De érdemes csekkolni a Puskint, hogy mit adnak a Metropolis teremben (a többi terem szar, az kétségtelen), ott is nagy élmény tud lenni egy film. 2001, Volt egyszer egy Vadnyugat, Stalker...fincsi volt mind.
HozzászólásSzerző: Faust » 2015. november 8., vasárnap 13:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 8., vasárnap 13:30
Skyfallt is pozitívan értékelte, én bízok benne, hogy nem egy "hipszter" fikázás jönsentry írta:Szirmai ma adja ki a Spectre kritikáját. Van egy érzésem, hogy ő meg fogja gyalázni
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. november 8., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 13:01
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. november 8., vasárnap 12:53
Nem csodálom, hogy irigykedsz Mátéra meg rám. Bár biztos jókat csapatsz az általános iskolás haveroddal. "Anno".ziro4vr írta:Hova menjek, művészmoziba?Máshol sem jobb sokkal a helyzet, voltam én már több helyen is.
Mondjuk a top a macskanő volt, anno megnéztük általános iskolás haverommal, 5-en voltunk az elején, olyan szar volt a film, hogy a többiek kimentek közben, ketten maradtunk a végére.![]()
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. november 8., vasárnap 12:50
Mondjuk, ha követik a sormintát, akkor a következő megint a legjobb Bond lesz.ziro4vr írta:Csak azt meg ugye isteníteni kellett.
Ezt írtam én is, 50 év ide vagy oda, több játékidőt érdemelt volna.ziro4vr írta:Ja és Mónika
QT mozin szerintem lesznek azért, Djangoból kiindulva.ziro4vr írta:Most 3 mozi van nekem betervezve a közeljövőre, amiket írtam. 2 miatt nem addódok, azon nem lesznek annyian
Legjobb volt a Blue Is the Warmest Color az Urániában, 5-en voltunk.ziro4vr írta:Egyébként tényleg megvan annak a hangulata, biztos kellemes lehet, mikor Zsomborral összesimultok egy jó francia romantikus alkotáson.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 8., vasárnap 12:49
Nem, valami társtervező cég év végi programjára kaptunk meghívást állófogadásra meg Spectre mozira az Aréna VIP részlegén. Ezt akkor se hagynám ki, ha mégis hámesz keze van a dologban.ziro4vr írta:Csatlakoztál hamesz vállalkozásához és ingyen bevisz?Kerlon írta:Nem hiszem, hogy mennék rá, ha nem kaptam volna céges meghívást rá.![]()
Amúgy én sem értem miért megyek ilyenekre, jó drágán kapok 25 percnyi sötét képeryőt, reklámot meg gagyi előzetest, aztán jön a film, aminek a szinkronja is többnyire szimplán szar, és még a nézősereg is paraszt. Az SW lesz a finom, ott aztán minden ember -és állatfaj beszabadul a moziba majd.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. november 8., vasárnap 12:45
Macskano? Es akkor leállsz fikázni a homelandetziro4vr írta:Hova menjek, művészmoziba?Máshol sem jobb sokkal a helyzet, voltam én már több helyen is.
Mondjuk a top a macskanő volt, anno megnéztük általános iskolás haverommal, 5-en voltunk az elején, olyan szar volt a film, hogy a többiek kimentek közben, ketten maradtunk a végére.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 12:38
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 8., vasárnap 12:27
ziro4vr írta:Zsomborral összesimultok egy jó francia romantikus alkotáson.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 12:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 8., vasárnap 12:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 12:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. november 8., vasárnap 12:06
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. november 8., vasárnap 12:04
Ezért fogom megvárni míg kijön torrenten. Csak attól tartok, hogy addigra el lesz spoilerezve minden.ziro4vr írta:Csatlakoztál hamesz vállalkozásához és ingyen bevisz?Kerlon írta:Nem hiszem, hogy mennék rá, ha nem kaptam volna céges meghívást rá.![]()
Amúgy én sem értem miért megyek ilyenekre, jó drágán kapok 25 percnyi sötét képeryőt, reklámot meg gagyi előzetest, aztán jön a film, aminek a szinkronja is többnyire szimplán szar, és még a nézősereg is paraszt. Az SW lesz a finom, ott aztán minden ember -és állatfaj beszabadul a moziba majd.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 11:44
Csatlakoztál hamesz vállalkozásához és ingyen bevisz?Kerlon írta:Nem hiszem, hogy mennék rá, ha nem kaptam volna céges meghívást rá.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 8., vasárnap 11:28
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 11:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. november 8., vasárnap 11:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. november 8., vasárnap 11:03
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem