Mozi, filmek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Mozi, filmek
Szerintem iszonyatosan jó "mese", de lényegében az animált köntösbe öltöztetett utazás az agyban. Baromi jó alapötlet és megvalósítás szerintem. Pont, az az egy gond lehet vele, hogy a célközönségének túl összetett lehet, bár én is moziba láttam anno, és ugyanúgy nevettek a kisgyerekek is a nekik szánt részeken, szóval ha a lényegi részt nem is fogják fel teljesen, azért egy aranyos képet ad nekik arról mi is zajlik a fejünkben
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Agymanókat megnéztem még anno moziban. Meglepően jó, sőt! És egyáltalán nem sablon. Mindenképp ajánlom, ha más nem, egyszeri megtekintésre, rendkívül találóan és baromi jól és pontosan van szimbolizálva az emberi agy működése. Nem vagyok persze professzor, de érdekel a téma, és volt pár ezzel foglalkozó órám. És nem csak az egyértelmű dolgok, hanem az ilyen apróságok is. Szóval meglepően intelligens és értelmes alkotásnak találom. És szórakoztató is.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Nekem tetszett. Jó az alapötlet, a gondom csak az, hogy egy gyerek nem biztos, hogy megérti a teljes filmet.Süti írta:btw. Agymanók, valaki? Megér egy próbát? Vagy szokásos sablon animációs téma?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Süti
Az erre minek pazaroltam el majd 2 órát az életemből mai nyertese: (nem, nem a Sevilla elleni meccs felvételről
)
American Ultra (BeSZERvezve)
Nem is tudom hova helyezzem (a lomtáron kívül), ilyen hulladékot nagyon régen nem láttam. Annyira borzasztó volt, hogy meg kellett néznem az elkövetőjét. Nima Nourizadeh
neve mellett még egy Project X található, más semmi. Ott még elment hogy gagyi itt-ott és igénytelen, mert nem is akart komolyabb lenni annál ami... De ez? A 6.2 imdb pontból talán a 0.2-t megérdemli Walton Goggins játéka miatt, de ez a legtöbb pozitívum ami elmondható.
10/2

btw. Agymanók, valaki? Megér egy próbát? Vagy szokásos sablon animációs téma?
American Ultra (BeSZERvezve)
Nem is tudom hova helyezzem (a lomtáron kívül), ilyen hulladékot nagyon régen nem láttam. Annyira borzasztó volt, hogy meg kellett néznem az elkövetőjét. Nima Nourizadeh
10/2
btw. Agymanók, valaki? Megér egy próbát? Vagy szokásos sablon animációs téma?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
Abszolút tervben van, a watchlistem elejére fel is dobáltam a filmjeit. Azt még nem tudom mivel fogom folytatni de az biztos, hogy nagyon érdekel a munkásságaFaust írta:Közben nyugodtan illesz be egy Kubrick maratont, leírhatatlanul gazdagabb leszel - élményekkel legalábbis.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nézd meg az Ördögűzőt.
- RealRaúl77
konkrétan az eddigi egyetlen könyv (és a filmeket tekintve is igaz), ami be tudott fosatni... mondjuk a film már ezt nem érte el
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
Közben nyugodtan illesz be egy Kubrick maratont, leírhatatlanul gazdagabb leszel - élményekkel legalábbis.
- sebydani
Köszi srácok, beszerzem majd a könyvet és elolvasom azt is. Alapból is terveztem mert a film is nagyon bejött, érdekel könyvben is
- RealRaúl77
persze. a könyv fog adni egy egészet, amit átlát. a filmben van jó pár változtatás, plusz elemek, stb. de a film érthetőbb lehet általa. adom, amit írsz.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hát tulzas hogy mindent mert pl.: azt a részt en sem ertettem a film végén mikor azon a képen is ott van...pedig olvastam a könyvet...vagy azt a nagy vérzuhatagot sem tudtam hova tenni a filmben.
De az biztos hogy a konyvben jobban le van vezetve hogyan is kattan be...a szinészno meg nitrany szar...semmi koze ahoz a nohoz aki a konyvben van leirva...szoges ellentét...sőt nàlam még jackson sem az igazi hisz pont az a lényeg h egy viszonylag normalis pasas kattan be...de jacknak alapbol sztem nem normalis fejszerkezete van...na de.mind1 a lényeg h olvasd el a konyvet. Nem fogsz csalódni.
De az biztos hogy a konyvben jobban le van vezetve hogyan is kattan be...a szinészno meg nitrany szar...semmi koze ahoz a nohoz aki a konyvben van leirva...szoges ellentét...sőt nàlam még jackson sem az igazi hisz pont az a lényeg h egy viszonylag normalis pasas kattan be...de jacknak alapbol sztem nem normalis fejszerkezete van...na de.mind1 a lényeg h olvasd el a konyvet. Nem fogsz csalódni.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RealRaúl77
Tudom, megint jövök itt a könyvvel, de olvasd el
Legtöbb kérdésedre választ találsz, mindent meg fogsz érteni.
- sebydani
Tudom, találtam is anyagokat, csak érdekelne a véleményed. Amikor ráérsz pötyögsz majd valamit ha van kedved, én nem siettetlek, csak nyugodtan
mocsok
mocsok
SPeciel a filmtörténelem legtöbbet elemzett filmjéről van szó, szóval bőven találni anyagokat. Ezzel nem hárítok, csak nem nagyon érek rá, este vagy holnap írok valamit bővebben.
- mocsok
Fuu, amikor szoba kerul ez a film az elso gondolatom hogy milyen irritalo volt az a no. Az a hulye ketsegbeesett feje most is itt van elottem.Plusz, a színésznő téged is idegesített vagy csak engem?![]()
- sebydani
Igazából úgy mindenre
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De kicsit konkrétabban talán úgy fogalmaznék,hogy te neked mi az értelmezésed arra, hogy ott van a régi báli fotón, beszélget a pultossal,pincérrel, az öreg nő most akkor látomás volt-e vagy nem,hogy mi volt lényegében akkor az a dolog amitől végleg megőrült,az a nagy hömpölygő vérfolyam csak szimbolika volt-e, igazából ezekről érdekelne a nézőpontod. Remélem nem kérdeztem túl nagy baromságokat
Plusz, a színésznő téged is idegesített vagy csak engem?
Előre is köszi, pacsi
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De kicsit konkrétabban talán úgy fogalmaznék,hogy te neked mi az értelmezésed arra, hogy ott van a régi báli fotón, beszélget a pultossal,pincérrel, az öreg nő most akkor látomás volt-e vagy nem,hogy mi volt lényegében akkor az a dolog amitől végleg megőrült,az a nagy hömpölygő vérfolyam csak szimbolika volt-e, igazából ezekről érdekelne a nézőpontod. Remélem nem kérdeztem túl nagy baromságokat
Plusz, a színésznő téged is idegesített vagy csak engem?
Előre is köszi, pacsi
Mire vagy kíváncsi?sebydani írta:Faust, ha esetleg erre jársz, pár szót bepötyögnél a Shiningról ?Illetve bárki mástól is jó, csak ha jól emlékszem errefelé te vagy a Kubrick szakértő
Én most fejeztem be, egyelőre még gyűjtögetem össze a gondolataimat, kíváncsi lennék másnak mi a véleménye a filmről
- RealRaúl77
Az első és a második játéknak nem volt ilyen hú de nagyon kidolgozott sztorija, ezt inkább utólag írták köré. Legalábbis szerintem. Nagyjábóól azt, amit a trailer és az imdb alapján a szereplők sejtetnek, amit írtam a spoiler részben. A warcraft 3 pedig már a Thrall-os, Arhasos, idősb Illidanos időkben játszódik, szóval jóval azután, amit a trailer sejtet, meg amit írtam spoilerben. Tehát ja, nem érinti.
- P. Krisz
Én azt olvastam több helyen is hogy a Warcraft univerzumban fog játszódni de a játékok kánonját nem érinti .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- RealRaúl77
Én is úgy gondolom, hogy ez nem egy film lesz. Sikertől függően lehet több is, hatalmas a táptalaj. Már csak maga a Warcraft 3 a kiegészítőjével, wow-ot bele sem véve.
Ahogy emlékszem, a film maga talán a warcraft I és II történeteit veheti alapul, bár olyan mélyen ezt a két játékot nem ismerem, nagyon gyerek voltam, amikor a II részt nyomtam állandóan. A 3-ban már bőven a trailer történései után járunk.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár már megvan már 2-3 éve is, hogy utoljára belemélyedtem a warcraft sztorikba, de ha emlékezetem nem csal, és jól sejtem, akkor a pici baba ork lesz Trhall, Durotar fia. A sztori jóval Thrall és Hellscream előtt játszódhat, még Gul'dan, Doomhammer és Blackhand idején. Szintén ekkor van Medivh az utosló Őrző, a későbbi próféta bukása. Ez még a fiatal Medivh. Visszatérve, öregként, jóarc lesz újra, és Thrallnak segít majd később.
Nagyjából ide tudom belőni a sztorit. Dark portal megnyitása, első orc-ember háború. Sargeras ármánykodásai, hogy megszerezze az orkokat.
Ahogy emlékszem, a film maga talán a warcraft I és II történeteit veheti alapul, bár olyan mélyen ezt a két játékot nem ismerem, nagyon gyerek voltam, amikor a II részt nyomtam állandóan. A 3-ban már bőven a trailer történései után járunk.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár már megvan már 2-3 éve is, hogy utoljára belemélyedtem a warcraft sztorikba, de ha emlékezetem nem csal, és jól sejtem, akkor a pici baba ork lesz Trhall, Durotar fia. A sztori jóval Thrall és Hellscream előtt játszódhat, még Gul'dan, Doomhammer és Blackhand idején. Szintén ekkor van Medivh az utosló Őrző, a későbbi próféta bukása. Ez még a fiatal Medivh. Visszatérve, öregként, jóarc lesz újra, és Thrallnak segít majd később.
Nagyjából ide tudom belőni a sztorit. Dark portal megnyitása, első orc-ember háború. Sargeras ármánykodásai, hogy megszerezze az orkokat.