én amugy egy az egyben adom ami Ferenczi mond mert szerintem rámutat azokra a dolgokra amiken már vagy 20-30 éve változtatnunk kellene. És ezek a "kis" dolgok rengeteget számítanak és hiába akarunk mi mindig a nyugat felé futni ha az alapok nincsenek meg.R.M.C.F írta:És itt egy újabb Ferenczi Attila interjú!
Ferenczi Attilától van könyvem is,amit még tanulok,mert vannak benne okosságok,de ......azért "rába eto".....verebes....ezek azért árulkodó jelek a posztumusz díjakra.
Én bírom ferenczit,mert rámutat sok problémára és mert bátor. De azért fejlődni is tudni kell,aki 30 évvel ezelőtt "él"...annak lépnie kell párat már,mert a nyugat már mutat.
Én személy szerint előröl kezdeném az egész magyar foci felépítését, meg kellene nézni hogy az elmúlt jó néhány évben mi az ami ennyire rossz irányba vitte a hazai labdarúgást. Megnézném az összes akadémiát és az ott játszó/dolgozó embereket. Aztán megnézném hogy jó pár nagyobb városnak miért nincs normális foci csapata. El sem tudom képzelni hogy hogyan lehet az hogy vannak olyan nagyobb népességű városok akiknek nincs nb1-es csapata. (Zalaegerszeg;Veszprém;Nagykanizsa;Szolnok;Tatabánya;Békéscsaba;Sopron; nem igazán követem a magyar focit lehet hogy időközben lett ott egy nb1-es csapat). Ha ezekben a nagyobb városokban nincs normális csapat ahol azért több ember él akkor mit szeretnénk a magyar focitól ? Szerintem itt kellene elkezdeni és megvizsgálni a dolgokat. Mert ha ezeken a településeken is lenne valamilyen szintű nb1-es csapat az azért biztos hogy az ott lévő embereket bevinné a stadionokba....
Tegnap néztem egy kicsit a Magyar-román mérkőzést.... lehet jobban jártam volna ha nem teszem, de az biztos hogy ha rajtam múlna haza se engedném őket!