ferni írta: rajt utáni dolga is fel lett fújva sztem eléggé
Nem ott volt vele a gond, azt a rajtot Vettel nézte be de nagyon. Okés hogy Verstappen ott akart elfordulni ahol épp eszű ember nem teszi, viszont a hely megvolt, és ha Vettel nem löki rá Kimit akkor simán elfordulnak. A két ferrári között lett volna valószínűleg.
Kercsó írta:Az apja, aki még versenyzett is Villeneuve idejében, kioszthatná már a jól megérdemelt, de qrvára elkésett, atyai pofont.
Szerintem meg pont nem az apjának kellene. Gyanítom, jó nagy szerepe van fia jellemének alakulásában. Egész életében az F1-re nevelte, most lenne itt az ideje, hogy egy komoly menedzsert kerítsen maga mellé, valakit aki az ilyen eseteket megtudja előzni, nem fűzik hozzá rokoni szálak, és amikor leül vele beszélgetni nem úgy kezdi, hogy fiam, tudom igazad van, de mégis noh...Egy szerződéssel bíró szakember aki a hírnevét teszi oda, most menne és megkérdezné, hogy kisgyerek mégis mi a f@szt gondoltál mikor ilyent nyilatkoztál? Nincs aki helyre tegye, Marko lenne erre a legalkalmasabb személy, de gondolom ő szeretne jó fényben tündökölni a legnagyobb tehetsége előtt
Ez az egész ellett rontva, a Verstappen családot egy közvetítésben mutatják 20 percenként, anyuka, testvér, eddig azt se tudták az emberek, hogy létezik, a kicsi Max beszólogat, hát még lehet meg is dicsérik otthon. Az elején éretten nyilatkozott, ez az egész a Kvyatos csere és az első győzelem környékén ment el nála fejben