Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Wecker
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)

HozzászólásSzerző: Wecker » 2017. március 13., hétfő 16:37

Amíg nincs mozgás, addig teljesen mindegy, milyen felállás van. És nem egyéneknek kell mozogni, hanem együtt csapatszinten, mindenkinek oda, ahova kell. Zidane láthatóan szereti a szélről beadott labdákat. Ezzel nem lenne baj, ha előtte "meg lenne rángatva" az ellenfél védelme oldal irányba, majd utána jöhet a beadás. De amíg lassúak a passzok, és NEM mozognak együtt a játékosok, addig teljesen mindegy, hogy hogyan rakod fel a játékosokat.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
:mrgreen: Benitez
:mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 13., hétfő 15:16

a tegnapi meccs után elkezdtem gondolkodni, hogy milyen felállás lenne jó milyen játékosokkal és nem egyszerű a helyzet vagy a felállás nem működik vagy valaki jó marad ki egyszerűen nem tudom elképzelni ezzel a kerettel az igazi atom helyzetet

van a 4-3-3 gála Casemiro és a BBC közreműködésével ezt láthattuk hogy kifújt. elől nem mozognak eleget hozzá Casemiro nem elég előrejátékban halott az egész

a jelenlegi kerettel én elfelejteném a 3 védős rendszert
szép meg divatos de akik ezt játszák azoknak általában nincsenek olyan szélső védőik mint a Carvajal-Marcelo páros. például amit a Barca csinál mostanában 3-4-3 nekik jó mert se Roberto se Alba nem játszik de miért érné meg az hogy Carvajal és Marcelo szintű emberek nem játszanak. 3-4-3at játszik a Chelsea is Conte alatt de ott is a minőség nem az és a 2 szélsőjük helyett itt sokkal jobb középpályások vannak akik elől elvennék a helyet úgymond. Náluk az igazi kp-k az Matic és Kanté és a 2 szélen futkosnak a védők ami nálunk kb annyi lenne hogy Kroos és Modric lenne középen ami édeskevés, arról nem is beszélve hogy mindkét csapatnál az első 3 gyors, agilis, sokat mozgó játékosokból áll ami nálunk szintén nincs meg. Ronaldo és Bale középen áll és várja a labdát Benzema meg ki tudja éppen mikor mit csinál. ez sem életképes.

ennek a variánsa az 5-3-2 vagy a 3-5-2 lényegtelen hogy vázolják. ezt láttuk a Sevilla ellen is hogy nem egy halott koncepció de nem működött mert rettenetesen statikus volt középpályától felfele az egész. ehhez a rendszerhez is sok mozgás kell ami úgy látszik nem tetszik a játékosoknak. itt lenne egy masszívabb védelem és kp de ezt elől sokkal több futással kéne kompenzálni.

a 4-4-2ben lehetne "szokatlant" húzni mert ezt nem nagyon játszák és nem is nagyon tudják levédekezni a legtöbben teljesen elszoktak tőle. a 4-4-2 elég rugalmas bármit lehet vele kezdeni 2 4es vonaltól a gyémántig úgy alakíthatja az ember hogy passzoljon a játékosokhoz és az ellenfélhez de és itt a lényege az egésznek ez is úgy múködik hogy gyors passzok és üresbe futásokkal megbontani a védelmet. ha úgy adódik lehet ívelgetni is mert lesznek középen de az alap az isco meg Modric féle leteszem és már indulok is az üresbe hogy kapjam vissza játék lenne amihez a keret egy része több mint alkalmas de vannak itt olyanok akik túl statikusak és nem mozognak eleget ehhez a játékhoz.

én úgy látom bármit is akarunk játszani nagy munkabírású szélsőre mindenképp szükség van a középpálya kreatív része adott a kezdő védősor is a támadó szekcióban pedig gondok vannak és el kell kezdeni változtatni. a nyáron mindenképpen az első 3asból egynek mennie kéne és hozni egy Hazard típusú embert aki kicsiben is tolja de 1v1ben is megoldja ha kell és sok mozgással dolgozik előre és hátra is.

remélem nem lett túl kusza és érthető a lényege

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2017. március 11., szombat 14:19

Mostanság jól játszottunk a három támadós rendszerben. A 4-4-2-vel természetesen nagyobb az egyensúlyunk, de edzőként én nem így gondolkozom. Sokféleképpen tudunk jól játszani, a legfontosabb dolog a végén úgyis a pályán mutatott hozzáállás, és nem pedig a formáció. Lehet játszatni egyiküket a középpályán, de ezt nem fogom megtenni, szeretem, ha mindhárman elől játszanak. Gareth például tudna a középpályán játszani, de szerintem hatékonyabbak, amikor Gareth jobb oldalt, Cristiano bal oldalt, Karim pedig középen van.
Az életben nem fogja belátni, hogy ez 4-3-3 halálra van ítélve, és már százszor besült :-(

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. március 11., szombat 14:18

Rabiosa írta:Próbálok minél racionálisabb lenni.
Kapus poszton ha De Gea elérhető akkor hoznám, és akkor Navas elmegy, Casilla megfelel cserének.
Hátvédsorban kérdéses Pepe, szerintem ő távozni fog, akkor helyette kell 3. számú ember (Vallejo?), továbbá Coentrao helyett BHV.
Középpályán szerintem James és Isco közül egy maradhat, valamint Modric-ot meg kellene őrizni a nagyobb meccsekre, és többet kezdetni Kovacic-ot. Ha lesz távozó, akkor szintén 1 ember érkezhet.
BBC marad, Morata kezdjen többet, azt gondolom bizonyított eleget.
Asensio-Mariano menjenek kölcsönbe, lehetőleg spanyol 1. osztályon belül.
Ezen még korai filózni bár jelen állás szerint se hiszem, hogy csak ennyi változás lenne majd a nyáron.
Én a támadósorba várok egy nagy igazolást.

Rabiosa

HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2017. március 11., szombat 14:03

Próbálok minél racionálisabb lenni.
Kapus poszton ha De Gea elérhető akkor hoznám, és akkor Navas elmegy, Casilla megfelel cserének.
Hátvédsorban kérdéses Pepe, szerintem ő távozni fog, akkor helyette kell 3. számú ember (Vallejo?), továbbá Coentrao helyett BHV.
Középpályán szerintem James és Isco közül egy maradhat, valamint Modric-ot meg kellene őrizni a nagyobb meccsekre, és többet kezdetni Kovacic-ot. Ha lesz távozó, akkor szintén 1 ember érkezhet.
BBC marad, Morata kezdjen többet, azt gondolom bizonyított eleget.
Asensio-Mariano menjenek kölcsönbe, lehetőleg spanyol 1. osztályon belül.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. március 9., csütörtök 8:05

pheco írta:Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatna :mrgreen: Plusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg? :mrgreen:
Hogy végre észhez térj :-( :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

oroszisti
Kedvenc játékosaid: Raúl,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC

HozzászólásSzerző: oroszisti » 2017. március 8., szerda 20:47

ziro4vr írta:Gala ez most egy normális fm-ezés volt, a múltkori volt elszállós. :mrgreen:

Egyébként én Pepén gondolkodtam, írtam hogy rozsdás volt tegnap az elején, de utána tanár volt viszont. Az idei Varane-t látva nem lennék annyira nyugodt ha elmenne, egy évet adnék neki még továbbra is. Vallejo jöhetne vissza, a két szerencsétlen csere szélsővédő mehetne fát vágni, Nacho jövőre ilyen mindenes védőcsere lenne, és egy kétlábas szélsővédőt hoznék, úgy ki is jönne a 8 fő. Nem tudom van e ilyen valami rendes minőségben a piacon.
De Sciglio. Ketten nachoval siman megoldanak velemenyem szerint. Meg asszem anno Ancelotti is szemezett vele.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2017. március 8., szerda 20:24

pheco írta:Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatna :mrgreen: Plusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg? :mrgreen:
egy elfogulatlan hsz tőled :mrgreen:
Kép

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2017. március 8., szerda 20:21

Gala altal felvazolt csapatba maradhat James is, Isco posztjan o is a legjobbjat nyujthatna :mrgreen: Plusz Benztol is hosszu ido utan megszabadulnank, mi kell meg? :mrgreen:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2017. március 8., szerda 20:16

Pepe valóban tanár de szerintem sajnos eljött az ideje. visszajön Vallejo aki nagyon pengén nyomta a bundásban inkább neki és Nachonak adnám a 3ik 4ik szerepét. egy ideális világban Danilo és Coentrao is elmenne de valószínűbb hogy Danilo marad. középpálya meg attól függ mi lesz elől a szupercsapattal.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2017. március 8., szerda 18:12

Gala ez most egy normális fm-ezés volt, a múltkori volt elszállós. :mrgreen:

Egyébként én Pepén gondolkodtam, írtam hogy rozsdás volt tegnap az elején, de utána tanár volt viszont. Az idei Varane-t látva nem lennék annyira nyugodt ha elmenne, egy évet adnék neki még továbbra is. Vallejo jöhetne vissza, a két szerencsétlen csere szélsővédő mehetne fát vágni, Nacho jövőre ilyen mindenes védőcsere lenne, és egy kétlábas szélsővédőt hoznék, úgy ki is jönne a 8 fő. Nem tudom van e ilyen valami rendes minőségben a piacon.
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2017. március 8., szerda 17:58

Felig atfogok menni fm modba.
Coentrao, danilot el kell adni.
Helyettuk kell szelso hatved nem erdekel hogy honnan egy normalis vilagban a carvajal marcelo parosnak megbonthatatlannak kene lennie.
Az tiszta sor h ronaldo marad es akkor kezdo is lesz. A bbc-bol benzemat adnam el, bar baleert jobb penzt kapnank.
Az is egyertelmu hogy navast le kell cserelni, nem top kapus csak volt 2 kimagaslo szezonja, de tegnap is ugy vetodott az egyik lovesre hogy azt se tudta hol a kapuja. Varane erosen megallt a fejlodesben, de azert igyis top kh. Degeat kell elhozni a manchesterbol, spanyol is, es kurva jo.
Kozeppalyan nem tudom az nagy alom h casemirot lecsereljuk sajna.. De en megprobalnek egy olyat hogy kova modric es kroos egyvonalban.
Igy lenne nalam egy
------------------------degea--------------------
Carvajal---ramos-----varane---marcelo
------------kova-----kroos---modric-----
-------------------------isco---------------------
------------------bale---------ronaldo--------
Vagy inkabb bale helyett dybala, es kova helyett nem haragudnek meg egy dahoudert vagy egy verrattiert sem.
Iscot meg nem kene elengedni, egy kincs es mostmar latszik h valtozik a csapat is ha o a palyan van, osszekoti a 2 vagy 3 jomadarat modriccal es kroosszal es ez kell nekunk.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. március 3., péntek 23:46

Ha igaz a goal kezdője, akkor az nekem nagyon tetszene. Marcelot kivettük, nincs formában. Visszatér Casemiro, remélhetőleg nem lesznek akkora rések a középpálya mögött. Isco a posztján játszik, Lucas is ott lesz elől, aki iszonyat nagyot melózik. Modric szintén ott lesz. Benzem meg hiába szar mostanság, a nagy számok törvénye alapján én most gólt/gólokat várok tőle.

Egyedül Kroos formája aggaszt egy kicsit. Tőle nem ez a megszokott, most nem fog beleférni a pontatlanság.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2017. február 28., kedd 23:38

Remy írta:Nyilatkozatok alapján a Las Palmas ellen Morata és Isco is kezdő lesz. Guti meg enyhén rávilágított a lényegre. Pláne, hogy tudjuk kit váltott. :agree:
legyen Guti Zidane utódja? :D

Victorioo

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 28., kedd 20:01

Holnap lehet de félek hogy utána visszaáll a szokásos kezdő.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2017. február 27., hétfő 10:17

Nyilatkozatok alapján a Las Palmas ellen Morata és Isco is kezdő lesz. Guti meg enyhén rávilágított a lényegre. Pláne, hogy tudjuk kit váltott. :agree:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2017. február 24., péntek 14:53

El Unico írta:Miért? Isco nem tudja azt amit Asensio? Vagy Asensio miben jobb Isconál? :)
Ott a válasz a tőled idézett szövegben.

Victorioo

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2017. február 23., csütörtök 16:55

KAG írta:Isco azért még bőven jobb játékos, mint Asensio.
Ez nem kérdés. Én továbbra is azt próbálnám játszani amit a novemberi időszakban toltak mikor toni és benzema sérült volt. 4-4-2 lv-kova-modric-isco elől cr és bale, bár ez akkor vészmegoldás volt a hiányzók miatt és tudom nem sok esély van erre így hogy mindenki rendelkezésre áll.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2017. február 23., csütörtök 9:26

Isco azért még bőven jobb játékos, mint Asensio.
ZIDANE

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2017. február 23., csütörtök 2:49

wxyz írta:
El Unico írta: Tehat: gyorsabb, dinamikusabb jatek, agresszivabb visszatamadas, sok mozgas, Isco es Kovacic tobb jateklehetoseg!!!!!!
Ha Zidane ezt akarja, Asensionak kell többet játszania, nem Isconak.
Miért? Isco nem tudja azt amit Asensio? Vagy Asensio miben jobb Isconál? :)
:goat:

Vissza: