Santi írta:
dont írta:
Én ezt cáfolnám. Sem nekem, sem a tesómnak nem kell szemüveg a műtét után, én nem is hallottam olyanról, aki így járt. Plusz garancia is jár a műtét eredményére, és tényleg az lesz, amit ígérnek, amúgy nem lenne ennyire elterjedt a dolog. Akinek tudják vállalni, annak meg is csinálják. Mindenkivel előre közlik, hogy mire számíthat, a többség teljesen éles látásra élete végéig (távollátásban).
Laikusként kérdezem, de ez nem lehetséges, hogy függ a technológiától?
Gondolom nem véletlenül van PRK 300k-ért, FEMTO 600-ért meg van valami újabb közel milla körül is.
Feltételezem nem azok lettek újra szemüvegesek, akik a fél milla - milla közé eső technológiával műttették.
amikor megvizsgaljak, akkor a szemed allapotatol fuggoen mondjak meg milyen technologiat ajanlanak, hány dipotriás, meg mindenféle vizsgalatok stb (mind szamitogepes, high tech cuccos vizsgalat mar, nem mint regen, hogy odamesz olvasd el, ha nem tudod, akkor mutet kisfiam)
ez a PRK tobb evtizedes mar amugy, azt felejtsetek el, femto meg mindeféle lasik lézeres motyo, az az igazi, most mar nincs vörösödés meg semmi problema irritacio fenyre mutet utan, annyi, hogy nyarra erosen ajanlott a napszemuveg az UV miatt (de az amugy is).
nekem szemely szerint a legnagyobb bajom a mutet utan az volt, hogy zavart par napig a por (nem is por, csak szimplan a molekulak amik repkednek a levegoben), mert korabban a lencse ezeket visszacsapkodta
mutet elott meg az volt szar, hogy 2 hetig nem lehet lencset hasznalni, de utolag tobbszorosen karpotol a mutet utani eredmeny.
nekem ugyanugy fullperfekt kb 5 evvel a mutet utan (btw en 50%os kuponnal muttettem, ami akkor 250 volt, szoval köszgeci vitya az inflaciot meg minden szart, hogy minden ar emelkedik, de a fizu ugyanugy lófasz), röpke 170%os sasgeci vagyok
fontos, hogy ne higgyetek minden nyomorultnak, aki az interneten vagy a barati korben faszsagokat magyaraz (

), hanem jo nevu, normalis klinikara tessek elmenni, egyaltalan a vizsgalat miatt, ami altalaban full ingyenes es semmivel nem jar, aztan ott megmondjak, hogy melyik technologia es mi. (pl nagy dipotriara es elvaltozasra nyilvan a dragabb mutet kell sajna)