Par gol, aztan minden megy tovabb, futballkurva itt mindenki. A jatekos, a drukker, lenyegtelen huszadrangu dolgok ezek.
Mikor ceronaldo kiallittatta runit 2006ban a vb-n, ott is futyulte mencseszter 5-6 percig, meg az elso golig....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 21., hétfő 17:10
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. augusztus 21., hétfő 17:07
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. augusztus 21., hétfő 17:05
hehetheoriginal írta: siman megallja a helyet a teoria, hogy kilian tankkalmegyekhazamertbevagyokszarvadeamugynagyapofam bappe felhasznalta a madrid erdeklodeset, tavaly egy sulyosnagy szerzodes miatt, most meg mindig nem tetszett neki, hogy neymar is ott van es o akart lenni a legnagyobb kutya az olban.
koztudott, hogy nem voltak joban ezek ketten.
a szavazasnal a sohasem lesz a madrid jatekosara nyomtam, egeszsegere
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. augusztus 21., hétfő 16:24
Vagy csak Neymarral rohadtul utálják egymást.kierkegaard írta: nem tudom hogy "vótmá" de:
"Reports in France claim that Kylian Mbappe was not invited to Neymar's farewell party at PSG. L'Equipe added that the club captain and Brazilian teammate Marquinhos was present to say goodbye to his friend. Kylian Mbappe returned to first-team training at PSG as soon as Neymar made it clear about moving to Al-Hilal."
Nekem ez gyanúsan úgy tűnik, hogy átbaszodott a real a palánkon és bappe nem igazán tervez onnan eljönni.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. augusztus 21., hétfő 15:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 21., hétfő 15:15
Ja,vagy ő.dzsi91 írta:Haalandot jobban bánom mint kanet.p.csabi1 írta: Hogy lelettünk oltva hogy MBappe márpedig jövőre ingyen jön majd ide.Ő azért mond le a lóvéról.
Az ingyen.
Persze.
Egyedül azt bánom hogy Kane miatta nem jött pedig itt kurva jó lett volna és beleillett volna a csapatba is minden tekintetben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 21., hétfő 15:13
Haalandot jobban bánom mint kanet.p.csabi1 írta: Hogy lelettünk oltva hogy MBappe márpedig jövőre ingyen jön majd ide.Ő azért mond le a lóvéról.
Az ingyen.
Persze.
Egyedül azt bánom hogy Kane miatta nem jött pedig itt kurva jó lett volna és beleillett volna a csapatba is minden tekintetben.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. augusztus 21., hétfő 15:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. augusztus 21., hétfő 14:54
Ezek önmagában már elég nagy nevekDupla D írta:Ki számít nagy névnek? Padem, miro? Esetleg a psgcommunity?kierkegaard írta: Persze, minden nagy név felült a mbappe vonatra csak te voltál helikopter nyilván.
Sokszor lehet olvasni hasonló kommenteket de azért nagy százalékban csak kiderült mindig utólag hogy valid dolgokról cikkeztek.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 21., hétfő 14:33
Egyébként ezt egy az egyben adom.wZoLee7 írta: Megint ilyen kitudja honnan származó írások...megint Bappe k. anyját...de ha leírják, nyár elejétől kezdve a terv h marad és jövőre jön ingyen, mindenki ezt nyilatkozza, közben lemond a bónuszokról, hogy ne basztassák érte és engedjék játszani, az lehetetlen, kamu, hazugság, ilyen a világon nincsNekem nem rémlik, hogy a részünkről bárki is nyilatkozta volna, hogy idén meg akarjuk venni, sőt, tudtommal ajánlatot sem tettünk. Ajánlat nélkül meg ugyebár elég nehezen válthat klubot. Azt sem értem miért hiszitek, hogy Pérez teljesen hülye. Nyilván eléggé beleszeretett ebbe a projectbe, a sikerért elmegy majd a végsőkig, de valahogy nem látom magam előtt, ahogy másodszor is megszívja.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. augusztus 21., hétfő 14:32
Ez egyébként szerintem se létezik, viszont tavaly még nem volt ilyen nyilatkozata, hogy nem akar hosszabbítani. Most viszont kerekperec kimondta. Vagyis nem rég. Ez TALÁN jelenthet valamit, és nem csinál segget a szájából. Tavaly csak ment a találgatás hogy aláír a Realhoz, de akkor nem mondott olyat, hogy nem szeretné meghosszabbítani a szerződését. Én legalábbis ilyenre nem emlékszem, de javítson ki valaki ha volt ilyen. Egyedül ebben az idei hivatalos levélben lehet bízni, hogy nem változik a véleménye és tényleg nem akar hosszabbítani, akármit is raknak elé.dzsi91 írta: Az az opció szeribtem nem létezik, hogy kifut a szerződése és aláír hozzánk free agentként akkor ezt már tavaly megcsinalhatta volna.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. augusztus 21., hétfő 14:29
Ki számít nagy névnek? Padem, miro? Esetleg a psgcommunity?kierkegaard írta: Persze, minden nagy név felült a mbappe vonatra csak te voltál helikopter nyilván.
Sokszor lehet olvasni hasonló kommenteket de azért nagy százalékban csak kiderült mindig utólag hogy valid dolgokról cikkeztek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 21., hétfő 14:10
Majd januártól tárgyalhat akkor velünk de nemfog nehogy kikeruljön a szezon hátralevő részében a csapatból jumurzsdák meg egy évig bombázhatja betegebbnél betegebb ajánlatokkal. Vagy majd hosszabbít de megvehetjük 200 millióért ugyanúgy mint most nyáron is megtehetnénk.wZoLee7 írta: Megint ilyen kitudja honnan származó írások...megint Bappe k. anyját...de ha leírják, nyár elejétől kezdve a terv h marad és jövőre jön ingyen, mindenki ezt nyilatkozza, közben lemond a bónuszokról, hogy ne basztassák érte és engedjék játszani, az lehetetlen, kamu, hazugság, ilyen a világon nincsNekem nem rémlik, hogy a részünkről bárki is nyilatkozta volna, hogy idén meg akarjuk venni, sőt, tudtommal ajánlatot sem tettünk. Ajánlat nélkül meg ugyebár elég nehezen válthat klubot. Azt sem értem miért hiszitek, hogy Pérez teljesen hülye. Nyilván eléggé beleszeretett ebbe a projectbe, a sikerért elmegy majd a végsőkig, de valahogy nem látom magam előtt, ahogy másodszor is megszívja.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 21., hétfő 14:08
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. augusztus 21., hétfő 13:54
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2023. augusztus 21., hétfő 13:34
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 21., hétfő 13:23
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. augusztus 21., hétfő 13:11
Ha nemjön 31ikéig akkor elég nyilvánvaló. Az egész story bűzlik.kierkegaard írta: nem tudom hogy "vótmá" de:
"Reports in France claim that Kylian Mbappe was not invited to Neymar's farewell party at PSG. L'Equipe added that the club captain and Brazilian teammate Marquinhos was present to say goodbye to his friend. Kylian Mbappe returned to first-team training at PSG as soon as Neymar made it clear about moving to Al-Hilal."
Nekem ez gyanúsan úgy tűnik, hogy átbaszodott a real a palánkon és bappe nem igazán tervez onnan eljönni.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. augusztus 21., hétfő 12:59
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. augusztus 21., hétfő 12:44
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem