Kane max a Bayernbe mehetne,de nem fog,drága nekik szerintem. Végre összeállnak, meglepne,ha menne.raul 4 ever írta: Ha megy Kane, a Son-Ricsi páros már nagyon nem az.. (meg én Contet se csípem). de mélyült a tham, ez tény.. Chelsea nálam előrébb van.. majd kiderül.

Premier League
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: Premier League
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha megy Kane, a Son-Ricsi páros már nagyon nem az.. (meg én Contet se csípemMarci77 írta: *Nagyon meglepne,ha a Spurs mélyülve,megerősödve nem lenne bőven harcban a 3. helyért,a legjobb támadóduóval. Conte a bajnokságban nagymenő. BLben lehet,hogy már a csoportban kiesnek,vagy max nyolcaddöntőben![]()

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Vesznek még cbt,és talán 1 kp-t is. Bár oda Gallagher is már jó "érkező" kölcsönből vissza,tavaly nagyot ment. Sőt ha Pulisicet végre ki tudnák takarítani,előre még vennének valakit.raul 4 ever írta:
lehet ebben is egyedül maradok, de nem látom a chelsea meltdown-t magam előtt.
fakeCoulibaly valszeg jó lesz, Chalobah tavaly sokat is játszott és egész jó volt, a 3. "kh" lehet Azpi (ha esetleg offolódik a barca deal), Silva, Sarr se volt.. (you know![]()
), vagy Ampadu bár azért 1 év venezia és sima kiesés nem a legkomolyabb antré, de ott van, mint opció...
Persze James és Chilwell jó játéka alap, ha akarnak valamit, de lehet Lukaku helyett Sterling jobb is lesz úgy en bloc..
Nem is csak az edzők jobbak, de szvsz ahogy megvan a küli a city-pool és a chelsea között, úgy a kékek után is van egy szemmel látható "lyuk" a többi között..
Nagyobb meglepinek mondanám, hogy nem a chelsea lesz a harmadik erő, mint hogy más lesz..
Clausst beszélik csere jobbszélsővédőnek,az jó lenne mélységhez. Balra Emerson marad.
Nagyon meglepne,ha a Spurs mélyülve,megerősödve nem lenne bőven harcban a 3. helyért,a legjobb támadóduóval. Conte a bajnokságban nagymenő. BLben lehet,hogy már a csoportban kiesnek,vagy max nyolcaddöntőben

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
lehet ebben is egyedül maradok, de nem látom a chelsea meltdown-t magam előtt.Pad'em írta:Favoritot hírdetni a BL helyekre július közepén?alexoxladjackoxi írta: Szerintem a Spurs és mi vagyunk most a favoritok a 3. és 4. helyért. Ten Haagnak valszeg kell azért idő, a Chelsea meg egy nagy kérdőjel egyelőre.Tuchel és Conte azért komolyabb garancia a jó szereplésre és a 4-re mint Arteta, ten Haag meg ha kap még egy-két nevet, akkor sztem az Arsenal max a 6. helyért fog harcolni.
fakeCoulibaly valszeg jó lesz, Chalobah tavaly sokat is játszott és egész jó volt, a 3. "kh" lehet Azpi (ha esetleg offolódik a barca deal), Silva, Sarr se volt.. (you know

Persze James és Chilwell jó játéka alap, ha akarnak valamit, de lehet Lukaku helyett Sterling jobb is lesz úgy en bloc..
Nem is csak az edzők jobbak, de szvsz ahogy megvan a küli a city-pool és a chelsea között, úgy a kékek után is van egy szemmel látható "lyuk" a többi között..
Nagyobb meglepinek mondanám, hogy nem a chelsea lesz a harmadik erő, mint hogy más lesz..
- Marci77
Simán kezdő lehet,főleg,hogy Tierneynek minden évben van sérülése (utóbbi 4ből 3x térd..). 3 védősben meg Tierney ment be sokszor lcbnek.Nika91127 írta: Rájött, hogy az 4rsenalban is csak csere lesz. Meg nem kap hatalmas fizut.
Nekem nem kéne már szélső támadó,Jesus bármikor ki tud húzodni, sőt jobb is ott kb.. ESR is oda szorul szerintem. Ráadásul Pepet még nem lett kidobva.. kp engem meglepne,mert Zinchenko simán jó ott,eleve az az ő rendes posztja.alexoxladjackoxi írta:A hiteles források nem erről számolnak be, ha minden igaz a héten már meglehet, annyi, hogy kérdés hol lesz az orvosija, mert az Arsenal meg a City is Amerikában van jelenleg. Én nagyon örülnék neki, kifejezetten alulértékelt játékosnak tartom. Középpályán és balhátvédként is bőven minőség, a sok oldalúsága miatt bőven fog játszani. Nem tartom kizártnak azt sem, hogy alapból kiszorítja Tierneyt, aki mondjuk rendre rehabon van egyébként is, de a középpályára is egy fasza opció lehet. Végre a PL-ből is igazolunk. Jesus után ő sem hiszem, hogy bármi negatív meglepetést okozna, mint mondjuk anno Pepe, akiről kiderült, hogy egy zsákbamacska. Ráadásul Arteta ismeri őket, mert már dolgozott velük a Cityben. De ezzel még nem lesz vége, valószínűleg ha sikerülne kiszórni a selejtet, 1-2 érkezőre még lehetne számítani. Középpályást, és szélső támadót rebesgetnek. Kíváncsi leszek. Szerintem a Spurs és mi vagyunk most a favoritok a 3. és 4. helyért. Ten Haagnak valszeg kell azért idő, a Chelsea meg egy nagy kérdőjel egyelőre.gutihaz14 írta: [Martin Blackburn] Oleksandr Zinchenko considering rejecting Arsenal transfer to fight for Man City future despite £32m fee agreement
itt meg mi lehet
Inkább jobbhátvéd kéne.
Pepe meg már akkor bohóc igazolás volt,0 aggyal,közismerten önző játékosként Ligue1 körökben. felét nem érte kb. És ezt a leigazolásakor elmondta bárki aki látta játszani.. Nem az derült ki,hogy zsákbamacska,hanem aki elhozta,nem látta egyszer se

Ha Kane marad nálam a Spurs masszívan 3. esélyes,és a 4. helyen lesz harc.
Ne is mond. No way. Minden Real hulladék a Juvéban meg az Arsenalban köt ki,tele van már vele a ..... (vagy egymásnál,: Ramsey,Szczesny)wZoLee7 írta: Tudok egy szélsőt, eladó is, nem is nagyon drága de egy jó pl-es ajánlatra biztos nem mondanának nemet.
Végre fellélegezhetnék,erre tovább kell néznem a szenvedésüket.
(Özil,Morata,Khedira,Odegaard(még talán lesz belőle valami,de nekem felemás erősen),Higuain,Ceballos(bár tőle sokat vártam,de besült))....Ronaldo

- Pad'em
Favoritot hírdetni a BL helyekre július közepén?alexoxladjackoxi írta: Szerintem a Spurs és mi vagyunk most a favoritok a 3. és 4. helyért. Ten Haagnak valszeg kell azért idő, a Chelsea meg egy nagy kérdőjel egyelőre.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Tudok egy szélsőt, eladó is, nem is nagyon drága de egy jó pl-es ajánlatra biztos nem mondanának nemet.alexoxladjackoxi írta:A hiteles források nem erről számolnak be, ha minden igaz a héten már meglehet, annyi, hogy kérdés hol lesz az orvosija, mert az Arsenal meg a City is Amerikában van jelenleg. Én nagyon örülnék neki, kifejezetten alulértékelt játékosnak tartom. Középpályán és balhátvédként is bőven minőség, a sok oldalúsága miatt bőven fog játszani. Nem tartom kizártnak azt sem, hogy alapból kiszorítja Tierneyt, aki mondjuk rendre rehabon van egyébként is, de a középpályára is egy fasza opció lehet. Végre a PL-ből is igazolunk. Jesus után ő sem hiszem, hogy bármi negatív meglepetést okozna, mint mondjuk anno Pepe, akiről kiderült, hogy egy zsákbamacska. Ráadásul Arteta ismeri őket, mert már dolgozott velük a Cityben. De ezzel még nem lesz vége, valószínűleg ha sikerülne kiszórni a selejtet, 1-2 érkezőre még lehetne számítani. Középpályást, és szélső támadót rebesgetnek. Kíváncsi leszek. Szerintem a Spurs és mi vagyunk most a favoritok a 3. és 4. helyért. Ten Haagnak valszeg kell azért idő, a Chelsea meg egy nagy kérdőjel egyelőre.gutihaz14 írta: [Martin Blackburn] Oleksandr Zinchenko considering rejecting Arsenal transfer to fight for Man City future despite £32m fee agreement
itt meg mi lehet
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A hiteles források nem erről számolnak be, ha minden igaz a héten már meglehet, annyi, hogy kérdés hol lesz az orvosija, mert az Arsenal meg a City is Amerikában van jelenleg. Én nagyon örülnék neki, kifejezetten alulértékelt játékosnak tartom. Középpályán és balhátvédként is bőven minőség, a sok oldalúsága miatt bőven fog játszani. Nem tartom kizártnak azt sem, hogy alapból kiszorítja Tierneyt, aki mondjuk rendre rehabon van egyébként is, de a középpályára is egy fasza opció lehet. Végre a PL-ből is igazolunk. Jesus után ő sem hiszem, hogy bármi negatív meglepetést okozna, mint mondjuk anno Pepe, akiről kiderült, hogy egy zsákbamacska. Ráadásul Arteta ismeri őket, mert már dolgozott velük a Cityben. De ezzel még nem lesz vége, valószínűleg ha sikerülne kiszórni a selejtet, 1-2 érkezőre még lehetne számítani. Középpályást, és szélső támadót rebesgetnek. Kíváncsi leszek. Szerintem a Spurs és mi vagyunk most a favoritok a 3. és 4. helyért. Ten Haagnak valszeg kell azért idő, a Chelsea meg egy nagy kérdőjel egyelőre.gutihaz14 írta: [Martin Blackburn] Oleksandr Zinchenko considering rejecting Arsenal transfer to fight for Man City future despite £32m fee agreement
itt meg mi lehet
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Rájött, hogy az 4rsenalban is csak csere lesz. Meg nem kap hatalmas fizut.gutihaz14 írta: [Martin Blackburn] Oleksandr Zinchenko considering rejecting Arsenal transfer to fight for Man City future despite £32m fee agreement
itt meg mi lehet
[Martin Blackburn] Oleksandr Zinchenko considering rejecting Arsenal transfer to fight for Man City future despite £32m fee agreement
itt meg mi lehet
itt meg mi lehet
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mi az a Milan mez a Citytől?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kevin De Bruyne is now the only remaining player from the squad Pep Guardiola inherited at Man City in 2015-16 
Siker
Siker

Igen aztán leesett, hogy ez tuti fake, ilyet nem mond senki elnökként, még ha úgyis gondolja.Petr írta:Elvileg kamunyilatkozat.
Sierra írta: Az úgy kemény azért.Még ha így is gondolja, nem szabadott volna ennek kiszivárognia. Viszont akkor fasza focista lehet ez a Nunez, ha az elnök így nyilatkozik róla.
![]()
Elvileg kamunyilatkozat.
Az úgy kemény azért.
Még ha így is gondolja, nem szabadott volna ennek kiszivárognia. Viszont akkor fasza focista lehet ez a Nunez, ha az elnök így nyilatkozik róla.

koppra ugyanaz a bullshit szoveggutihaz14 írta: nem tudom hogy igaz e de anno a shahtar is igy nyilatkozott fredrol:
"Amikor hallottuk, hogy a Liverpool érdeklődik, abban reménykedtünk, hogy 40-45 milliót kapunk, mivel Darwin jó szezont futott. Két nappal később kaptunk hivatalos faxon egy 80 millió eurós ajánlatot a Liverpooltól, kiegészítésekkel együtt. A teremben kitört a nevetés! Mondtam az asszisztensemnek, hogy faxoljon vissza, és kérjen 100 millió eurót plusz kiegészítésekkel. Másnap reggel egy újabb ajánlat érkezett, összesen 100 millió euró értékben. A világ megbolondult, jobb csatáraink voltak az ifjúsági csapatunkban. Utasítottam az asszisztensemet, hogy nyisson egy üveg pezsgőt, úgy éreztem, mintha megnyertük volna a lottót."Rui Costa, a Benfica elnöke Darwin Nunez átigazolásáról![]()
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nem tudom hogy igaz e de anno a shahtar is igy nyilatkozott fredrol:
"Amikor hallottuk, hogy a Liverpool érdeklődik, abban reménykedtünk, hogy 40-45 milliót kapunk, mivel Darwin jó szezont futott. Két nappal később kaptunk hivatalos faxon egy 80 millió eurós ajánlatot a Liverpooltól, kiegészítésekkel együtt. A teremben kitört a nevetés! Mondtam az asszisztensemnek, hogy faxoljon vissza, és kérjen 100 millió eurót plusz kiegészítésekkel. Másnap reggel egy újabb ajánlat érkezett, összesen 100 millió euró értékben. A világ megbolondult, jobb csatáraink voltak az ifjúsági csapatunkban. Utasítottam az asszisztensemet, hogy nyisson egy üveg pezsgőt, úgy éreztem, mintha megnyertük volna a lottót."Rui Costa, a Benfica elnöke Darwin Nunez átigazolásáról
"Amikor hallottuk, hogy a Liverpool érdeklődik, abban reménykedtünk, hogy 40-45 milliót kapunk, mivel Darwin jó szezont futott. Két nappal később kaptunk hivatalos faxon egy 80 millió eurós ajánlatot a Liverpooltól, kiegészítésekkel együtt. A teremben kitört a nevetés! Mondtam az asszisztensemnek, hogy faxoljon vissza, és kérjen 100 millió eurót plusz kiegészítésekkel. Másnap reggel egy újabb ajánlat érkezett, összesen 100 millió euró értékben. A világ megbolondult, jobb csatáraink voltak az ifjúsági csapatunkban. Utasítottam az asszisztensemet, hogy nyisson egy üveg pezsgőt, úgy éreztem, mintha megnyertük volna a lottót."Rui Costa, a Benfica elnöke Darwin Nunez átigazolásáról
valamelyik univerzumban:

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Szerintem inkább a 3-4 helyért és vegyük ide a Chelseat is. Megvan bennük a lecsúszás lehetősége. A Spurs, az Arsenal és a MU mind jól erősít, utóbbinál végre van egy normális edző. A Kékeknél meg ráadásul újjáépül a védelem közepe, a támadóharmadban is lesz vagy 2 új arc és új középső középpályást/-okat is akarnak. Ki tudja mi lesz ott, de persze ez nagyon jó irányba is elsülhet.raul 4 ever írta:Egyedül a kóklert sajnálom, most megint vehet vmi hátvédet sokmilliókért...Remy írta: Arsenal behúzta Zinchenkot is. Elvileg még tielmansra is rámennének, ha sikerül eladni valakit középről.
Lesz kakaó abban a csapatban, okozhatnak meglepetést.
Még a végén komoly harc lesz a 4. helyért a mu/ars/tham között..
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

cucurellat szerintem 100 hogy megveszi a city es legalabb o a kezdobe jonne
valamelyik univerzumban:

- raul 4 ever
Egyedül a kóklert sajnálom, most megint vehet vmi hátvédet sokmilliókért...Remy írta: Arsenal behúzta Zinchenkot is. Elvileg még tielmansra is rámennének, ha sikerül eladni valakit középről.
Lesz kakaó abban a csapatban, okozhatnak meglepetést.
Még a végén komoly harc lesz a 4. helyért a mu/ars/tham között..