Ha nincs Lewa akkor már bőven szarban lenne. Én azok közé tartozom akik Lewa " bukását" várták a katalánoknál. Eddig rendesen rám cáfolRemy írta: Kíváncsi leszek mikor kezdi az internet elővenni Xavit és megkérdőjelezni az Isten adta tehetségét.![]()

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 13., csütörtök 8:37
Ha nincs Lewa akkor már bőven szarban lenne. Én azok közé tartozom akik Lewa " bukását" várták a katalánoknál. Eddig rendesen rám cáfolRemy írta: Kíváncsi leszek mikor kezdi az internet elővenni Xavit és megkérdőjelezni az Isten adta tehetségét.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 13., csütörtök 8:12
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. október 13., csütörtök 7:46
Ez a tegnapi meccstől függetlenül is kijelenthető. Gavi remélem beszedi a nyugi bogyóit, komoly belépői vannak a srácnak, csak az ütemet nem sikerül eltalálni.gutihaz14 írta: hétvégére ezek vert isznak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 13., csütörtök 7:25
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 13., csütörtök 7:01
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. október 13., csütörtök 6:24
Az egy pont ugyanannyit ér nekik, mint a nulla. Meg kell verniük a Plzent, ha matematikailag tovább akarnak jutni. Márpedig anélkül nem fog menni szerintem, mert ha 2 hét múlva, meccs előtt megtudják, hogy nem nyert az Inter, akkor a Spotifyban megverik a motiválatlan, már továbbjutott, fejben a VB-n járó Bayernt. Őszintén szólva én is tartok tőle, hogy a legvégén elbarmolják az olaszok. De ne legyen igazam!zsírosdeszka írta: A Barca szurkolók mostanában visszaszokhatnak a csütörtök esti izgalmakhoz.Az Inter csak szerez 1 pontot otthon.
Ezek után most csúnya lenne, ha kikapnánk tőlük. Bízom benne, hogy felszívjuk magunkat és az utóbbi 2 meccsen csak tartalékoltunk rájuk.![]()
Ez mindig így volt, nem lesz újdonság. Ha nyernek tegnap, akkor abból merítettek volna erőt. Remélhetőleg fáradtak lesznek vasárnap.gutihaz14 írta:hétvégére ezek vert isznak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. október 13., csütörtök 0:35
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2022. október 13., csütörtök 0:05
Két forduló van még, az 1 pont otthon kevés. Barcának simán meglehet otthon a Bayern, azoknak már szinte tét nélküli lesz a meccs.zsírosdeszka írta: A Barca szurkolók mostanában visszaszokhatnak a csütörtök esti izgalmakhoz.Az Inter csak szerez 1 pontot otthon.
Ezek után most csúnya lenne, ha kikapnánk tőlük. Bízom benne, hogy felszívjuk magunkat és az utóbbi 2 meccsen csak tartalékoltunk rájuk.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 13., csütörtök 0:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. október 12., szerda 23:54
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2022. október 12., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. október 10., hétfő 19:53
Lecsúszott teljesen a tag. Barcás kitérővel kinyírta a karrierjét, cserébe még bajnok sem lett spanyol földön.ziro4vr írta:Már Remy sem lelkesedik érte, talált egy fiatalabb husit egy másik sportágból.tcskhun írta: Grizes 20+4millio€ és atletico játékosajól lealkudták matracék
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. október 10., hétfő 19:51
Már Remy sem lelkesedik érte, talált egy fiatalabb husit egy másik sportágból.tcskhun írta: Grizes 20+4millio€ és atletico játékosajól lealkudták matracék
HozzászólásSzerző: Zubkov » 2022. október 10., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. október 10., hétfő 16:07
Kb ennyit er az ember.tcskhun írta: Grizes 20+4millio€ és atletico játékosajól lealkudták matracék
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2022. október 10., hétfő 15:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 15:41
Egy ember irt errol, ha jol latom.DinhoL írta: Pont arra gondoltam mivel abból következtettek rá, hogy nincs önkritikája Xavinak, a csapatnak.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. október 10., hétfő 15:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. október 10., hétfő 15:26
Öööö, te milyen mas kiragadott mondatot lattal, mint amit en bemasoltam?DinhoL írta:Egy bekezdést is elég:DinhoL írta: Már megint ezek a kiragadott pár mondatok, aztán fújhatja mindenki, hogy nincs önkritika..hát pont, hogy nagyon is van, csak el kéne olvasni a teljes interjút.![]()
“Ma önkritikát kell gyakorolnunk. Az első félidő tetszett, de le kellett volna zárnunk a mecset. A második félidőben teljesen kiengedtünk a nyomásból. Mentálisan visszaestünk, és az utolsó tíz percben ők diktáltak. Nagyon fontos, hogy akkor is el tudd hozni a három pontot, ha nem te vagy a jobb.”
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2022. október 10., hétfő 15:24
Egy bekezdést is elég:DinhoL írta: Már megint ezek a kiragadott pár mondatok, aztán fújhatja mindenki, hogy nincs önkritika..hát pont, hogy nagyon is van, csak el kéne olvasni a teljes interjút.![]()
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem