Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 16., kedd 21:14

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értitek. Arra írtam, hogy nagyon egyértelmű ez a tűz(Dany) és jég(Havas) motívum, hogy ezek majd összeérnek, kéz a kézben legyakják a másokat, aztán megosztva vagy együtt uralkodnak. Szerintem az egyik megmurdál majd, vagy nem olyan formában marad meg, mint eddig..mondjuk ehhez már elértünk. :lol: De szóval nekem mostmár csalódás lenne úgymond, ha a papírforma jönne be úgymond.
Nem illik.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 16., kedd 21:07

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A targaryeneknél ez a divat. Így tartják tisztán a vérvonalat.

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. június 16., kedd 21:06

ziro4vr írta:
peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedül a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime? :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem túl egyértelmű, hogy ez legyen..úgyhogy az öreg troll rácáfol majd. :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a targaryenek egyébként is abból állnak évezredek vagy évszázadok óta, olvass utána. :)

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 16., kedd 21:06

peti_madrid írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedül a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime? :)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem túl egyértelmű, hogy ez legyen..úgyhogy az öreg troll rácáfol majd. :lol:
Nem illik.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 16., kedd 21:03

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hmmmm, ez a Jon - Daenerys házasság elég zurának hangzik... Elég menők lennének a sárkányok hátán, ráadásul így ugye Daenerys sem lenne egyedüli Targaryen a Hét Királyságban... Viszont akkor ők is olyan vérfertőzésesdit játszanának, mint Cersei meg Jaime? :)

SZERK:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk ugye többször is volt említés arra, hogy a Targaryenek egymás között házasodtak évszázadokon át, hogy tiszta maradjon a vérvonal... :hmmm:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára peti_madrid 2015. június 16., kedd 21:06-kor.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 16., kedd 19:02

Bullet T írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommennek nem volt toke semmi hasonlot megtenni, volt is egy resz mikor mondtak, hogy csak ul a szobajaban, az etelhez se nyul. Egy Joffrey mar karora tuzte volna mindegyik fejet, a Kingsguard azert valoszinuleg komolyabb erokbol all, mint egy rakas szektamaki....Viszont komolyan nem is ertem mar, hogy kerultek be ezek a szektasok.Egyszer csak megjelentek es mindenkinek igazsagot akarnak szolgaltatni, na de szerintem Cersi megbas*a a szajukat, ami azert lesz jo mert kezdtem rohatul unni azoka a reszeket ahol azok szerepeltek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Csak koldusokból áll, meg pár elvakult köznépből. Kevna a király segítője, aki amúgy sincs jóban cerseiel. Ráadásul senki se lenne olyan hülye hogy lemészárolja őket. Na meg az évad elei Cersei flashback se lehetett véletlen. :shifty:

Bullet T

HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. június 16., kedd 18:54

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig. :roll:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tommennek nem volt toke semmi hasonlot megtenni, volt is egy resz mikor mondtak, hogy csak ul a szobajaban, az etelhez se nyul. Egy Joffrey mar karora tuzte volna mindegyik fejet, a Kingsguard azert valoszinuleg komolyabb erokbol all, mint egy rakas szektamaki....Viszont komolyan nem is ertem mar, hogy kerultek be ezek a szektasok.Egyszer csak megjelentek es mindenkinek igazsagot akarnak szolgaltatni, na de szerintem Cersi megbas*a a szajukat, ami azert lesz jo mert kezdtem rohatul unni azoka a reszeket ahol azok szerepeltek.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amugy lehet csak en vagyok igy, de Stannis az egyik kedvenc szereplom volt, igaz, hogy megegette a sajat lanyat, de pl az utolso jelentekbe is mikor meglatja, hogy hanyan jonnek, a sereg egy resze mar az erdobe menekul o meg szetnez es megindul egyedul elore(bar lehet csak azert mert mar nincs mit vesztenie), szerintem az eleg badass pillanat.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 16., kedd 18:12

Valami modi befehéríthetné a tőlem idézett részt, mert aki nem látta az évadot és idetéved, az nagyon nem fog örülni. :D
Amúgy miért nem mentek előnézetre, vagy küldés után még szerkeszteni is lehetett volna... :roll:

revolver
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa

HozzászólásSzerző: revolver » 2015. június 16., kedd 18:02

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Valszeg attól a fickótól van a gyűrű, most visszapörgettem a részeket és a házasságkötésük után jelent meg ez a gyűrű. Én amúgy arra is gondoltam esetleg, hogy ez egy családi gyűrű és valyriai acél, amit a sárkánya megérezhet, bár ahhoz nem kell gyűrű, mert maga a lovas és a sárkány is valamilyen kapcsolatban állnak. Amúgy ezek a khalok nem lesznek sztem veszélyesek rá, mert jön a sárkány és szétcsapná őket másodpercek alatt. Így talán a 2 sereg, a megmaradt makulátlanok és khalok elegek lesznek ahhoz, hogy végre átkeljen a Keskeny tengeren.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. június 16., kedd 17:40

Norbii írta:
messideco írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tudják a származását. Tudják ki ő. Aki megtalálta az Drogo volt vérlovasa, a gyűrűt szerintem azért dobta le hogy ne tudják hogy házas volt..(szerintem)
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én is erre gondolok, gondoltam a nézés közben is, mondtam is magamban,hogy okos húzás.
Sztem is Hizdhartól kapta a gyűrűt, azért vette le,nehogy problémája legyen ebből.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 16., kedd 16:40

Az jellemző, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csatákat csak nagyon röviden mutatják be, nem az a lényege :)

Találtam még egy korrekt elemzést, ezúttal a sorozatjunkieről:link

Amit kiemelmék: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Írtam már arról többször is, hogy szerette boncolgatni az 5. évad a válaszutakat, a múlt magunk mögött hagyását, a szükség szülte szövetségeket, mégis úgy tűnik, hogy szinte mindenki elbukott a szezonban és a legtöbben ezt csakis saját maguknak köszönhetik.
Jon próbálkozása a Varjak és a Vadak egyesítésére kudarcot vallott, Stannis nem csak a csatát, de egész családját is elveszítette, Mel úgy tűnik, hogy végig a rossz emberben kereste a megváltóját, Cersei terve csődöt mondott, és elvesztette teljesen az irányítást Királyvár felett, Jaimie akciója elbukott Dorne-ban, nem sikerült élve hazahoznia a lányát, Dany kezéből pedig – sárkánylovaglás ide vagy oda – de kicsúszott Meereen irányítása és a reformtörekvéseit se sikerült megvalósítania
.
"And my heart will leave you never."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. június 16., kedd 16:36

Na még egy kis GoTs05, úgysem írt róla mostanában senki :mrgreen: .

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értem, hogy ez az évad miért így lett felépítve, gondolok itt arra, hogy az első 5 részben totál nem történt semmi, majd az uccsó 3-ban volt aztán minden, valaki írta is, hogy mintha körkapcsolással tudósítottak volna hirtelen mindenhonnan. Így, hogy a végére sűrítettek össze mindent, így nekem kicsit összecsapott lett az egész, ehelyett szépen el lehetett volna osztani a történéseket és bizonyos jeleneteket sokkal jobban kidolgozni, több időt rászánni. A Stannis-Bolton csatában is sokkal több volt, mint ez az 5 perc, én egy részt simán rááldoztam volna, vártam valami mágiát is a ribitől, de semmi :-( . Sőt én ezt az egész Bolton-Stannis csatát úgy képzeltem el, hogy ezek szépen leaprítják egymást és a végén jön Kisujj a seregével nevető 3.-ként és beveszi derest, mekkora rész lehetett volna, közben meg Sansa mit sem tudva elmenekül...
Vajon a költségvetés miatt lett így összesűrítve a végére? :hmmm:

Aztán még jó pár logikátlan dolog, mint pl. Havas halála, ezt ki is tárgyaltuk. Meg amit még nem tudok feldolgozni, hogy Serseit miért nem szabadították ki??, ott volt a kibaszott Hegyminátor, meg a királyi sereg és akkor pár hitgyülis fogva tarthatja meg megalázhatja a Király anyját?? wtf Ez olyan komolytalan nekem, hogy mindezt ölbe tett kézzel nézik végig. :roll:

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 16., kedd 16:03

Nagyon jó összefoglaló rész a HBO-n

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyűrűs részhez, mennyi az esélye, hogy megtalálják azt a kib... gyűrűt, szerintem csak azért dobta le, h ne tudják meg a származását esetleg...

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 16., kedd 15:19

SHAME, SHAME, klingkling, SHAME, SHAME, klingling, SHAME, SHAME

ezen beszarok még mindig, ilyen elcseszett egy jelenetsort SHAME :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

gunner

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 16., kedd 9:13

Ha már szóba került tegnap: Havas :mrgreen:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. június 15., hétfő 22:11

peti_madrid írta:GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg nem Targaryen-vér Jon Snow, hanem Baratheon... Tudvalevő, hogy Robert királynak volt a nagy szerelme Ned lánytestvére, és szerintem voltak olyan jó barátok ketten, hogy Eddard Stark eltitkolta a világ elől Robert "fattyát"... Ráadásul ugye a Vörös Asszony is bepróbálkozott Jonnál, ő pedig leginkább a Baratheonokra mozdult rá... Nyilván csak teória, ha véletlen telibetalálnám, akkor sorry. :D
6,5/10 nálam is
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!áh, közelben sem.;d Lyanna nem volt szerelmes Robertbe, csak rhaegarba, volt kufirc, majd mikor megszöktette akkor megszülte jont. Majd a halálos ágyán megigértette Eddel hogy stfu. Mellisandre pedig azért mozdult rá jonra mert tudja hogy ő lesz az új azor ahai, na meg valószínűleg a 3 sárkány lovas közül az egyik. + Daenerys férje. Viszont én mormontot akarom danyvel látni :'( :'(

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 15., hétfő 21:48

Bocs a dupláért:

véletlen rossz helyre kattintottam, remélem nem spoilereztem le senkinek sem az epizódot :ike: :| :|

bocs, bocs, gyorsan javítottam

peti_madrid

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2015. június 15., hétfő 21:47

GOT

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem meg nem Targaryen-vér Jon Snow, hanem Baratheon... Tudvalevő, hogy Robert királynak volt a nagy szerelme Ned lánytestvére, és szerintem voltak olyan jó barátok ketten, hogy Eddard Stark eltitkolta a világ elől Robert "fattyát"... Ráadásul ugye a Vörös Asszony is bepróbálkozott Jonnál, ő pedig leginkább a Baratheonokra mozdult rá... Nyilván csak teória, ha véletlen telibetalálnám, akkor sorry. :D

Egyébként tényleg egy unalmas évad volt, 1-2 fellángolástól eltekintve szinte végig szenvedős volt. Az meg amikor Cersei végigment a városon, az az idióta öregasszony meg folyton kolompolt meg mondogatta, hogy SHAME... Hát azt hittem lerúgom a laptopot, annyira felidegelt a végére. Azt is mi a rákért húzták el 3-4 percesre? Ugyanaz, mint amit írtatok, hogy kb csak a műsoridő kitöltésére szolgált jópár rész és jelenet is...

6,5/10 nálam is

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 15., hétfő 21:08

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Stannis nem biztos, hogy meghalt, de ha a karakter alakulását nézzük, akkor halott. Elvesztette a családját, a hitét(vörösribi) és a férfiasságát is(vereség), nincs nagyon több a karakterben. Havasnak ezért kéne élnie, nála még bőven vannak elvarratlan szálak. Rajongók miatt sem hiszem, hogy halott lenne.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 15., hétfő 20:47

reeed_ati írta:Got
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyébként csak nekem volt logikátlan ez a gyilkosság a végén? Ha ennyire berágtak rá, akkor minek nyitották ki a kapukat. Illetve a vadak most picit többen vannak a falon belül, mint a védők, ezzel a kis szurkálódással, meg elég fagyos lesz ott majd a hangulat. :mrgreen:
nem, én is leírtam
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: