Mert a Jedik is emberek, es eleg jelentos az arnyoldaluk. Kezdve azzal, hogy kis gyerekeket szakitanak el folyamatosan a csaladjuktol, hogy utana a sajat szektajukba kepezzek ki oket, folytatva azzal, hogy a korukben is rengeteg korrupt egyen volt, vagy szemet hunytak a korruptsag felett (Dooku nem veletlen hagyta ott oket, Tales of the Jedi jol bemutatja), vagy mondjuk azzal, hogy meg Luke is majdnem atallt a sotet oldalra a Vaderrel valo parharcban, pedig o a Jedi mintapelda. Mace Windurol nem is kell kulon szot ejteni, a Clone Warsban annyi haborus bunt kovettek el, amennyit csak tudtak, Padme megnyilvanulasait a talibok megirigyelhetnek, olyan szintu terrorizmust folytatott, szoval akad boven abbol az arnyoldalbol. Es akkor nem is beszelunk arrol, amit a lazadoknak veghez kellett vinniuk, hogy sikeresek lehessenek a birodalom ellen, ezt az Andor mutatja be zsenialisan.Red Byron írta: A jediknek árnyoldala? Miért kell a jediknek árnyoldala? Aki ezt akarja, az semmit sem fogott fel az eredeti star wars mondanivalójából.

Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Nem az a lényeg hogy jó, hanem hogy vannak, próbálkozások nélkül nem fog ez fejlődni.miro. írta:
A baj,hogy ban egy reteg akinek meg ez is jo.
Kaptunk már minőségi Star Wars sztorikat így is, ezek is kellenek, hogy kapjunk még jókat.
Azért eddig egyik se volt az a vállalhatatlan kategória szerencsére.
És akkor az animációs dolgokról ne is beszéljünk, amit a legtöbb ember csak dicsér, legyen akármelyikről szó.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért ez messze nem így van. Érdemes meghallgatni a riportot, ne csak a kiragadott mondatokat nézni. A riporternek volt egy hülye kérdése, amit először kinevettek, aztán poénkodtak a dologgal. Senki nem gondolta komolyan.Red Byron írta: És mikor megkérdik az "alkotót" hogy mégis mivel tudná ajánlani a produktumot, akkor az az első, hogy gayest star wars. Okkké.
A másik dolog, hogy néhány méternyi SW könyv után (minden korszakból) én nem látok problémát sem a különböző filozófiákkal az Erő természetét illetően, sem pedig a különböző Erőhasználó csoportokkal. Boszorkányok nagyon régen jelen vannak a lore-ban, ráadásul legyünk "reálisak". Ott van az a sok nő, semmi férfi, nyilván valamivel el kell ütni az időt és ha valakiben van egy kis hajlam, miért ne lehetne 1-2 leszboszi pár köztük. Nem nagy ügy.
Nincs komoly gond a sorozattal. Végre valami más, ami vagy tetszik, vagy nem, de számomra felüdülés valami olyat nézni, amibe nincs egy darab Skywalker sem.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Red Byron írta:A jediknek árnyoldala? Miért kell a jediknek árnyoldala? Aki ezt akarja, az semmit sem fogott fel az eredeti star wars mondanivalójából. az írók, producerek gyűlölik a rajongókat (akik a lucas-féle SW-n nőttek fel), sőt a forrásmunkát is. Kathleen Kennedy azzal az erős kiejelentéssel indított 10 éve, hogy az SW-nek nincs irodalma, amire hagyatkozni lehet, tehát mindent nekik kell megírni. És ugye már ez önmagában leleplezte, hogy 1 hazudik, vagy 2 nem ért semmit. Mert ugye ha nem vesszük a többszáz hivatalos könyvet és képregényt, akkor valóban nincs forrásmunka. De ennek ellenére azért ebből a nem létező forrásból sikerült kilopni Thrawnt, meg Luke és Jade sztoriját, csak hát a Rey-re és Ahsokára adaptálva.babaking írta: The Acolyte EP 1-3
Abszolút várakozások nélkül ültem neki, mert semmit nem tudtam róla. Számomra pozitív, hogy eddig nem kötődik a Skywalker saga-hoz. Összességében eddig tetszik, bár minőségben nem ér fel pl a Mandalorianhez illetve az Andorhoz. Sokszor gyengék a párbeszédek, illetve a színészi játék is hagy kívánnívalót maga után itt ott.
Előbb néztem, hogy a "rajongók" mennyire savazzák, bár nekik soha nem jó semmi. A kritika egy része jogos (színészi játék, párbeszédek, helyenként a sztorivezetés), de a kritika nagy része megint a castingra fókuszál, illetve arra, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a női csoport másképp használja és nevezi az erőt. Ami még kritikaként van említve, de szerintem kifejezetten jó, hogy kezdi bemutatni a Jedi-k árnyoldalát.
Nem az a baj, hogy az erő az már csak egy fonál, amit rángatni lehet. Ennél sokkal régebben kezdődött az elmebaj. És ugye akkor ott van még, hogy csak a "lúzer" Qui Gon halt meg a lézerkardtól, a Disney-nél mindenki 1 napot ágyban tölt aztán jóvan. Hogy Obi Wan nem is Luke-ra vigyázott, hanem Leiára. Aztán hogy a rengeteg értéktelen, értelmetlen sorozattal devalválták az SW-t. Hogy mindent, amit Lucas és rengeteg hozzáértő létrehozott 77 és 2012 között azt most aktivisták a saját politikai nézeteikkel lerongyolják.
Mandótól sem kell elájulni. Csupa lopott ötlet. A második szezon végén Luke úgy tűnt hogy végre megadja, amit a rajongók vártak, Luke nem egy depressziós lúzer, aki zöld tejet iszik és eldobja a kardját. Hogy Grogu lesz az első tanítványa stb. De nem. A Book of Bubba Fat azonnal felülírta az egészet és minden megy tovább, csak 100x szarabbul. Lady Mandalorian sisak nélkül...
És minden kritikai hangra a már jó előre előkészített rasszizmus, sovinizmus anyámkínja vádaskodás a reakció. Hát, vazze, írjanak valamit, ami egy darab kutyaszarnál többet ér, és máris lesz nézettség. Jelen állás szerint a Disney ugye 4 milliárdért vette a franchise-t, de 12 év alatt csak 1,2-t tudott visszaszedni belőle, mert amire elverték utána a pénzt, az nem hoz hasznot. A szaros játékaik sem fogynak. A star wars hoteljük is csődbe ment.
Ami Harvey Weinstein személyi titkárának a sorozatát illeti (ugye 180 milliót kaptak és ennyit tudtak kihozni belőle), csak utánozzák az alapsztorit, csak a szokásos, amit már a mozi trilógiában is tetten lehet érni. Ugye anno Palpatine és Darth Plagueis manipulálták az Erőt, aminek az lett az eredménye, hogy szűznemzéssel megszületett a Kiválasztott, Anakin. Erre most (pont mint a Dr. Who esetében), a lány volt előbb, bebebe. Sőt két lány. És leszbikus űrboszorkák szülték őket. És volt a Birodalom visszavágban a Luke, én vagyok az apád jelenet. Lefogadom, hogy az akolita és efelé halad. Hogy a rejtélyes, robothangú alak azt fogja majd mondani, hogy "én vagyok az anyád..."
És mikor megkérdik az "alkotót" hogy mégis mivel tudná ajánlani a produktumot, akkor az az első, hogy gayest star wars. Okkké.

A baj,hogy ban egy reteg akinek meg ez is jo.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Jogos észrevételek, amit leírtál amúgy, jó volt olvasni, de én már ott tartok, hogy nem kell ezekbe belegondolni inkább
Jó az univerzum, már egy középszerű sztori is jobb benne, mint lenne alapból és szurkolunk, hogy beesnek olyan gyöngyszemek néha, mint az Andor, Rogue One vagy mint a Star Wars Fallen Order ami egy zseniális videójáték lett elképesztően jó sztorival.

Jó az univerzum, már egy középszerű sztori is jobb benne, mint lenne alapból és szurkolunk, hogy beesnek olyan gyöngyszemek néha, mint az Andor, Rogue One vagy mint a Star Wars Fallen Order ami egy zseniális videójáték lett elképesztően jó sztorival.
-
- Kedvenc játékosaid: Butragueno, Raul, Pufi Ronaldo
- Kedvenc csapatod: 1993 Olympique Marseille
A jediknek árnyoldala? Miért kell a jediknek árnyoldala? Aki ezt akarja, az semmit sem fogott fel az eredeti star wars mondanivalójából. az írók, producerek gyűlölik a rajongókat (akik a lucas-féle SW-n nőttek fel), sőt a forrásmunkát is. Kathleen Kennedy azzal az erős kiejelentéssel indított 10 éve, hogy az SW-nek nincs irodalma, amire hagyatkozni lehet, tehát mindent nekik kell megírni. És ugye már ez önmagában leleplezte, hogy 1 hazudik, vagy 2 nem ért semmit. Mert ugye ha nem vesszük a többszáz hivatalos könyvet és képregényt, akkor valóban nincs forrásmunka. De ennek ellenére azért ebből a nem létező forrásból sikerült kilopni Thrawnt, meg Luke és Jade sztoriját, csak hát a Rey-re és Ahsokára adaptálva.babaking írta: The Acolyte EP 1-3
Abszolút várakozások nélkül ültem neki, mert semmit nem tudtam róla. Számomra pozitív, hogy eddig nem kötődik a Skywalker saga-hoz. Összességében eddig tetszik, bár minőségben nem ér fel pl a Mandalorianhez illetve az Andorhoz. Sokszor gyengék a párbeszédek, illetve a színészi játék is hagy kívánnívalót maga után itt ott.
Előbb néztem, hogy a "rajongók" mennyire savazzák, bár nekik soha nem jó semmi. A kritika egy része jogos (színészi játék, párbeszédek, helyenként a sztorivezetés), de a kritika nagy része megint a castingra fókuszál, illetve arra, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ez a női csoport másképp használja és nevezi az erőt. Ami még kritikaként van említve, de szerintem kifejezetten jó, hogy kezdi bemutatni a Jedi-k árnyoldalát.
Nem az a baj, hogy az erő az már csak egy fonál, amit rángatni lehet. Ennél sokkal régebben kezdődött az elmebaj. És ugye akkor ott van még, hogy csak a "lúzer" Qui Gon halt meg a lézerkardtól, a Disney-nél mindenki 1 napot ágyban tölt aztán jóvan. Hogy Obi Wan nem is Luke-ra vigyázott, hanem Leiára. Aztán hogy a rengeteg értéktelen, értelmetlen sorozattal devalválták az SW-t. Hogy mindent, amit Lucas és rengeteg hozzáértő létrehozott 77 és 2012 között azt most aktivisták a saját politikai nézeteikkel lerongyolják.
Mandótól sem kell elájulni. Csupa lopott ötlet. A második szezon végén Luke úgy tűnt hogy végre megadja, amit a rajongók vártak, Luke nem egy depressziós lúzer, aki zöld tejet iszik és eldobja a kardját. Hogy Grogu lesz az első tanítványa stb. De nem. A Book of Bubba Fat azonnal felülírta az egészet és minden megy tovább, csak 100x szarabbul. Lady Mandalorian sisak nélkül...
És minden kritikai hangra a már jó előre előkészített rasszizmus, sovinizmus anyámkínja vádaskodás a reakció. Hát, vazze, írjanak valamit, ami egy darab kutyaszarnál többet ér, és máris lesz nézettség. Jelen állás szerint a Disney ugye 4 milliárdért vette a franchise-t, de 12 év alatt csak 1,2-t tudott visszaszedni belőle, mert amire elverték utána a pénzt, az nem hoz hasznot. A szaros játékaik sem fogynak. A star wars hoteljük is csődbe ment.
Ami Harvey Weinstein személyi titkárának a sorozatát illeti (ugye 180 milliót kaptak és ennyit tudtak kihozni belőle), csak utánozzák az alapsztorit, csak a szokásos, amit már a mozi trilógiában is tetten lehet érni. Ugye anno Palpatine és Darth Plagueis manipulálták az Erőt, aminek az lett az eredménye, hogy szűznemzéssel megszületett a Kiválasztott, Anakin. Erre most (pont mint a Dr. Who esetében), a lány volt előbb, bebebe. Sőt két lány. És leszbikus űrboszorkák szülték őket. És volt a Birodalom visszavágban a Luke, én vagyok az apád jelenet. Lefogadom, hogy az akolita és efelé halad. Hogy a rejtélyes, robothangú alak azt fogja majd mondani, hogy "én vagyok az anyád..."
És mikor megkérdik az "alkotót" hogy mégis mivel tudná ajánlani a produktumot, akkor az az első, hogy gayest star wars. Okkké.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak az ordenáré elhalálozásokért és gyilkosságokért érdemes nézni, nagyon viccesek
amugy ja, akadozik a történet sajnos

amugy ja, akadozik a történet sajnos
thereisonly1ronaldo
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
füst írta: Megnéztem a Boys 4. évad első 3 részét.
Már az előző szezont sem sikerült értelmesen lezárni, elég nagy csalódás volt, de azért vártam a folytatást, hátha menthető. Számomra sajnos nem, teljesen értelmetlen volt ez a 3 rész, nem konzisztens a sorozat, sem benne a szereplők. És a sztori is eléggé ellaposodott, mint ahogy a humorfaktor is, sajnos nem ellensúlyozzák azt a rengeteg politikai ágendát, amit közvetít a sorozat. Na abból viszont már túl nagy lett nekem a dózis, amit idáig is csak eltűrtem, mert cserébe azért szórakoztatott a sorozat. Ezen a ponton viszont befejezem, és ránézek a képregényre, ami ugyan nem az én műfajom, de hátha tetszeni fog. Mert az alapkoncepciója azért elég jó volt ennek a sorozatnak. Ami az esetemben nagy szó, mert egyáltalán nem zsánerem a szuperhős-film, pláne amiből volt egy enyhe túlkínálat az elmúlt években. És ilyen környezetben mégis be tudott szippantani a sorozat. Kár érte, hogy így leépült.
Kripke nagyon jo rendezo, viszont 3-4 ev utan elfarad. Nekem o filmipar Kloppja, ha lehet ilyet mondani. Supernatural elso 4 evada szerintem tokeletes, utana atmegy onismetlesbe, unalmassa. 15 evadon at ugyan azt nyomja le a torkunkon, mondom ezt ugy, hogy igy is imadtam. Itt legalabb idoben felismerte ezt es az uj evaddal le is zarja, nem nyujtja, mint a retest.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én is csalódtam. Egyáltalán nem bontottak ki kellően olyan szálakat, mint amilyeneket kellett volna, cserébe kaptunk néhány értelmetlent. A 3. rész viszont bejött, reméljük innen beindul.füst írta: Megnéztem a Boys 4. évad első 3 részét.
Már az előző szezont sem sikerült értelmesen lezárni, elég nagy csalódás volt, de azért vártam a folytatást, hátha menthető. Számomra sajnos nem, teljesen értelmetlen volt ez a 3 rész, nem konzisztens a sorozat, sem benne a szereplők. És a sztori is eléggé ellaposodott, mint ahogy a humorfaktor is, sajnos nem ellensúlyozzák azt a rengeteg politikai ágendát, amit közvetít a sorozat. Na abból viszont már túl nagy lett nekem a dózis, amit idáig is csak eltűrtem, mert cserébe azért szórakoztatott a sorozat. Ezen a ponton viszont befejezem, és ránézek a képregényre, ami ugyan nem az én műfajom, de hátha tetszeni fog. Mert az alapkoncepciója azért elég jó volt ennek a sorozatnak. Ami az esetemben nagy szó, mert egyáltalán nem zsánerem a szuperhős-film, pláne amiből volt egy enyhe túlkínálat az elmúlt években. És ilyen környezetben mégis be tudott szippantani a sorozat. Kár érte, hogy így leépült.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Megnéztem a Boys 4. évad első 3 részét.
Ugyanez a véleményem, végre jönnek ezek a kis egyszerűbb sorozatok és én nézem és élvezem, mert Star Wars és azért jól is vannak ezek megcsinálva a hibái ellenére is.
Igen, de kívancsi vagyok mit hoznak ki ebből az Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ikrek témából, pont a fenti miatt.Számomra pozitív, hogy eddig nem kötődik a Skywalker saga-hoz.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
The Acolyte EP 1-3
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem tudom kit érint de én csak most vettem észre, hogy két rész Welcome to Wrexham már fent a Disney+-on a harmadik évadból

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Első rész meg is volt..soadroli írta: The Boys 4. évad első 3 rész kint![]()

Negan

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az a Frenchie bemelegedés az nem hiányzott

-
végül az ajánlások közül a kiutat kezdem el nézni. Az első résznél azt hittem, hogy valami gyenge wayward pines copy lesz. Pedig aztán az se volt valami jó sorozat. Viszont pozitív csalódás lett. Még két rész maradt hátra.doncsontos írta:
From (Kiút)
nem nagyon láttam még itt említve egyszer sem pedig egy brutal jó cucc, netflixen nézhető az első évad, de amugy már a 3. jön ősszel.

- P. Krisz
Funkcionális analfabéta.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Az elmult ket evben latta, az is szamith3x0r írta:Csak hát az volt a kérdés, hogy ki tud sorozatot ajánlani az elmúlt 2 évből._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
Ha a kérdező nem látta, akkor simán jó ajánlás.
Ti minden régi sorozatot láttátok?

- h3x0r
Csak hát az volt a kérdés, hogy ki tud sorozatot ajánlani az elmúlt 2 évből._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igaz, mit számít hogy mit kérdez az ember._Bushido_ írta: Kit érdekel, hogy mikor ért véget.
Jobb ha visszavonulsz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema