Nem tudtok mellé lőni, én a "fa" játszóterekben hiszek, szomszédban 7 éve áll egy ilyen, öntözőrendszer van ami minden nap locsolja és kutya baja.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 17., vasárnap 21:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 17., vasárnap 21:39
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. április 17., vasárnap 21:36
Nekem van egy:. Ne agyaljatok rajta sokat, a legtöbb gyerek elég hamar ráun ezekre a játékokraHalfkey írta: Kerti játszótér tippek, vélemények? Wickeyt meg Jungle Gymet nézegetem.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. április 17., vasárnap 21:13
Na ez engem is érdekelne, asszony már rágja a fülemet.Halfkey írta: Kerti játszótér tippek, vélemények? Wickeyt meg Jungle Gymet nézegetem.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 17., vasárnap 20:54
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. április 16., szombat 13:03
Igen, illetve dolgoztam 3 évig a gm-nél (amíg még volt Európában) és pont tudom, h sose lehet elég óvatosnak lenni.. (mert pl a jobbágy beköttet valami rejtett kapcsolót, egy az egyben az önindítóra és az egyik kolléga, aki beült megnézni a km óra állást a szervízlapra, ráindít véletlenül, miközben a munkatársa az aknában "könyékig" van a főtengelysonkáknál, mert épp tömítést cserél az olajteknőn.. (nyilván nem volt könyékig, csak bevilágított, ha már csere közben arra járt, még mielőtt a többi szerelő kolléga szóvá teszi, hogy ez hülyeség) na az nem volt vicces..)gutihaz14 írta: rólad akkor nem mondható el hogy szeretsz veszélyesen élni![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 16., szombat 12:15
Majd ha megelőzöl.Kerlon írta:Faust írta:
Es ez nalad jobban csak par szaz felhasznalot nyomaszt.![]()
![]()
R-nek fizetnie kene nekem ezert.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. április 16., szombat 11:38
Faust írta:Es ez nalad jobban csak par szaz felhasznalot nyomaszt.Kerlon írta:
jesus, mennyi időt kúrok el itt![]()
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. április 16., szombat 11:12
Legalább megdolgoznak a pénzükért.'shutterisland írta: anyum parja az onkormanyzatnal muszaki kisfonok, olyan lerohadt regi vw transportert hajt meloban, hogy neha a kozmunkasoknak kell betolni reggel.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. április 16., szombat 10:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 16., szombat 9:32
Jah, nálunk is így van ez. Amúgy majd most kapok új verdát valamikor fél éven belül, bár ezzel sincs bajom.Halfkey írta: Hát ez a rant nemtudom honnan jött. Te beszéltél 5-6 éves autóról mint alternatíva, én meg leírtam miért nem az. A jobb új autó természetesen az, munkavállalóként van egy kialkudott budgetet, azon belül vannak opcióid. Ha jobbat akarsz az sem gond, a fizetés konvertálhato autó budgetbe - meg is éri neked mint munkavállaló. pl én 145 körüli nettó pénzt kapnék azért ami autó és üzemanyag budgetben 300. Ennek a felét eltankolnám havonta amúgyis, tehát 70 ezer forinttal több fizut ‘cseréltem be’ azért hogy fasza új autóm van, amit pár évente cserélek.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 16., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. április 16., szombat 9:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 16., szombat 9:14
Pont ez a baj, ilyenkor lehet kidobni a gecibe minden fancy es kevesbe fancy ISO tanusitvanyt meg pöcstudjamilyen papirokat, amik azt hirdeti mindenki fele, hogy mennyire magas szinvonalon dolgozunk es milyen jo itt a munkavallalonak.Halfkey írta:Nemtudom hol dolgozik Realista, de a legtöbb cég nem így mūködik. Az autó mint juttatás egy adóoptimalizáló manõver, ami lízingelt új autókkal mūködik.hehetheoriginal írta: Papirautok![]()
Monnyad foninek cserelje be valami 5-6 eves rendes hasznaltautora , nem kell az uj szar, nincs kedved uton utfelen lerohadni meg az autopalyan aludni, amikor haza kene erni...
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 16., szombat 9:09
Nemtudom hol dolgozik Realista, de a legtöbb cég nem így mūködik. Az autó mint juttatás egy adóoptimalizáló manõver, ami lízingelt új autókkal mūködik.hehetheoriginal írta: Papirautok![]()
Monnyad foninek cserelje be valami 5-6 eves rendes hasznaltautora , nem kell az uj szar, nincs kedved uton utfelen lerohadni meg az autopalyan aludni, amikor haza kene erni...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. április 16., szombat 8:35
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. április 16., szombat 8:13
Akkor az AdBlue rendszer halt le. Csodás.Realista24 írta: Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. április 16., szombat 8:08
Nekem a 20-30 ezres fulhallgatobol lett fel millas szemmutet,Realista24 írta: Ha bárkit is érdekelne, a rázza meg az autót, mert az legutóbb valakinek segített megoldástól eljutottunk a csereautóig![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. április 16., szombat 8:03
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. április 15., péntek 23:15
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem