Huzzal cipot, aztan irany a szabad.filatáska írta: Otthoni futópadokkal van valakinek tapasztalata?
Kocogásra/laza tempóra keresnék vmi olcsóbbat. Vagy ami olcsóbb az annyit is ér?![]()
+1 Halfinak

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 12:47
Huzzal cipot, aztan irany a szabad.filatáska írta: Otthoni futópadokkal van valakinek tapasztalata?
Kocogásra/laza tempóra keresnék vmi olcsóbbat. Vagy ami olcsóbb az annyit is ér?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 16., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 16., csütörtök 12:29
Gondolom minden pénz kérdése, vagy addig kell próbálgatni amíg megfelelőt nem talál az ember.filatáska írta: Otthoni futópadokkal van valakinek tapasztalata?
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 16., csütörtök 11:12
Puding próbája az evés, egyébként használtál már korábban ilyet? Csak azért kérdezem mert ha eddig utcai futó voltál akkor adott esetben eléggé meglephet egy ilyen gép, én pl. képtelen vagyok egy ilyennel edzeni, márkától/ártól függetlenül.filatáska írta: Otthoni futópadokkal van valakinek tapasztalata?
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 16., csütörtök 11:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 15., szerda 19:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 15., szerda 19:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 18:59
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 15., szerda 18:56
2005-óta egyszer lettem kitiltva a dista+Madridom időszak alatt. Természetesen rászolgáltam erre a posztra.Faust írta:Majd visszatérek a helyére.Realista24 írta:
Teszteld le a jogosultsagat![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 15., szerda 18:21
Majd visszatérek a helyére.Realista24 írta:Teszteld le a jogosultsagatRemy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 15., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 15., szerda 13:46
Nem tudom mit rinyálsz muci, csak átlépsz(ek) ebbe az accba.hehetheoriginal írta: De akkor irja azt, vagy akkor tiltson ki, amikor adok ra okot
(Jo tudom, az naponta elofordul)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 15., szerda 13:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 15., szerda 12:14
Én is kaptam tőle warnt, pont mikor tényleg semmi olyan komolyat nem írtam vagy be se voltam pörögve.hehetheoriginal írta:De mivel rakott ki...Remy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()
![]()
"Stilus"
Annyit irtam vihar a biliben![]()
Kabaré.
De gondolom nem szamit a diktaturaban ilyesmi![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 15., szerda 11:40
De mivel rakott ki...Remy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 11:22
Teszteld le a jogosultsagatRemy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 15., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 15., szerda 9:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 15., szerda 9:05
Bencze te vagy az?nuevo_ericco írta: Újabb átvert unatkozó, nem túl okos nő, aki 830k Eurót küldött egy fake Brad Pittnek
Slusszpoén, hogy egy (nála több, mint 10 évvel idősebb) milliomos felesége volt, akitől elvált, majd az ebből szerzett pénzt küldte el a csalóknak. Valamiért az ilyen "áldozatokat" nem tudom sajnálni. Jobb helyen van az a pénz Indiában![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem