VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 11., vasárnap 10:26

Egyebkent Sakarol mi a velemenyetek? Nagyon gyors, jol banik a labdaval, balos, amibol ritka a jo szelso. Feltehetoleg o is 100-120 millio lenne, de tegnap tarthatatlan volt sokszor.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 11., vasárnap 10:16

Anthony írta:
realmadrid95 írta: Nagyon nem egyezik a velemenyunk. Mbappe vegig 4-5 vedot vitt magaval, nezd meg Tchoumeni goljanal is. Minden megindulasanal elmozditotta az angolokat latvanyosan.
Vagy úgy is mondhatnánk, hogy levették a pályáról. Elit játékos vagy, akkor elit védekezést kapsz, mi ebben a meglepő?
Úgy védték le, hogy közben nem adtak fel semmit.

Ugy vedekezte le tobb vedo, hogy Giroudon sosem volt igazan vedo, tehat hatalmas haszna volt abban, hogy nyertek a franciak.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 11., vasárnap 10:14

Caraway írta: Hat engem ez a vb mostmar tenyleg teljesen hidegen hagy. Portugalok brazilok angolok ebben a sorrendben szurkoltam nekik, 24 ora leforgasa alatt szepen kiesett az osszes. :( :lol:
Megnyugodtam, hogy nem szurkolsz sem a franciakoknak, sem a horvatoknak :mrgreen:
Meg lehetnel argeint fan egy hetig. :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. december 11., vasárnap 9:48

Hat engem ez a vb mostmar tenyleg teljesen hidegen hagy. Portugalok brazilok angolok ebben a sorrendben szurkoltam nekik, 24 ora leforgasa alatt szepen kiesett az osszes. :( :lol:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 11., vasárnap 9:24

realmadrid95 írta: Nagyon nem egyezik a velemenyunk. Mbappe vegig 4-5 vedot vitt magaval, nezd meg Tchoumeni goljanal is. Minden megindulasanal elmozditotta az angolokat latvanyosan.
Vagy úgy is mondhatnánk, hogy levették a pályáról. Elit játékos vagy, akkor elit védekezést kapsz, mi ebben a meglepő?
Úgy védték le, hogy közben nem adtak fel semmit.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2022. december 11., vasárnap 9:08

https://9gag.com/gag/aOxrNbR :mrgreen:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 11., vasárnap 8:44

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... DC_984.png

Gol elotti megindulas, 6-7 metert cipelte lassan, hogy kirontsanak ra, jott is bokabol a passz kozepre, Dembele, Griez es Tchoumeni gol. Sokszor viszont ezeket a szitukat nem tudta jol megoldani Griezmann, hogy volt egy hatalmas nagy tere es osztogathatott volna konnyeden. Hianyzik egy Zidane nagyon onnan, vagy talan pont ez lett volna Benzema igazi posztja a valogatottban?!

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 11., vasárnap 8:40

ferni írta:
BlancoMark írta: DD megtanitotta oket szarul jatszva is nyerni, ez az igazan nagy csapatok ismerve. Ez az ami pl. Brazilianak es Portugalianak nem ment. Lehet kritizalni a jatek minosege miatt, de az eredmenyek igazoljak.
Ember, fölérúgtak az angolok egy tizit meg az utolsó percben a szabadot is, amire Llorisnak esélye se volt mozdulnia se.

Persze nyertek, de ebben volt makk is bőven.
1. Ember ( :lol: ), amit irtam az hol es miben cafolja a hozzaszolasodat?

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 11., vasárnap 8:37

hehetheoriginal írta: Sztem itt egyáltalán nem benzema serulese a gond, tegnap ez meg jobban megerősödött bennem.
Itt kerek perec kozolve lett vele, hogy aranylabda ide, aktuális baknoki cim meg beellgyozelem oda, te baratocskam nem fogsz kezdeni, de max 20-25 perceket fogsz kapni, mert en zsiruval képzelem el a dolgokat. Erre lehet meg kettesben ossze is vesztek elkuldtek egymast kurvaanyjaba ujra, es benzema hazament.
Szinte 100%ig biztos vok benne, hogy ez van a hatterben, igy a serulesre van fogva, nem baszogat senkit a sajto, hogy egy aranylabdas ul a padon, nincs szetcseszve a csapategyseg, minden pillanatban, edzesen, meccsen nincs fintorgas es passziv agressziv megjegyzesek, kommentar, nem latjak E/1ben minden pillanatban, hogy benzema mennyivel jobb jatekos zsirunal, igy utobbinal is megmarad az az önbizalom, ami szukseges. Gondolom uzletet kotottek, megegyeztek/megzsaroltak, hogy amugyse vagy 100%os, ha most hazamész, kapora jott a serules, akkor nem teszunk ki hivatalosan a keretbol, es ha megnyerjuk, akkor teged is a reszesenek tekintunk, te is vb leszel.
Kozel jarnak hozza, siman a legerosebb válogatott a negy kozul, aki maradt, kerdes ervenyesul e a papírforma

Siman van benne racio, Benzema egyertelmuen sokkal jobb Giroudtol, de ebben a rendszerben o illeszkedik bele. En boldog lennek, ha igy lenne, nem pedig egy tenyleges serulesrol van szo, mert akkor azt sejtetheti, hogy Benzema kiherelte magat az aranylabda miatt es mar nem lesz visszaut.

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2022. december 11., vasárnap 8:34

Anthony írta: Hát mondanám hogy Franciaországnak befejező csatár kell és Giroud termeli is szépen a gólokat, de pl. tegnap Mbappe és Dembele szart sem csinált, szóval kell valaki aki ki is szolgálja a befejező csatárt.
Szerintem Marokkó ellen is láthatatlan lesz a teknős. Nem passzol, nem támad le, szart sem csinál..
Nagyon nem egyezik a velemenyunk. Mbappe vegig 4-5 vedot vitt magaval, nezd meg Tchoumeni goljanal is. Minden megindulasanal elmozditotta az angolokat latvanyosan. A baj az volt, hogy a kozepen osztogato Griezmann sokszor nagyon pontatlan volt. Raadasul a Franciak jateka a bekapott gol utan atment eszetlen ivelgetesbe sokszor.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 11., vasárnap 8:13

Hát mondanám hogy Franciaországnak befejező csatár kell és Giroud termeli is szépen a gólokat, de pl. tegnap Mbappe és Dembele szart sem csinált, szóval kell valaki aki ki is szolgálja a befejező csatárt.
Szerintem Marokkó ellen is láthatatlan lesz a teknős. Nem passzol, nem támad le, szart sem csinál..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 11., vasárnap 7:50

hehetheoriginal írta: Sztem itt egyáltalán nem benzema serulese a gond, tegnap ez meg jobban megerősödött bennem.
Itt kerek perec kozolve lett vele, hogy aranylabda ide, aktuális baknoki cim meg beellgyozelem oda, te baratocskam nem fogsz kezdeni, de max 20-25 perceket fogsz kapni, mert en zsiruval képzelem el a dolgokat. Erre lehet meg kettesben ossze is vesztek elkuldtek egymast kurvaanyjaba ujra, es benzema hazament.
Szinte 100%ig biztos vok benne, hogy ez van a hatterben, igy a serulesre van fogva, nem baszogat senkit a sajto, hogy egy aranylabdas ul a padon, nincs szetcseszve a csapategyseg, minden pillanatban, edzesen, meccsen nincs fintorgas es passziv agressziv megjegyzesek, kommentar, nem latjak E/1ben minden pillanatban, hogy benzema mennyivel jobb jatekos zsirunal, igy utobbinal is megmarad az az önbizalom, ami szukseges. Gondolom uzletet kotottek, megegyeztek/megzsaroltak, hogy amugyse vagy 100%os, ha most hazamész, kapora jott a serules, akkor nem teszunk ki hivatalosan a keretbol, es ha megnyerjuk, akkor teged is a reszesenek tekintunk, te is vb leszel.
Kozel jarnak hozza, siman a legerosebb válogatott a negy kozul, aki maradt, kerdes ervenyesul e a papírforma
Ez tetszik, megvettem. :kalapos:
Karim tegnap mar edzesben volt, full uzemmodban bytheway.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 11., vasárnap 7:18

Sztem itt egyáltalán nem benzema serulese a gond, tegnap ez meg jobban megerősödött bennem.
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. december 11., vasárnap 4:59

Nagy csalodas nekem ez a portugal kieses. Lehet ekezni marokkot hogy milyen focival jutottak 4 koze, de ott vannak. Nem az Ő hibajuk, hogy a portugal csapat alig tudott helyzeteket kialakitani. Tempoban is nagyon messze elvoltak maradva. Santos ma sem volt a helyzet magaslatan. Bruno Fernandes hogy jatszhatta vegig a meccset erthetetlen. Dalot is... Az 51. Percben leveszi azt a szelso vedot aki er valmit, a masik feket meg hagyja, siman bekuldtem volna Cancelot jobbra, rosszabb nem lett volna.
Valszeg kihullik CR, Pepe, kellene oda egy edzovaltas es egy kis reset.

Az esti meccset nem lattam. Olvastam itt par hsz t, megneztem a kezdot meg a csereket es... Franciak komolyan egyet csereltek? Azt ne mondjak hogy nincs kit bekuldeni amikor nemet mondtak az aktualis aranylabdasra. Visszauthetnek ezek a dolgok meg, kivancsi leszek Marokko ellen mit mutatnak majd

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 11., vasárnap 1:41

BlancoMark írta: DD megtanitotta oket szarul jatszva is nyerni, ez az igazan nagy csapatok ismerve. Ez az ami pl. Brazilianak es Portugalianak nem ment. Lehet kritizalni a jatek minosege miatt, de az eredmenyek igazoljak.
Ember, fölérúgtak az angolok egy tizit meg az utolsó percben a szabadot is, amire Llorisnak esélye se volt mozdulnia se.

Persze nyertek, de ebben volt makk is bőven.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. december 10., szombat 22:49

mocsok írta: De gallas hogy kerül ide? :D
magyar barátnője van, itt él pár éve

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 10., szombat 22:19

mocsok írta: De gallas hogy kerül ide? :D
ZTE-nél melózik. Azt nem tudom, hogy még mindig-e. :D
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. december 10., szombat 22:16

De gallas hogy kerül ide? :D

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 10., szombat 22:14

Jol van na, Marokkot siman lerendezik, csak ti meg nem tudjatok :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 10., szombat 22:12

DD megtanitotta oket szarul jatszva is nyerni, ez az igazan nagy csapatok ismerve. Ez az ami pl. Brazilianak es Portugalianak nem ment. Lehet kritizalni a jatek minosege miatt, de az eredmenyek igazoljak.

Vissza: