Premier League
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Ügyes kis játékos lett a bongyi, a spanyol kiscsapatokban egy eszetlen futóbolond rémlett, de Angliában fejlődött, 3 védős rendszer balszélén is játszott a Brightonban, gondolom azért szimpi Tuchelnek. Bár a magassága miatt kicsit fura ott, de jó rugói vannak, kis energiabomba. Hajába mondjuk szivesen belevágnék.
50M az meg nyilván vicc, PL ár, Odriozolát oda kéne valahogy kölcsönbe passzolni, 2 év múlva ugyanennyi lenne az ára.
50M az meg nyilván vicc, PL ár, Odriozolát oda kéne valahogy kölcsönbe passzolni, 2 év múlva ugyanennyi lenne az ára.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tehát eldőlt, elviszi a Barca őt isFull agreement now reached between Chelsea and Cucurella on personal terms. Potential contract has been proposal approved, Marc’s prepared to accept once clubs agree on fee. #CFC
Chelsea and Brighton in direct talks again today in order to complete the deal.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Én nem tudok mondani 10 nála jobb balhátvédet. Ebbwn persze benne van a fos kínálat is, de akkor sincs miből másból válogatni. Hogy ez mennyit ér, azt a klubok eldöntik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azért ennyi, mert többet tud mint a 30 milliós, két egyeneset rúgni nem bíró suta angolok.ateeemadrid írta:Továbbra is az árról van szó, de ha szerintetek cucurella 50 millios jatekos, hat legyen. Graelish is 100at er ugye.Halfkey írta: Vagy azért szeretnék ezek a ‘patkány’ klubok, mert ilyen jó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Továbbra is az árról van szó, de ha szerintetek cucurella 50 millios jatekos, hat legyen. Graelish is 100at er ugye.Halfkey írta: Vagy azért szeretnék ezek a ‘patkány’ klubok, mert ilyen jó.
Vagy azért szeretnék ezek a ‘patkány’ klubok, mert ilyen jó.
- ateeemadrid
Ezért van ilyen összegekről szó, mert ezek a patkány klubok szeretnék.Realista24 írta:Most meg vinné a City és a Chelsea is.ateeemadrid írta: Nemtudom mar milyen volt, csak az rémlik, hogy egy tahó. De valami oka csak van, hogy Eibar, Getafe es Brighton szintű csapatok figyeltek fel rá eddig. Az 50 millió font sztem mindenhogy röhejes.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most meg vinné a City és a Chelsea is.ateeemadrid írta: Nemtudom mar milyen volt, csak az rémlik, hogy egy tahó. De valami oka csak van, hogy Eibar, Getafe es Brighton szintű csapatok figyeltek fel rá eddig. Az 50 millió font sztem mindenhogy röhejes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Nemtudom mar milyen volt, csak az rémlik, hogy egy tahó. De valami oka csak van, hogy Eibar, Getafe es Brighton szintű csapatok figyeltek fel rá eddig. Az 50 millió font sztem mindenhogy röhejes.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én meg bíztam benne, hogy nem veszik vissza.CS0ki írta: Szerintem is jó kis játékos, meg is lepődtem, hogy a barca nem vette vissza, úgy emlékszem volt rá opcioja. Gondolom a chelsea már kicsit eszetlenul kezd el költeni, annyiszor volt bukó az elmúlt hetekben.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem is jó kis játékos, meg is lepődtem, hogy a barca nem vette vissza, úgy emlékszem volt rá opcioja. Gondolom a chelsea már kicsit eszetlenul kezd el költeni, annyiszor volt bukó az elmúlt hetekben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért amikor még az Eibarnál volt kölcsön, azt csinált az egész Reallal, amit akart. Nagyon penge játékos, a mai felhozatalban meg pláne.Caraway írta:Nagyon durva, 50 millio font az ara. Egy jo szezon utan..Realista24 írta: Cucurellát vinné a Chelsea is. City vagy 40et ad érte vagy nem kell nekik.![]()
Mondjuk a Chelseat se ertem, mivel ottvan Chilwell. Tudom, hogy most rengeteget kihagyott serulesek miatt, de ot is hasonlo aron vettek kb 2-3 eve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkabb a Barcanak kene leigazolnia 50 millioert mint sajat neveles

- ateeemadrid
Ez az a bozontos faszgyerek vmi spanyol középcsapatból, nem? 50 millió.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Nagyon durva, 50 millio font az ara. Egy jo szezon utan..Realista24 írta: Cucurellát vinné a Chelsea is. City vagy 40et ad érte vagy nem kell nekik.

Mondjuk a Chelseat se ertem, mivel ottvan Chilwell. Tudom, hogy most rengeteget kihagyott serulesek miatt, de ot is hasonlo aron vettek kb 2-3 eve.
Tehát akkor visszaveszi a BarcaRealista24 írta: Cucurellát vinné a Chelsea is. City vagy 40et ad érte vagy nem kell nekik.

40 nem elég nekik? Ennyit is csak amiatt érne, mert angol csapatból jön.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cucurellát vinné a Chelsea is. City vagy 40et ad érte vagy nem kell nekik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Közben a Chelsea 15 millióért elhozta az amerikai kapust, akit mi is figyeltünk. Nem mintha olyan nagy baj lenne.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ettől még bal szélső, nem Guardiola találta ki, hogy az legyen. A kommented lényege meg ez lett volna, hogy emiatt fikázd. Na de amúgy ezen nem veszünk össze, csak ez az élő fába is bele kötök eset voltAnthony írta: Elmondom neked hogy legalább annyit játszott támadó középpályásként mint szélsőként. Ráadásul Pep nem igen használja a klasszikus értelemben a szélsőket, nála kb mindenki középpályásnak számít, hányszor felállt csatár nélkül

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szóval, Darwin Nuneznek már több kupája van a Poolal, mint Harry Kanennek egész életében.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots