Jim írta:Chris írta:Hehe és Morata ma is oktat

. A sok éveleji fanyalgót szeretném most hallani...
én megmondtam, hogy Morata kell ide
amúgy a spanyol szeretetem ellenére is csereként eddig hatékonyabb, ez tény

Taktikai cserének jónak tűnik,meglepett a hatékonysága,mert nem egy ügyes gyerek(bár nem ez az ami miatt nem szerettem,hanem az amit az arcán látok)ezt továbbra sem tudja levetkőzni az arcáról azt az utálatot amit mutat.Hogy kire,mire mérges,azt nem tudhatjuk,de hogy ha valaki látja mosolyogni,neadjisten neveti,akkor azért szóljon......
Kezdőként eltűnt a múltkor,de ez várható is volt,hiszen nem klasszis. A válogatottban is jók a mutatói,ez viszont becsülendő,szerintem rajta áll a vásár csak....ha eltudja fogadni,hogy a világ valaha volt és amíg élünk legislegjobb csapatában nem fix kezdő,akkor nem lesz gond.....de szerintem nem fogja ezt tudni kezelni,amennyire megismertem,ez a legfőbb gyengéje a kölyöknek.
Az egy más kérdés,hogy csereként a poziciója-stílusa miatt be lehet dobni,de kezdetni egy egyébként teljesen más rendszerben játszó csapatnál...felettébb érdekes. Se ronaldo se bale nem tudja majd a megszokott játékát játszani,azért azt biztos tudja zizu is,egy klasszikus középcsatárnak konkrétan kiszolgálás kell....nálunk pont benzema szolgált ki(másokkal kiegészítve persze),most majd ronaldo és bale fog benzema helyett kicsit kiszolgálni? Na....azt azért majd megnézem.....mindenesetre,morata szerintem felkavarta a csapatot.....nem lepődnék meg,ha előbb utóbb egy komoly konfliktus alakulna ki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.