Taktikai háború (Legyél Xabi)
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Aztan nehogy visszausson es pontokat bukjunk hazai palyan...Realista24 írta:Zidane úgy döntött, hogy Cristiano Ronaldo is pihenőt kap a holnapi meccsre, így hosszú idő után a BBC egyik tagja sem fogja képviseltetni magát a kezdőben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hivatalos, nincs Cristiano sem a keretben, mellette Benzema és Modric is pihenőt kapott.KAG írta:Realista24 írta:Zidane úgy döntött, hogy Cristiano Ronaldo is pihenőt kap a holnapi meccsre, így hosszú idő után a BBC egyik tagja sem fogja képviseltetni magát a kezdőben.
Mariano keretben lesz, arról nem írtak semmit?
Ott van, igen.
https://pbs.twimg.com/media/CzPNgmAW8AA4lnV.jpg
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Zidane úgy döntött, hogy Cristiano Ronaldo is pihenőt kap a holnapi meccsre, így hosszú idő után a BBC egyik tagja sem fogja képviseltetni magát a kezdőben.
Mariano keretben lesz, arról nem írtak semmit?
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Zidane úgy döntött, hogy Cristiano Ronaldo is pihenőt kap a holnapi meccsre, így hosszú idő után a BBC egyik tagja sem fogja képviseltetni magát a kezdőben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nacho-t mindenképp játszatnám most, Marcelo pihenjen csak kicsit. A többi csere is tetszetős, forgatni kell kicsit a srácokat.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én Marcelot és Nachot is cserélném egyébként.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az a komplett középpálya csere kemény.Realista24 írta:Karim ma nem edzett a többiekkel, így a hétvége valószínű kimarad, folytatás a klub vb-n remélhetőleg.
A kezdőben ilyen változások várhatóak:
OUT - Carvajal, Varane, James, Luka, Benzema Lucas & Casemiro
IN - Kovacic, Isco, Kroos, Pepe, Morata, ASENSIO & Danilo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim ma nem edzett a többiekkel, így a hétvége valószínű kimarad, folytatás a klub vb-n remélhetőleg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez még adná is. Bár szerintem Benzema lesz CR mellett valami hasonlóban.___Samy___ írta:MARCA szerint kezdő lesz, Isco meg pados.
Én amúgy ezt a kezdőt raknám fel:
-----------------------------Keylor--------------------------------
-------------Varane----------------------Ramos-----------------
---Carvajal---------------------------------------Marcelo-------
-----------------Modric-------------Casemiro-------------------
------Lucas--------------------------------------Isco------------
----------------------------James--------------------------------
------------------------------CR----------------------------------
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Hát... Ha pont a Dortmund ellen kapja meg a lehetőséget a bizonyításra, akkor az szívás neki. Nem sok csapat játszik gyorsabb focit náluk. Ellenük nagyon kijönnének a hiányosságai. Ezért nem kezdetném Casemiro-t sem, mert még a "lassú" Barca kp ellen is lassú volt, akkor ma mi lesz? Ha mindketten kezdők lesznek, akkor nem sokat lesz nálunk a labda. Pedig remélem nem az odavágó féle visszaállós focit akarja játszatni Zizou.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ___Samy___
MARCA szerint kezdő lesz, Isco meg pados.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Dehogy rakja, hát egy falusi csapat ellen is csak áztatta magát sz esőben, és akár tét nélküli ez a mai meccs, akár nem, nem fogja magát lejáratni a szurkolók előtt. Ez preztízs csata.Veidt írta:Nagyon kiváncsi vagyok hogy James kezdő lesz-e ma. Vizvalasztonak erzem ezt a szempontjából. Ha most sem rakja be, akkor vilagos hogy eldőlt a kolumbiai jovoje.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Nagyon kiváncsi vagyok hogy James kezdő lesz-e ma. Vizvalasztonak erzem ezt a szempontjából. Ha most sem rakja be, akkor vilagos hogy eldőlt a kolumbiai jovoje.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azért ez még mindig a Barcelona, ha kimegyünk és lerohanjuk őket simán benne lett volna egy komolyabb győzelem, de egy nagy zakó is. Mariano végig tolta a kupa meccset, hiba volt olyan sokáig pályán hagyni Benzemat, ahogy Casemirot is bedobni. Viszont a padon nincs ember akit be lehetett volna dobni. James teljesen nulla, pedig bíztam abban, h 1 gólos előnnyel várjuk majd a cseréket, és akkor beállhatott volna osztogatni a hosszú labdákat CR felé.
A kp-nk annyira kapart védekezésben, és egyébként olyan jól csinálták, hogy az már a támadás kárára is ment. Nagyon hiányzott egy jó Bale aki ha területet kap be is tudja futni, erre kell kitalálni valamit. Egész korán be kellett volna küldeni Marianot és Asensiot, gyengébbek nem lettünk volna. Benzema és LV helyére. Ha vezetünk, jöhetett volna az Isco-Casemiro csere, ha meg gól kell én meghúztam volna a Nacho-Isco cserét. Marcelo feljebb, azt a Robertot Nacho simán megfutotta volna, főleg a meccs végén, plusz ugye ő is jó fejjel.
Morata egyébként meddig sérült? Remélem ZZ nem most fogja túl erőltetni Karim játékát, akár kezdőként is megnézném Marianot szerdán, bár erre elég kevés esélyt látok. Szerintem CR lesz a csatár, és Asensio fog a kezdőbe kerülni
A kp-nk annyira kapart védekezésben, és egyébként olyan jól csinálták, hogy az már a támadás kárára is ment. Nagyon hiányzott egy jó Bale aki ha területet kap be is tudja futni, erre kell kitalálni valamit. Egész korán be kellett volna küldeni Marianot és Asensiot, gyengébbek nem lettünk volna. Benzema és LV helyére. Ha vezetünk, jöhetett volna az Isco-Casemiro csere, ha meg gól kell én meghúztam volna a Nacho-Isco cserét. Marcelo feljebb, azt a Robertot Nacho simán megfutotta volna, főleg a meccs végén, plusz ugye ő is jó fejjel.
Morata egyébként meddig sérült? Remélem ZZ nem most fogja túl erőltetni Karim játékát, akár kezdőként is megnézném Marianot szerdán, bár erre elég kevés esélyt látok. Szerintem CR lesz a csatár, és Asensio fog a kezdőbe kerülni
- Veidt
Nem alkalmasak a klasszikus, sok futással járó magasan végrehajtott presszingre. De pl Benzemanak folyamosan Busquets nyakán kellett volna csungnie, erre meg...es ez igenis Zidane sara. Nem lesz mindig eleg, ha a taktikát formálja a csapathoz, es nem forditva.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Teljesen igazat adok neked mindenben.Veidt írta:Ez bizony nagyon gyenge volt Zidane reszerol. A vak is láthatja hogy a Barcelona akkor volt nulla iden ha nagyon komoly pressing alatt tartottak őket. Erre meg sem próbálkozunk ilyennel, sot lenyegeben átadjuk a kezdeményezést. Felállást jol választott, de a meccsbe szokás szerint nem nyúlt jol bele. Benzema kezdetese indokolt volt (habar eleg nagy belemagyarazasnak tartom hogy Mariano nem szint komolyabb merkozesekre a rutintalansaga miatt), de most egy ideig illene a padon kezdenie a meccseket a franciának.
Zizou meg csokolgathatja Ramost.
Csak egy problemam van ezzel.
Letamadas? Benzema-Cr kettosnek kene kezdenie.
Szerinted ok erre alkalmasak,latva a mait?
Ott kellett volna sprinttelni 5-10 metert,az agresszivitasrol nem is beszelek..nem fer bele a lotyoges.
- Veidt
Ez bizony nagyon gyenge volt Zidane reszerol. A vak is láthatja hogy a Barcelona akkor volt nulla iden ha nagyon komoly pressing alatt tartottak őket. Erre meg sem próbálkozunk ilyennel, sot lenyegeben átadjuk a kezdeményezést. Felállást jol választott, de a meccsbe szokás szerint nem nyúlt jol bele. Benzema kezdetese indokolt volt (habar eleg nagy belemagyarazasnak tartom hogy Mariano nem szint komolyabb merkozesekre a rutintalansaga miatt), de most egy ideig illene a padon kezdenie a meccseket a franciának.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Ronaldo posztja mar azt gondolom hogy az ellenfel vedovanalanal van,tamado,ek de semmikepp sem balszelso,mint anno.
Atletico ellen ugye Isco volt mogotte,de O Bale kivallasa miatt hatrebb kerult.
Oriasi butasag lenne megprobalni Cr mogott Jamest? Vegulis neki az a posztja..
Mogottuk lv-luka-kova-isco?
Oszinten megmondom nem tartom jo jatekosnak Jamest,sot nem is szeretem,egy marketing igazolas,akinek nincs itt posztja,viszont a kenyszer miatt? Illetve Benzema gyenge jateka okan?
En ma azt lattam hogy amikor az elso felidobe tamadtunk,akkor ott fogytunk el a tamadoharmadban.. ott nem volt kreativitas..
Atletico ellen ugye Isco volt mogotte,de O Bale kivallasa miatt hatrebb kerult.
Oriasi butasag lenne megprobalni Cr mogott Jamest? Vegulis neki az a posztja..
Mogottuk lv-luka-kova-isco?
Oszinten megmondom nem tartom jo jatekosnak Jamest,sot nem is szeretem,egy marketing igazolas,akinek nincs itt posztja,viszont a kenyszer miatt? Illetve Benzema gyenge jateka okan?
En ma azt lattam hogy amikor az elso felidobe tamadtunk,akkor ott fogytunk el a tamadoharmadban.. ott nem volt kreativitas..
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csak belepillantottam, sajnos nincs időm elolvasni, de azt írja, hogy nincsen igazán elképzelés a támadások felépítésében, ez jogos, alapvetően nem láttam és sem semmilyen elképzelést korábban, ez most változott némileg, vannak sémák, elmozdult zizu ez látszik. Neki is fejlődnie kell,remélem szépen kinövi magát.
Mostanában látszanak taktikai elemek, korábban írtam is, hogy lucas szerepe lesz a döntő, ő tudja bale-t idézőjelben helyettesíteni, illetve ő képes a szerzési/birtoklási fázisok átkötésére, kulcs szerepe lesz, már ha kezd, nálam ő lenne a főszereplő, feltéve ha fel tud nőni a feladathoz, de aki tejfeles szájúként odaáll egy BL döntőn az első 11esnek az nem semmi alak azért.
Benzema nyílt játékra képes, visszamozog, lemozog, szűken birtokolja, és le is tudja a birtokában lévő felpasszokat játszani, ronaldo többet fog bemozogni befelé, mivel bale nem lesz így kevesebb a direkt kapu elé érkezés, benz visszábblép,lucas meg többet zár oldalt, így cr többször a center posztot is átveheti majd, gólt is fog szerezni szerintem. Marcelo így kerül majd képbe, neki ha cr behúzódik, feljebb kell tagolódnia, ezek a tolódások szervezettek legyenek, isco jobban marad vissza, mert benz ronaldo mögé kerül be, ramos lép be marcelo helyére kissé. Carvajal kevesebbet lép fel, ezt lucas megoldja, ha nem megy neki a védelem áttörése, akkor behúzódással teret nyit és ekkor lép fel carvajal szélen.Ezt remélem el lehet így képzelni.
Ez lenne az alap támadó taktika.
Védekezésben, 4es kp-a , de NEM EGYVONALBAN mert azt buskets átjátssza(okos a fószer), messi is észreveszi ha vonalban van a kp-a és visszamozog azonnal, ez VESZÉLY! Ott kell modric és kova eltolt vonalban védekezzen, valószínű kova lesz balon, így ő lesz aki figyeli messi visszalépését,ez fontos, mert ha átveszi már meg is fordul vele és ott egy kulcspassz lehetősége, ott még lehet korrigálni, ha suarezt kitudjuk zárni egy messi labdabirtoklásnál,mert az uru ritka jól indul be. Erre azonnal lépni kell.
Neymar nem tudni milyen napot fog ki, carvajal nálam ma amúgy sem lenne túl fenn, ezt lucas átfedi, vigyázni kell, hogy brazil minél messzebb legyen a kaputól, fel kell tolnunk a védekező vonalat 5-10 méterrel feljebb.
Menjünk bele a szűkebb területi játékba, ezt régen nem ajánlottam volna, mert jobbak voltak ebben, ma már nem. Ha Iniesta játszik akkor ott van megint egy két sarkalatos pont, befelé húzásai és emberelőnyeit nem szabad hagyni,, modricnak erre figyelnie kell. KIfelé kell zármni,l szorítani a vonal felé, ne befelé jöjjön,abban a legjobb.Kint a vonalon nem tud megélni.
Mostanában látszanak taktikai elemek, korábban írtam is, hogy lucas szerepe lesz a döntő, ő tudja bale-t idézőjelben helyettesíteni, illetve ő képes a szerzési/birtoklási fázisok átkötésére, kulcs szerepe lesz, már ha kezd, nálam ő lenne a főszereplő, feltéve ha fel tud nőni a feladathoz, de aki tejfeles szájúként odaáll egy BL döntőn az első 11esnek az nem semmi alak azért.
Benzema nyílt játékra képes, visszamozog, lemozog, szűken birtokolja, és le is tudja a birtokában lévő felpasszokat játszani, ronaldo többet fog bemozogni befelé, mivel bale nem lesz így kevesebb a direkt kapu elé érkezés, benz visszábblép,lucas meg többet zár oldalt, így cr többször a center posztot is átveheti majd, gólt is fog szerezni szerintem. Marcelo így kerül majd képbe, neki ha cr behúzódik, feljebb kell tagolódnia, ezek a tolódások szervezettek legyenek, isco jobban marad vissza, mert benz ronaldo mögé kerül be, ramos lép be marcelo helyére kissé. Carvajal kevesebbet lép fel, ezt lucas megoldja, ha nem megy neki a védelem áttörése, akkor behúzódással teret nyit és ekkor lép fel carvajal szélen.Ezt remélem el lehet így képzelni.
Ez lenne az alap támadó taktika.
Védekezésben, 4es kp-a , de NEM EGYVONALBAN mert azt buskets átjátssza(okos a fószer), messi is észreveszi ha vonalban van a kp-a és visszamozog azonnal, ez VESZÉLY! Ott kell modric és kova eltolt vonalban védekezzen, valószínű kova lesz balon, így ő lesz aki figyeli messi visszalépését,ez fontos, mert ha átveszi már meg is fordul vele és ott egy kulcspassz lehetősége, ott még lehet korrigálni, ha suarezt kitudjuk zárni egy messi labdabirtoklásnál,mert az uru ritka jól indul be. Erre azonnal lépni kell.
Neymar nem tudni milyen napot fog ki, carvajal nálam ma amúgy sem lenne túl fenn, ezt lucas átfedi, vigyázni kell, hogy brazil minél messzebb legyen a kaputól, fel kell tolnunk a védekező vonalat 5-10 méterrel feljebb.
Menjünk bele a szűkebb területi játékba, ezt régen nem ajánlottam volna, mert jobbak voltak ebben, ma már nem. Ha Iniesta játszik akkor ott van megint egy két sarkalatos pont, befelé húzásai és emberelőnyeit nem szabad hagyni,, modricnak erre figyelnie kell. KIfelé kell zármni,l szorítani a vonal felé, ne befelé jöjjön,abban a legjobb.Kint a vonalon nem tud megélni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.