Ahogy Remy is írta, ez most nagyon nem az elmúlt 5-6 évben látott Arsenal, hanem tavaly egy nagyon ígéretes projekt vette kezdetét. Tele vagyunk tehetséges fiatalallal, a léhűtők zöme kiszórva, már tavaly is majdnem meglett a BL, szerintem idén abszolút favoritjai vagyunk a 3.-4. helynek. Egyszerűen előrébb tart a csapat, mint a United, ahol most kezdődik egy új projekt, a Chelseanél meg nyomnak egy restartot. Továbbra is tartom, hogy július ide vagy oda, de a Spurssel mi vagyunk az esélyesei a "maradék" két BL-helynek. Jön a VB, Jesusnak állandó játéklehetőség kellett, ráadásul itt tényleg húzóember lehet, és maximálisan élvezheti kilencesként a bizalmat, amit úgy istenigazából sosem kapott meg Manchesterben. Illetve ne felejtsük el, Arteta dolgozott már vele együtt, biztosan komoly szerepe volt abban, hogy ő és Zinchenko is itt kötött ki. Én egy Alexis féle kivirágzást simán el tudok képzelni a brazilnak.Sierra írta: Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
Amúgy oké hogy csak felkészüési meccs, de most nézem hogy 23-án az Arsenal 4-0-ra elpicsázta a Chelsea-t.Szép.
Én nem bánnám ha lenne újra egy BL-ben is tényező Arsenal, szívesebben nézném őket mint a fos tátenemet.

Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Werner meg még 15 másik Drogba ótaSierra írta:Werner nem vált be oké, de attól még egy PL-ben évek óta játszó támadó beválhatott volna.Remy írta: Pool telítve van. Chelsea? Mikor vált ott be csatár utoljára? Kurva rossz opció egy támadónak.![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Mondjuk Pooltól most ment el Mané, igaz jött is a Benficából a gyerek. Az igaz, hogy kezdőbe valszeg nem tudott volna kerülni.Remy írta: Pool telítve van. Chelsea? Mikor vált ott be csatár utoljára? Kurva rossz opció egy támadónak.
Chelsea meg fasztudja, Werner nem vált be oké, de attól még egy PL-ben évek óta játszó támadó beválhatott volna.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pool telítve van. Chelsea? Mikor vált ott be csatár utoljára? Kurva rossz opció egy támadónak.Sierra írta:Persze azt értem, de ott van még a Pool meg a Chelsea is pl.reeed_ati írta:
Egyszerű, az Arsenalban fix kezdő lesz, a citynél nem, Haaland érkezésével még inkább háttérbe szorult volna.
Arsenal meg azért akármennyire is bohócok gyülekezete az elmúlt másfél évtizedben, mégis csak Anglia egyik legsikeresebb klubcsapata. Jelenleg brutál jó a projekt is, ahol könnyen alfává is válhatsz. Fiatal csapat, sikerre éhesen. Simán a legjobb opció volt számára.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Persze azt értem, de ott van még a Pool meg a Chelsea is pl.reeed_ati írta:Egyszerű, az Arsenalban fix kezdő lesz, a citynél nem, Haaland érkezésével még inkább háttérbe szorult volna.Sierra írta: Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyszerű, az Arsenalban fix kezdő lesz, a citynél nem, Haaland érkezésével még inkább háttérbe szorult volna.Sierra írta: Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
Jesus nagy fogás volt az Arsenalnak. Nem is értem hogy tudták leigazolni. Egy szinte folyamatosan angol bajnok és folyamatos BL résztvevő csapatból eligazolt egy EL csapatba, ami általában közelében nincs a bajnoki címnek. Ritka jelenség.
Amúgy oké hogy csak felkészüési meccs, de most nézem hogy 23-án az Arsenal 4-0-ra elpicsázta a Chelsea-t.
Szép.
Én nem bánnám ha lenne újra egy BL-ben is tényező Arsenal, szívesebben nézném őket mint a fos tátenemet.
Amúgy oké hogy csak felkészüési meccs, de most nézem hogy 23-án az Arsenal 4-0-ra elpicsázta a Chelsea-t.

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Miért, melyik van nagyobb tétje, a nyári sörmeccsnek, vagy a bajnokinak? Arsenal meg egyre komolyabb fejlődést mutat az utóbbi időszakban.hehetheoriginal írta: Latom sevilla odateszi magat, mint ellenunk altalaban a bajnokikon![]()
Lolzenal meg minden evben igy kezd, aztan oktoberben mar az edzo allasa veszelyben van![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Latom sevilla odateszi magat, mint ellenunk altalaban a bajnokikon
Lolzenal meg minden evben igy kezd, aztan oktoberben mar az edzo allasa veszelyben van

Lolzenal meg minden evben igy kezd, aztan oktoberben mar az edzo allasa veszelyben van

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a Jesus brutál módon tolja a felkészülés alatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Elvettek attol a balfasz semmirekello csakátol? Nem fog miatta verekedni?
thereisonly1ronaldo
az biztos hogy idén is a legnézhetőbb bajnokság lesz a PL
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kapcsolat:
Épp most akartam beírni. Tavaly már óriásit lépett előre, de az idei év lesz az igazi mérce. A csapat adott a top 4-hez, bennük lehet a bravúr.
Én azt mondom, hogy az EL-ben elsőszámú esélyesek.
Én azt mondom, hogy az EL-ben elsőszámú esélyesek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- flori
Arsenal announce Martin Ødegaard named as new captain. Decision by Mikel Arteta approved by the whole team and board.
Wow.
Wow.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Mester77
nem hiszem, hogy ezeddigis az ára volt a dolgok előtt az akadálysebydani írta:Ha nincs szerződése lehet egyszerűbben kopogtat majd a csapatoknál Mendes, nem?Mester77 írta:
de hova a fenebe akar menni, mikor senki se akarja megvenni?![]()
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ha a bajorok nem találnak senki komolyan vehetőt előre, akkor szerintem át fogják gondolni, hogy mennyire illik a profiljukba. Szerintem augusztus végén odamegy vagy marad. Más lehetőséget nem látok.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Lehet, hogy Cének jó lett volna, de elnök úr megmondta, hogy nem létezik, hogy hozzájuk igazol.cart írta: Az Atleticot irjak a legtobb helyen, gondolom kamu![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az Atleticot irjak a legtobb helyen, gondolom kamu

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ha nincs szerződése lehet egyszerűbben kopogtat majd a csapatoknál Mendes, nem?Mester77 írta:de hova a fenebe akar menni, mikor senki se akarja megvenni?Realista24 írta: Cristiano Ronaldo has asked Manchester United to release him from his contract, according to the Daily Mail.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gondolom így akarja elérni, hogy ne kelljen fizetni érte, plusz lead a fizetési igényéből is bőven, a hírek szerint.Mester77 írta:de hova a fenebe akar menni, mikor senki se akarja megvenni?Realista24 írta: Cristiano Ronaldo has asked Manchester United to release him from his contract, according to the Daily Mail.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema