Faust írta:Szóval Sájning.
Minden várakozásom felülmúltad
Nagyon érdekeseket és hasznos gondolatokat mondtál.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez az elme-útvesztő párhuzam nagyon tetszik. Nagyon ötletes és természetesen még több gondolkodni valót ad.
A végére adott magyarázatod is helyénvalónak tűnik, valamiféle ilyesmi fogalmazódott meg bennem is, persze közel sem ilyen konkrét formában. A holdraszállásos elméletek közül csak párat olvasgattam át, de basszus tényleg durva, és annyi párhuzam található nehéz lenne csak a véletlenre fogni, legalábbis szerintem. A nő terrorizálását olvastam én is, így azért kicsit más köntösbe kerül azért a dolog, bár ettől függetlenül talán nálam ő a "rossz" pontja a filmnek, és ezt a rosszt nagyon nagy idézőjelbe tettem, mert nem is igazán rossz pont és a szerepét is értem meg, hogy mit akart vele megmutatni, csak na. Zsiráfarca van 
A dokumentumfilmet lehet bepróbálom majd valamikor. Viszont nem is nagyon emlékszem arra, hogy egy film a megnézése után mikor gondolkodtatott el ennyi ideig, meg melyik film után kutakodtam ennyit, tényleg nagy élmény volt, valóban ebben rejlik szerintem is a legnagyobb zsenialitása

Szóval tényleg köszi! Élmény volt olvasni a gondolataid a filmről, hasznos volt mindegyik

Folytatom majd Kubrick munkásságát, ha minden igaz hétfő este nekitudok feküdni 1 akár 2 filmjének is, már nagyon várom.
Köszönöm mégegyszer!
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa