Vinícius Junior - 7
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
első félidő gyenge volt de a második nem volt rossz. talán 65-70 között lehetett volna lehozni de 80 után már nem hoznám le az x faktor miatt.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Most viccelsz, ugye?Galacticos írta: Ez ma remek hozzaallas volt.
Mentality.![]()
- Galacticos
Ez ma remek hozzaallas volt.
Mentality.
Mentality.

Ha így folytatja akkor Perez el fogja rendezni a sorsát.
Egy C.Ronaldoval meg egy Ramossal nem szarozott akkor szerintem Vinicius sem fog neki gondot okozni.
Egy C.Ronaldoval meg egy Ramossal nem szarozott akkor szerintem Vinicius sem fog neki gondot okozni.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Meccs embere lesz ma.
- Pad'em
Leveszi a mezt és úgy csókolja a címert az új profilképén szóval nagy változás nem történtpheco írta: Nem tudom igaz-e, de elvileg eddig olyan profilkepe volt Instan, amin a Real cimert csokolta, most meg egy olyan, amin levette a Real mezt es azt mutogatja.
Sokszor a legnagyobbak is koppantak miutan elmentek a Realbol, o sem lenne kivetel.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem tudom igaz-e, de elvileg eddig olyan profilkepe volt Instan, amin a Real cimert csokolta, most meg egy olyan, amin levette a Real mezt es azt mutogatja.
Sokszor a legnagyobbak is koppantak miutan elmentek a Realbol, o sem lenne kivetel.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk érdekes lenne ha a psg hívna, azonnal bevonnám az üzletbe Vitinhat vagy Hakimit. Mellé egy valag pénzt kérnék, úgy sem mennének bele, de jó lenne szivatni aladint.
Ha megadjuk neki az emelest, akkor tovabb validaljuk csak az ostobasagban, szoval hadd vigye, aki akarja.
Iden egylore csak azt sikerult bebizonyitania, hogy szivesebben ul le az ember meccset nezni, ha nincs a palyan. Kozel sem annyira egysiku a csapat, mint vele, sokkal jobb a kohezio a palyan nelkule.
Miattam viheti europai is, de azon sem lepodnek meg, hogyha az arabok vinnek cirkuszi bohocnak a post Neymar/CR idokre
Iden egylore csak azt sikerult bebizonyitania, hogy szivesebben ul le az ember meccset nezni, ha nincs a palyan. Kozel sem annyira egysiku a csapat, mint vele, sokkal jobb a kohezio a palyan nelkule.
Miattam viheti europai is, de azon sem lepodnek meg, hogyha az arabok vinnek cirkuszi bohocnak a post Neymar/CR idokre
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
CR-re asszocialtam.hehetheoriginal írta: Nem kell kiallni, mindenki latja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Innen már csak egy lépés hogy kiáll a sajtó elé és azt mondja, nem vagyok boldog.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Tegnap írta a francia újságíró, hogy 1 milliárdot kapna 5 év alatt, ma meg lehozza Cortagena, hogy elutasította az első ajánlatunkat. Micsoda véletlen egybeesés. Az ügynöke akcióba lépett. Továbbra se hiszem, hogy reális lehet az eladása, sztem se ő nem akar távozni se Perez nem akarja eladni.
24 évesen nehéz elképzelni, hogy elmenne a prime évei kellős közepén egy top3 as játékos pénzt számolni, de végülis klubszinten kimaxolta. Nem mindenki CR, Modric, Kroos, hogy minden címből még +1 kell. De sztem csak az itteni minél jobb szerződésre megy ki a játék.
Idén végleg elborulni látszik az agya. Kár érte, hatalmas játékos lehetne ha nem lenne ilyen ostoba. Így is már sokat letett, 2 BL-ben hatalmas szerepe volt, szóval azt se bánnám ha eladnánk. Nagyon elhatalmasodott már ez az egész balhés milliő a meccseinken, a baila Vini óta tart már ez több mint 2 éve ilyen idióta. Van/volt rá rengeteg oka de ennyi idő alatt leeshetett volna már neki, hogy előbb állnának a bírók az oldalára ha nem nyomná ezt az óbégató elnyomott kisebbségi stílust. Engem többségében nem érdekel, mert hozta magát, ha megint megteszi tavasszal akkor továbbra sem fog hacsak nem bassza szét az öltözőt közben. Akkor nincs más opció mint eladni, Nasszer is biztos örömmel állna bosszút.
Atletisek szanaszét fogják aprítani, piros lapot érdemes megrakni mindenesetre szombatra.
24 évesen nehéz elképzelni, hogy elmenne a prime évei kellős közepén egy top3 as játékos pénzt számolni, de végülis klubszinten kimaxolta. Nem mindenki CR, Modric, Kroos, hogy minden címből még +1 kell. De sztem csak az itteni minél jobb szerződésre megy ki a játék.
Idén végleg elborulni látszik az agya. Kár érte, hatalmas játékos lehetne ha nem lenne ilyen ostoba. Így is már sokat letett, 2 BL-ben hatalmas szerepe volt, szóval azt se bánnám ha eladnánk. Nagyon elhatalmasodott már ez az egész balhés milliő a meccseinken, a baila Vini óta tart már ez több mint 2 éve ilyen idióta. Van/volt rá rengeteg oka de ennyi idő alatt leeshetett volna már neki, hogy előbb állnának a bírók az oldalára ha nem nyomná ezt az óbégató elnyomott kisebbségi stílust. Engem többségében nem érdekel, mert hozta magát, ha megint megteszi tavasszal akkor továbbra sem fog hacsak nem bassza szét az öltözőt közben. Akkor nincs más opció mint eladni, Nasszer is biztos örömmel állna bosszút.
Atletisek szanaszét fogják aprítani, piros lapot érdemes megrakni mindenesetre szombatra.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Nem is tudok hirtelen ilyen ellenszenves játékost mondani mint ami ebből a Vini sztoriból kijott... Hazard egyszerűen lusta volt + sérülékeny, Balenek utolsó 2 szezonja volt telibeszaros addig azert bőven tett le az asztalra.realmadrid95 írta:Vini Jr elutasította a Real Madrid első hosszabbítási ajánlatát.
‼A szerződéshosszabbítás tárgyalásainak részletei:
• A találkozót a klub kezdeményezte
• A játékos jelenlegi fizetése a „The Best” Award után 15 millió euró nettó, hasonlóan Mbappééhoz
• A klub fizetésemelést ajánlott, de az ajánlatot ELUTASÍTOTTÁK
• A tárgyalások várhatóan folytatódnak
@mario.cortegana
Kicsit kifejtve. Igazabol Vini csak megkonnyiti a dolgunkat..
Meg ami rendkívül zavar azaz, hogy senki se lehet nagyobb a klubnal, de o azthiszi igen. Nem méltó sajnos a viselkedesevel a Real mezhez. Én nem tudom van e innen visszaút, le tudja e hajtani a fejet es golokkal, golpasszokkal megmutatni hogy ő a kiraly. Sajnos nem ezt latom rajta, es ha nem hosszabbít akkor én is ( mint innen nagyon sokan) elengednem 200 fölött. Nekünk ide Valverdek, Bellinghamek kellenek nem ilyen bohócok.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Én még mindig az vagyok, akit jobban érdekel a teljesítmény, mint a viselkedése. Nem lehet mindig szépnek és jónak lenni egyszerre. Ez nem Hollywood. Az viszont baj, hogy már a mutatott játék is simán kifogásolható, és nem igazán érezte meg a csapat a hiányát, amikor nem volt ott. Amit egyéni képességeken buktunk, az a tilitolival visszajött. Pedig tényleg sokat tud adni, ha a játékkal foglalkozik.
Talán egyik utolsó ember vagyok itt, aki eladná, mert a hülyeségei ellenére az is megvan még, hogy mennyit köszönhetünk neki.
De
- Nem dirigálhat. Ramos is, CR is orrba lett verve, amikor megtette, pedig picit nagyobb karakterek voltak, és ez így volt jó.
- Szégyen a viselkedése, lejárat minket. Nem egy Neymar-Suárez-Gavi barca akarunk lenni. (Az már egy másik része a kérdéskörnek, hogy ha nálunk köcsög valaki, akkor a bírók azonnal rászállnak, de pl. a fenti három úriembernek mindent szabad vagy szabad volt.)
- Három első vonalas játékos van balszélsőre most. Vagy nem kellett volna hozni egy harmadikat, vagy el kell adni most egyet. Úgy látszik, meglehet a jelölt.
- Jó az ajánlat, ha valós. Végre talán vehetünk, visszahozhatunk védőket is, mert lassan már vicc és teljesen méltatlan, ami ott megy Cafúcazzal (aki gyárilag támadó), Mendyvel, Alabával, Frannal, egy lerobbant Militaoval. Vallejoval. Csatár dettó. Ez a Bobby gyerek még nagyon-nagyon kevés ide. Úgyhogy kell a pénz.
Remélem, megkönnyíti a döntést, és ahogy írták itt, mindenki jól jár.
Talán egyik utolsó ember vagyok itt, aki eladná, mert a hülyeségei ellenére az is megvan még, hogy mennyit köszönhetünk neki.
De
- Nem dirigálhat. Ramos is, CR is orrba lett verve, amikor megtette, pedig picit nagyobb karakterek voltak, és ez így volt jó.
- Szégyen a viselkedése, lejárat minket. Nem egy Neymar-Suárez-Gavi barca akarunk lenni. (Az már egy másik része a kérdéskörnek, hogy ha nálunk köcsög valaki, akkor a bírók azonnal rászállnak, de pl. a fenti három úriembernek mindent szabad vagy szabad volt.)
- Három első vonalas játékos van balszélsőre most. Vagy nem kellett volna hozni egy harmadikat, vagy el kell adni most egyet. Úgy látszik, meglehet a jelölt.
- Jó az ajánlat, ha valós. Végre talán vehetünk, visszahozhatunk védőket is, mert lassan már vicc és teljesen méltatlan, ami ott megy Cafúcazzal (aki gyárilag támadó), Mendyvel, Alabával, Frannal, egy lerobbant Militaoval. Vallejoval. Csatár dettó. Ez a Bobby gyerek még nagyon-nagyon kevés ide. Úgyhogy kell a pénz.
Remélem, megkönnyíti a döntést, és ahogy írták itt, mindenki jól jár.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- hehetheoriginal
Mondom, eleteben eloszor kifujolja a bernabeu, egybol rajon mi hany meter. Onnan lesz majd igazan ket lehetősége.
Most meg mindig azt hiszi, hogy ő a vilag kozepe, es a klub az ove, a klubon kivuli vilag meg ellene van
Most meg mindig azt hiszi, hogy ő a vilag kozepe, es a klub az ove, a klubon kivuli vilag meg ellene van
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Elöbb a pályán mutatott teljesítménye tükröze hogy a világ legjobbja, ne a fizetés csekke. Ha így folytatja még az is megutálja aki eddig nem.ELSiete írta: Real Madrid offered Vini Jr an increased salary in their first contract renewal offer, but the player REJECTED it.
Vini wants a salary increase that "accurately reflect his position as one of the world’s best players." @MarioCortegana
Vinicius has a ‘dizzying’ offer from Saudi.
Sources say it is €1BN over 5 seasons. @FabriceHawkins
- hehetheoriginal
Halira nem tudok mit mondani, nem lattam még focizni az embert konkretan, es azert neha ranezek cici meccsekre.
Azok a 3 centis egyerintos golok engem nem hoznak lazba, lehet beloluk evi 80 is akar. De hogy egy kenyszeritot vagy technikas labdamegtartast a vedovel szemben, esetleg egy ravazetem es 1v1et hogy old meg, arrol nincs fogalmam se, nincs rola anyag...
Ott is van egy ugyanolyan játékoshalál edzo, mint madridban...
Azok a 3 centis egyerintos golok engem nem hoznak lazba, lehet beloluk evi 80 is akar. De hogy egy kenyszeritot vagy technikas labdamegtartast a vedovel szemben, esetleg egy ravazetem es 1v1et hogy old meg, arrol nincs fogalmam se, nincs rola anyag...
Ott is van egy ugyanolyan játékoshalál edzo, mint madridban...

thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A nagy helyzet az, hogy ruszo ugyanugy meglovi a clutch goljait évek óta, a bl ben is úgy, hogy nem a posztján jatszik.pheco írta: Johet Haaland, Bappe mehet a balosra, jobb oldallal meg szenvedhetunk tovabb![]()
Fix baloson rendben lennénk vele. A kombinatív játékban eddig is a keret egyik legjobbja ő. Jobbon meg kavargasson a brahim, guler paros.
Barmi lesz a vége, win-win. Csak hatra kell dőlni.
Egyébként a haalandos se rossz. Csak nagyon idegen test az ember. Para.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Real Madrid offered Vini Jr an increased salary in their first contract renewal offer, but the player REJECTED it.
Vini wants a salary increase that "accurately reflect his position as one of the world’s best players." @MarioCortegana
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”