Kenny végigjárta az összes utánpótlás válogatottat, illetve u15-be és 17-be ő volt a kapitány. Azóta is folyamatosan kerettag, a Herenveenben stabil kezdő ettől a szezontól kezdve. Múltkor direkt néztem az Ajax elleni meccset, ha már egy városból jövünk, akkor csak figyelem, hogy mizu van Kennyvel. Nem akarom fényezni vagy túl elvakult lenni vele kapcsolatban, de 20 éves létére eléggé megnehezítette az Ajax csatárainak és támadóinak a dolgát. Az látszott rajta, hogy nagyon tudja, hogy mit csinál, jól zárta a területet, jók voltak a passzai, felszabadításai. Nem vitte túlzásba, mindig csak a legegyszerűbbet, ha meg kellett, akkor utolsó emberként a tizenhatoson belül csúszott oda, hogy ne kapjanak gólt. Szóval lehet mondani, hogy eddig csak a B-csapatban játszott, de az látszik, hogy ragadt rá bőven kint Hollandiában és az is, hogy abszolut nem csak egy "jaj de skilles a fifában"-játékos már most.Corleone írta:Ezek a személyes kedvenceim.. Hova hívták volna be? Hereenveen II-ből? Most tűnik úgy, hogy kezd beérni és bejátssza magát a felnőtt csapatba, de könyörgöm. Egy kezemen megtudom számolni, hányszor játszott az első keretben. Ez nem FM, hogy "jaj, de skilles ez a csávó, behívom a kaposszekcső-i ifiből a válogatottba". Hülye példa, de szerintem lehet érteni a lényegét.Otigba gyereket sem értem, hogy miért nem hívják be. Vicc a védelem.
Srácnak az kell, hogy játsszon legalább 1 teljesen szezont a hollandoknál, játsszon az Ajax, a PSV és a többi jobb csapat ellen. Aztán persze ha bizonyít, akkor komoly erőssége lehet a válogatottnak, később. Nyilván már most jobb, mint egy Guzmics, de nem kell megtörni a pályafutása elején, még ha sok más fiatal ebben a korban már előrébb tart, tartott.
És ez persze igaz a többi fiatalra is..
Szóval igenis ott lenne a helye a nagycsapatban, mert lazán kifocizza a tegnapi két söprögetőnket akármikor...