt egy ekkora klubnál kell egy pár ilyen is, de ennek jó része lazázás, ügyetlenkedés eredménye volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. szeptember 16., péntek 9:47
HozzászólásSzerző: Chris » 2016. szeptember 15., csütörtök 10:51
Ez tényleg szép, örülök is neki, sőt egy ekkora klubnál kell egy pár ilyen is, de ennek jó része lazázás, ügyetlenkedés eredménye volt. Az Atlético elleni első BL döntőben pl. nem erről volt szó, vagy a Barca elleni fordításnál. A többség viszont nem erről szólt.0-2-ről Wolfsburg ellen
0-2-ről Rayo ellen
Las Palmas ellen utolsó percben
Barca ellen végén emberhátrányban
Sevilla ellen dráma
Sporting ellen dráma
ZZisten!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. szeptember 15., csütörtök 7:57
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. augusztus 24., szerda 20:48
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. július 29., péntek 16:33
HozzászólásSzerző: Ursus » 2016. június 6., hétfő 11:56
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2016. június 5., vasárnap 12:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 2., csütörtök 17:08
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2016. június 2., csütörtök 15:00
Mondhatnám, hogy mert ez a véleményem. Ha esetleg így alakul, és igazolja, hogy van helye a csapatban, akkor örülni fogok, ha ismét egy ilyen szezont fog lehozni, akkor pedig tévedtem, és mehet ahová akar. Benzema, Isco is volt már hullámvölgyben, Isco debütálása, és az a szezonkezdete felejthetetlen számomra, mégis egy nagy nulla, amit lehozott mostanában, mindegy, a vezetőség majd eldönti, mindig megszokom már az adott év játékoskeretét, felőlem mindig mehetne ugyanaz, ha jönnének a sikerek.morientes írta:Minek?Jamesnek adnék még egy szezont,
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. június 1., szerda 11:30
Minek?Jamesnek adnék még egy szezont,
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. május 31., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 31., kedd 18:17
Tudom, hogy mire gondolt, nem is azt vontam kértségbe, csak tovább vezettem a gondolatot, az eredeti hozzászólásraSzerintem arra gondolt, hogy nem nyomattuk orrba szájba, mert ő a James.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. május 31., kedd 18:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. május 31., kedd 18:11
Szerintem arra gondolt, hogy nem nyomattuk orrba szájba, mert ő a James.CS0ki írta:Hát, én azért ennél jövőre bőven többet várnék. Oké, most nagyon kellett a kupa, és rohadt jó, hogy megvan a 11., de bl-ben finoman szólva sem voltunk meggyőzőek, a játékunk no comment volt. De oké, első félév, megvannak az alapok, jöhetnek ZZ igazolásai, teljes előszezon, felépített játék. De jövőre ne legyenek ilyen meccseink, mint amiket a PSG vagy a City ellen nyomtunk...Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. május 31., kedd 18:05
Hát, én azért ennél jövőre bőven többet várnék. Oké, most nagyon kellett a kupa, és rohadt jó, hogy megvan a 11., de bl-ben finoman szólva sem voltunk meggyőzőek, a játékunk no comment volt. De oké, első félév, megvannak az alapok, jöhetnek ZZ igazolásai, teljes előszezon, felépített játék. De jövőre ne legyenek ilyen meccseink, mint amiket a PSG vagy a City ellen nyomtunk...Számomra már az is fejlődésnek bizonyul, hogy James közel fél éve a padon ül és sehol egy erre épített kampány, egy kitaláció, stb...
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. május 31., kedd 17:01
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. május 31., kedd 16:58
Hál istennek Pérez letesztelte helyettünk..Süti írta:Danilot majd viszi a Barca Alves pótlására.
Van még 5 napjuk, utána már nem igazolható ingyen. Én amúgy még mindig nem hiszem el, hogy ő elmenne a Juvéba, lényegesen kevesebbet kapna ott szerintem, a brazil meg szereti a pénzt..nmate írta:Ha viszik Dani Alvest nagyban tojnak majd Danilora.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem