Iker Casillas
Re: Iker Casillas - 1
fenomenális.
így nagyon jó lehet kapuba állni navasnak hogy úgy is tudja hogy akármit csinál vége.
így nagyon jó lehet kapuba állni navasnak hogy úgy is tudja hogy akármit csinál vége.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Villarreal ellen újra Casillas lesz a kapuban, állítólag 100%-os az infó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Gondolkodtam rajta, hogy hozzászóljak én is, de nem akartam, hogy szét szedjenek a mesterek
Mennyit kell még bakizzon, hogy ne csak a nevét lássák? Igazából nem vagyok ellene, mert sokszor feleslegesen van elő véve, de, hogy ilyen szinten védik és még mindig úgy néznek rá mint a világ legjobb kapusa, az több mint nevetséges...

Mennyit kell még bakizzon, hogy ne csak a nevét lássák? Igazából nem vagyok ellene, mert sokszor feleslegesen van elő véve, de, hogy ilyen szinten védik és még mindig úgy néznek rá mint a világ legjobb kapusa, az több mint nevetséges...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Végem van:
ez is jó nagy kamu mert néztem a meccseket és védett ő amit tudott! Fikázzatok de Iker az Iker Casillas! Klubb IKON!
de az az egy óriási bravúr volt!!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
FB komment: "nem minden a statisztika..."Egy statisztikai kimutatás szerint Iker Casillas az elmúlt hét kapura tartó lövésből csak egyet tudott hárítani, az összes többi kísérletből gól lett.
"És hànyat lehetett volna védeni?úgy bezzélnek mintha csak õ lenne a hi às a védelem meg tökéletes"

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Igy van. Iker melle kell allni, es tamogatni kell. Ha mellette dontott Carlo, akkor ez van, ha valaki megerdemli, hogy a kozonseg ezek utan is melle alljon, akkor az o. Azzal nem teszunk jot, ha Navast koveteljuk a kapuba, mert csak Ikert frusztraljuk, aki meg rosszabbul teljesit. Innen Magyarorszagrol nem tudunk sokat tenni erte, de en szurkolok neki. Mutassa meg meg egyszer, hogy miert allhatott masfel evtizeden keresztul a vilag legeredmenyesebb csapatanak kapujaban.Ez a kifütyülősdi meg Sosem tetszett, akár meccset is befolyásolhatják az ilyen füttykoncertek,főleg egy kapusnál... Most már kénytelenek vagyunk szorítani Ikernek mert ő lesz a kezdő kapus még idén, vissza kell nyerje az önbizalmát annak meg nem tesz jót ha futyuülik akkor sem ha bőven rászolgált...
Nekem evekig o volt a kedvencem a Realbol, es meg most is kedvelem. A bravurjai elmenyszamba mentek. En is szidtam ot eleget, es nalam sem o lenne a kezdo kapus, de o mar megmarad kedvencnek. Nem lenne igazsagos elfelejteni azt a sokat, amit a Realert tett.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Most már ez lesz végig, aki kitartott mellette az Továbbra is kifog aki meg "megutálta" az szidja majd mindenért.Nagyon elszabta azzal,hogy nem lépett a Decima után,ezzel így senki sem jár jól... Azért rossz érzés ezt a búval baszott Ikert nézni úgy,hogy végig követhettem a pályafutását.Ez a kifütyülősdi meg Sosem tetszett, akár meccset is befolyásolhatják az ilyen füttykoncertek,főleg egy kapusnál... Most már kénytelenek vagyunk szorítani Ikernek mert ő lesz a kezdő kapus még idén, vissza kell nyerje az önbizalmát annak meg nem tesz jót ha futyuülik akkor sem ha bőven rászolgált...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Fuentealbilla
Nem szoktam ilyet , de nagyon + 1Realista24 írta:Kössél már a betonba inkább...szerinted tudta előre, hogy oda lövi? Nem, ennyi erővel alsó sarokra is mehetett volna a lövés, lehet azt is védte volna.Nagy védés2 méterről agyon rúgták, kicsit szelebbre lövi a pali gól, de így hogy középre ment...na mind1
Látom tegnap neked is kimosta Sallói meg a haverjai az agyadat...RMCF gondolathoz hozzátéve, félidőben is a játékos kijaroban mindenki meterekre volt ikertől és kb leszarta hogy mit motyog ott neki..de persze minden okés.

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
Balhéztak az Ultrák valamikor még tavasszal, aztán pár meccsre ki is zárták őket a stadionból.
In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem emlékszem pontosan, volt valami kezdeményezés,hogy az Ultra Surnak over van teljesen és új formáció alakul, fiatalokból, stb.hunmadridista írta:Tudom, hogy nagyon OFF, de hadd kérdezzem már meg tőled Realista, hogy nem tudod miért ültették a lelátó fenti karéjába az ultrákat? Nekem nagyon hiányoznak a kapu mögülRealista24 írta: Egyik fele tapsolt, a másik meg fütyült. csak úgy mint hétvégén, és kb mostantól minden meccsen.Előre is köszönöm a választ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Tudom, hogy nagyon OFF, de hadd kérdezzem már meg tőled Realista, hogy nem tudod miért ültették a lelátó fenti karéjába az ultrákat? Nekem nagyon hiányoznak a kapu mögülRealista24 írta: Egyik fele tapsolt, a másik meg fütyült. csak úgy mint hétvégén, és kb mostantól minden meccsen.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyik fele tapsolt, a másik meg fütyült. csak úgy mint hétvégén, és kb mostantól minden meccsen.hunmadridista írta:Amúgy tegnap azért rendes volt a közönségtől, hogy folyamatosan tapsoltak mikor nála volt a labda, biztatták Ikert...talán jót tesz ez azért az önbecsülésének
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Amúgy tegnap azért rendes volt a közönségtől, hogy folyamatosan tapsoltak mikor nála volt a labda, biztatták Ikert...talán jót tesz ez azért az önbecsülésének

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Nekem az tetszik a legjobban, mmikor bekaptuk a golt akkor az volt, hogy hianyzik a bravur, erre ved egyet es kiderul, hogy a tamado hibaja, hogy vedeni tudott. Komolyan ez mar lassa sapkas viccre hajaz.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen érdekes, ha Iker véd egy ilyet, akkor csak belelőtte a támadó, ha más kapus véd egy ilyet, akkor meg mekkora bravúr... mironak van igaza, nem kell a ló túloldalára esni. Mindenki beláthatja, hogy ebben mindig is jó volt Iker, ez az egyik legnagyobb erőssége, ne vegyük már el ezt is tőle.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kössél már a betonba inkább...szerinted tudta előre, hogy oda lövi? Nem, ennyi erővel alsó sarokra is mehetett volna a lövés, lehet azt is védte volna.Nagy védés2 méterről agyon rúgták, kicsit szelebbre lövi a pali gól, de így hogy középre ment...na mind1
Látom tegnap neked is kimosta Sallói meg a haverjai az agyadat...RMCF gondolathoz hozzátéve, félidőben is a játékos kijaroban mindenki meterekre volt ikertől és kb leszarta hogy mit motyog ott neki..de persze minden okés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Nagy védés2 méterről agyon rúgták, kicsit szelebbre lövi a pali gól, de így hogy középre ment...na mind1
na ezt hagyjuk...látszott hogy reflexből felhúzta a kezét.
nem kell mindent kimagyarázni azért,ezzel az erővel ha minden a pipába menne akkor nem lenne védés..
miért nem lőtte akkor jobban el? ne hogy ezt is meg kelljen ikernek magyarázni azért..

(mondom ezt úgy hogy navas kéne a kapuba,de azért,na.....) ló túloldala sem jobb.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

Nagy védésbesteve7 írta:Ez teljesen igy is latszott tegnap este, hogy feszko van a csapat es Iker kozott, foleg mikor vedett egy nagyot, Pepe is meg a tobbiek is olelgettek. Nem ugy tunt, mintha feszko lenne.

RMCF gondolathoz hozzátéve, félidőben is a játékos kijaroban mindenki meterekre volt ikertől és kb leszarta hogy mit motyog ott neki..de persze minden okés.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Ez teljesen igy is latszott tegnap este, hogy feszko van a csapat es Iker kozott, foleg mikor vedett egy nagyot, Pepe is meg a tobbiek is olelgettek. Nem ugy tunt, mintha feszko lenne.