rikko írta:
mocsok írta:
Az nekünk mindig jó mikor így nyilatkoznak a meccs előtt az ellenfelek.
Az meg főleg jó, hogy tegnap csak a szerencsén múlt, hogy nem kaptak ki 3-1re a celta vigo ellen és ennyire optimista. Azelőtt az inter elleni buktat meg elintézte azzal, hogy fel van háborodva a játékvezetés miatt.
Dembele egyébként katasztrófa az utóbbi időben.
A két évvel ezelőtti viniciusra emlékeztet.
Mondjuk valószínűleg te is ki lennél akadva, ha egy teljesen szabályos gólt nem adnak meg, illetve egy egyértelmű tizenegyest... Főleg, hogy sorsdöntő meccs ez az Inter elleni párharc .
Amennyire lehetett volna 3-1 a Vigonak, úgy lehetett volna 5-2 nekünk a Bayern elleni meccs vagy 2-1 az Inter elleni.
Tény a második félidőben sehol nem volt a csapat, de ebben szerintem az is benne van, hogy az Inter elleni meccs sokkal fontosabb. Vagy ahogy ti szoktátok mondani, annyit adtak ki magukból, amennyi kellett a 3 ponthoz.
Szerintem nem nagyon ment át a hozzászólásom lényege.
A második fele meg.. el is hinnem hogy erről van szó abban az esetben ha így hoznatok a meccseket. De inkább az látszik, hogy jelenleg ennyit sikerül csak kihozni magatokbol, ami egy spanyol kozepcsapat ellen elég a szenvedos győzelemhez, a BL-ben viszont az x-hez is kevés.
Ezen kívül amíg a mi edzonk azt nyilatkozza, hogy a szezon ezen részében nem kéri a jatekosaitol, hogy szépen játszanak, csak azt, hogy nyerjenek, addig nálatok meg ugye továbbra is az a szlogen, hogy barca DNS es totális tamadofoci mindenáron. Innentől kezdve nehezen tudom elhinni, hogy tudatosan engeditek, hogy kapufakat meg lesgolokat lőjön nektek az ellenfél, hogy sporoljatok az erővel.
Úgyhogy valaki hazudik.
És simán benne van, hogy nyertek az inter ellen is meg ellenünk is.
Én csak arra szerettem volna utalni, hogy általában jól járunk akkor mikor ennyire nincs önkritika az ellenfelnel.