Óriási, biztos nem szóltak a tolmácsok hogy leulhetsz fiam.Tomidzsi írta:Oda allt Perez melle

Szégyelld magad, egy kis időre örültem.Tényleg 9es, így fixen off Mbappé.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. július 7., péntek 12:15
Óriási, biztos nem szóltak a tolmácsok hogy leulhetsz fiam.Tomidzsi írta:Oda allt Perez melle
Szégyelld magad, egy kis időre örültem.Tényleg 9es, így fixen off Mbappé.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. július 7., péntek 12:15
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2023. július 7., péntek 12:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. július 7., péntek 12:11
HozzászólásSzerző: flori » 2023. július 7., péntek 12:07
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2023. július 7., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. július 7., péntek 0:22
Perez rendesen felbaszhatta magat a City elleni meccsen, hogy gyakorlatilag sanszunk sem volt az olajosok ellen. Latva a tobbi csapat vergodeset, nem csoda, hogy besokkalt, nem nagyon van mire varni, mert amugy remek jatekosok vannak a keretben, csak ez a boost kellett, hogy felporogjunk. Fel lett kavarva rendesen az alloviz, most aztan minden jatekosnak oda kell tennie magat vagy megy a levesbe a padra, aztan lehet kuzdeni, hogy visszaverekedje magat a kezdobe. Kroos meg Modric hatradolve nezheti, ahogy probalkoznak a fiatalok, es ha sikerul nekik, akkor jogosan szoritjak ki a ket oreget. Es ezt meg megfejelni egy Mbappeval, nalam 10/10 lenne a nyar.lordgabi írta: Nagyon meglepett a leigazolása, főleg, hogy belementünk a maradásában az első keretben, érdekes lesz az új szezon, ha jön Mbappé vagy sem (jöjjön), életem legszarabb időszaka kezdődött el épp, amikor Karim bejelentette távozását, most pedig már lábalok kifelé belőle jócskán, szinte már eltelik úgy nap, hogy felfogta az ember a távozását, nyakunkon az előszezon, sok lesz az újdonság, és a bizonyításra vágyó arc, aki mindenképp 150%-ot akar majd mutatni edzéseken, meccseken, valami újnak a kezdete ez az egész idény, rég vártam már ennyire a barátságos meccseket is akár, neked pedig hajrá kölyök, üdv a legnagyobbak között!
Boldog névnapot Csabi!![]()
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. július 6., csütörtök 22:20
Ez így off, de akkor részletezem.G. V.tinho írta: Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. július 6., csütörtök 22:20
Bellingham es Mbappe. Utobbi persze kerdeses, de en azt erzem, hogy iden jon. Guler youtube alapjan sem gyozott meg, de biztos nem veletlen akarta fel europa.G. V.tinho írta:Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?R. Carlos írta: Amúgy ő jobbszélső az a hír járja. Ezt jól tudom? Mert ha az és tényleg olyan jó mint mondják, akkor még jól is elsülhet a jobb szélünk vele, Rodrygoval és Brahimmal.
Nagyon komoly, amit a vezetőség így nyáron lenyom. A Barcánál tényként közölték a megvételét, szerintem nagyon akarták, erre elhappoljuk előlük. Nekem már ez is hatalmas öröm![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 22:16
Ha jon Mbappe akkor nalam is nagyon rendben van.G. V.tinho írta:
Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. július 6., csütörtök 22:14
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. július 6., csütörtök 22:10
Eddig mi az, amire a nagyon komoly jelző illik?R. Carlos írta: Amúgy ő jobbszélső az a hír járja. Ezt jól tudom? Mert ha az és tényleg olyan jó mint mondják, akkor még jól is elsülhet a jobb szélünk vele, Rodrygoval és Brahimmal.
Nagyon komoly, amit a vezetőség így nyáron lenyom. A Barcánál tényként közölték a megvételét, szerintem nagyon akarták, erre elhappoljuk előlük. Nekem már ez is hatalmas öröm![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. július 6., csütörtök 22:02
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. július 6., csütörtök 21:56
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. július 6., csütörtök 21:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. július 6., csütörtök 21:42
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. július 6., csütörtök 21:34
Vini's spicy message by Güler: "Yet another who chooses the greatest"
HozzászólásSzerző: SzB » 2023. július 6., csütörtök 20:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. július 6., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. július 6., csütörtök 20:36
Mondjuk naluk a no.1 futball a torok liga.'shutterisland írta:
nem elhanyagolhato szempont amugy, 85 millios, fanatikus nemzetrol beszelunk.
ki volt az utolso vilagklasszisuk, ha volt egyaltalan valaha a tortenelmukben egy sükür szintnel tobbre taksalt arc ?
gondolom ugy varjak mar, hogy legyen egy extra klasszisuk, mint a megvaltot.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem