Odriozola szerintem nem volt vészes, inkább ő rohangáljon ott mint LV. A probléma ott volt, hogy a másik oldalon Marcelo volt és a kettő egyszerre nem jó. Marcelo is küzdött becsülettel, de megkopott.
Modric még mindig tanár, példát lehetne venni róla hozzáállasból és küzdésből. Ami melót lerakott tegnap is

Nem fogja a szezont végig bírni ha minden meccsen játszik, viszont ha jól lesz memedzselve akkor hasznos lesz. A lövése előtt is mit küzdött, gólt érdemelt volna.
Asensiora meg Vinire nem vesztegetek szavakat, szerintem leírtatok minden jót és rosszat is. Egy győztes gólt lövő játékost meg nem fair egy kihagyott helyzetért ekézni másnap, de ettől a hiányosságai nem tűnnek el.
Jovic tetszik. Több tere van így Benzemának, szabadabban keverhető és mégsem üres a box és így oda is kell védő. Amiket tegnap kihagyott azokat a Frankfurtban eltette. A fejesnél mindent jól csinált nagy védés volt. Ha rendszeresen játszik, lesz egy kis önbizalma és megindul a kecsapos üveg akkor szerintem jó lesz.
Zizu meg biztos lázas volt 55.ben hármat cserélni

ha már a játékosok nem tanulnak meg gólt lőni legalább ő fejlődik és bátran nyúl bele.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.