Arsenal mezét sztem összemosták egy adag vörös tangával.

Jesus joga bonitoban nyomja kötény stb.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. augusztus 5., péntek 21:07
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 5., péntek 14:21
Brighton nagyon ugyes. Tavaly Ben Whiteot is 50 millio fontert passzoltak el az Arsenalnak.realistahuni írta:Azért lennék valami jó társtulajdonos pl kiscsapatoknál, konkrétan moneyprinting ami ott megy. Zseniális ahogy lehúzzák a "nagyokat".Kerlon írta: Cucurella 68+7 millio euro![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. augusztus 5., péntek 14:18
Azért lennék valami jó társtulajdonos pl kiscsapatoknál, konkrétan moneyprinting ami ott megy. Zseniális ahogy lehúzzák a "nagyokat".Kerlon írta: Cucurella 68+7 millio euro![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 5., péntek 13:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. augusztus 5., péntek 13:36
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 5., péntek 11:00
Nem sima játékosmegfigyelő,Sporting Directoralexoxladjackoxi írta: Brighton játékosmegfigyelőjét szerezték meg nemré
baloldali khv lesz alapban szerintem,ha Chilwell visszatér,Brightonban is sokszor ott játszott,Pep is az ilyen sokoldalúsága miatt akarta,mert lehetett volna egy Walker szerű embere balra is.(támadásban 3. védő,de fel is tud lépni,posztján jó passzoló)Berti írta: Igy akkor korrekt dealnek kezd tűnni, bár még mindig nem értem Chillwell, Alonso és Emerson mellé minek kell egy újabb bal fullback.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 5., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 5., péntek 10:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. augusztus 4., csütörtök 21:13
Jajj, dehogyis! Maximum első blikkre lehetett anno azt hinni, hogy a Newcastle ilyen elvetemült módon fogja szórni a pénzt. Már januárban lehetett látni, hogy sokkal megfontoltabban építkeznek a vártnál. Guimaraes és Botman megszerzése szerintem hatalmas fegyvertény, és ők lehetnek is az új Newcastle bástyái is, értük nagyobb klubok is érdeklődtek, és úgy sikerült leakasztani őket. Ráadásul fiatalok, lehet rájuk építeni. A többi érkező, ideértve persze a télieket is, PL-ben bejáratott jó katonák, mint Burn, aki speciel tényleg gyerekkora óta nagy Newcastle szurkoló, szerintem kifejezetten okos húzás pár ilyen arcot is berántani, aki nem kerül sokba, de teszi a dolgát, és tiszteli a klubot. Egyedül Wood-ot nem értettem, mert ő tényleg csak egy bólya, és rohadt drága volt ahhoz képest. De ilyen Isco, Umiti, Pepe félék... Annyira nem hülyék, hogy lejárt szavatosságú termékeket vigyenek oda. A Brighton játékosmegfigyelőjét szerezték meg nemrég, ők meg rengeteget fejlődtek az elmúlt 2-3 évben, részben a qrva okos igazolásoknak is köszönhetően. Én még 2 érkezőt várok hozzájuk azért, Maddisont irkálják, de nem méri olcsón a Leicester, annyit nem tudom, hogy ér-e, de őt a kirakatban is lehetne mutogatni, amellett, hogy minőség, és angol, amire úgy tűnik szintén figyelnek, és még egy csatárra is számítok tőlük. Én Toneyt berántanám a helyükben, Wilson sérülékeny. Nekem tetszik, hogy lépésről lépésre akarnak haladni.'shutterisland írta:konkretan biztos voltam, hogy lesz egy bomba nev az attention miatt (pogba vagy bale pl), melle egy-ket jol csengo lepattano (isco, depay, umtiti, alexis, pépé, icardi, stb vonalbol) akik jo penzert meg ket szezont elpotyognek a tabella kozepen es 1-2 arc a liga kozepcsapataibol, oket egyuttal gyengitendo (iheanacho, neves, antonio, cucurella stb vonulatbol) de ahhoz kepest igencsak visszafogottak.Newcastle nekem is meglepő, azt hittem majd túlárazva megvesznek boldog-boldogtalant ők is, ehhez képest semmi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 4., csütörtök 20:22
konkretan biztos voltam, hogy lesz egy bomba nev az attention miatt (pogba vagy bale pl), melle egy-ket jol csengo lepattano (isco, depay, umtiti, alexis, pépé, icardi, stb vonalbol) akik jo penzert meg ket szezont elpotyognek a tabella kozepen es 1-2 arc a liga kozepcsapataibol, oket egyuttal gyengitendo (iheanacho, neves, antonio, cucurella stb vonulatbol) de ahhoz kepest igencsak visszafogottak.Newcastle nekem is meglepő, azt hittem majd túlárazva megvesznek boldog-boldogtalant ők is, ehhez képest semmi.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 4., csütörtök 18:08
Alonso mehet a Barcába, Emersont is el fogják adni, Chilwell meg a sérülése után gondolom kétes milyen állapotban lesz. Plusz játszhat beljebb is Cucu. Más kérdés, hogy kb 9 poszton égetőbb lenne igazolniuk, de ők tudják van ott pénz dögivel úgy néz ki. Azon se lepődnék meg ha kiadnák a Leicester által kért 85 milliót Fofanára, csak hogy költhessen valakire az amcsi.Berti írta:Igy akkor korrekt dealnek kezd tűnni, bár még mindig nem értem Chillwell, Alonso és Emerson mellé minek kell egy újabb bal fullback. Inkább csatárra és középvédőre van szükségük.gutihaz14 írta: [Fabrizio Romano] Colwill will go to Brighton. Could be a loan. Levi Colwill to Brighton and Marc Cucurella to Chelsea.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. augusztus 4., csütörtök 18:02
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 4., csütörtök 17:51
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. augusztus 4., csütörtök 17:49
Igy akkor korrekt dealnek kezd tűnni, bár még mindig nem értem Chillwell, Alonso és Emerson mellé minek kell egy újabb bal fullback. Inkább csatárra és középvédőre van szükségük.gutihaz14 írta: [Fabrizio Romano] Colwill will go to Brighton. Could be a loan. Levi Colwill to Brighton and Marc Cucurella to Chelsea.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. augusztus 4., csütörtök 17:37
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:15
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:11
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:10
Szerintem mind3 sz*rRealista24 írta: City idén odatette a mezeket, a harmadik számú is patent lett szerintem.
https://twitter.com/ManCity/status/1555 ... A7TxV7SWFw
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2022. augusztus 4., csütörtök 11:54
Ez konkrétan geci jól néz ki. Annyira nem szoktak érdekelni a mezek, de ez tényleg fasza.Realista24 írta: City idén odatette a mezeket, a harmadik számú is patent lett szerintem.
https://twitter.com/ManCity/status/1555 ... A7TxV7SWFw
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 10:56
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem