Hungarokatalán írta:Én megértem aki többet vár tőle. Mezőnyben nem csinált semmit, alig lépett vissza labdákért, de elvárja, h mindenki őt keresse. Rögtön dühöng, ha nem neki passzolnak. Ha mondjuk Messi csinálná ezt, engem is bosszantana.
Akkor nem tudom milyen meccset néztél,mert rengeteget lépett vissza,sokszor kérte a labdát,aláírom,hogy nem szokott annyit játékban lenni,mint Modric vagy James,de ma pont olyan meccset játszott,ahol azért sokat volt játékban.
Nekem amúgy az tűnt fel,hogy Beníteznél sokkal de sokkal több a labda nélküli mozgás,rengeteg helycsere,folyamatos forgás,elmozgás,a támadóknál figyelhető ez meg leginkább. Korábban sokkal több volt a pozíciós játék,kevesebb mozgással. Benítez csapata szétfutja az ellenfelet,Benzemáék rengeteget mozognak vissza,és az így megnyitott területbe fut be egy másik játékos. Isco pl erre k*rva jó,mert olyan sokat mozog,hogy ezzel rengeteg helyet csinál CR-nek,vagy Benzemának.
Tetszik amit látok,ehhez a rendszerhez azért idő kell,még CR-nek is,de alakul,egyre jobb a csapat,a nagy rangadókra kell tökéletesíteni,és kíméletlennek kell lennünk.