Európa Liga
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Európa Liga
Azok a csapatok, akik EL-be be se jutottak volna, és nem ötödannyiért, hanem a 0 helyett játszanak. Meg elmegy egy Roma, meg Marseille az isten háta mögé, ahol a sok paraszt így láthat közepes sztárokat. Szerintem nincs ezzel semmi baj. Aki nem akar ezzel foglalkozni, az úgyis leadja hamar, de láthatóan azért érdekli a nagyobb csapatokat, szóval annyira nem lehet rossz a semmi helyett.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Csináltak egy El "B"-t, ahol 5öd annyiért játszhatnak EL csapatok.Süti írta: Az hogy versenyképes csapatok vannak a végén a konfetti ligában szerintem pont a létjogosultságát igazolja mondjuk.
Ez max ismét az UEFA-nak jó és nem másnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Chelsea meccsről kifele menet is a stadionban zúgott még a barca juega el jueves rigmus....ezt a jó kis mókát elvették tőlünk, még igazán mehettek volna tovább, én akkor is csak nevettem volna ha megnyerik
de nagy falat volt az EL is
Jól visszatértetek pikkenbauer
Hát ez se szép se eredményes nem vót
dns...déeeennnnneesssss
Jól visszatértetek pikkenbauer
Hát ez se szép se eredményes nem vót
- Süti
Az hogy versenyképes csapatok vannak a végén a konfetti ligában szerintem pont a létjogosultságát igazolja mondjuk.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
konferenciában kéne gondolkozniuk
btw a konferencia ligának semmi értelme, most ránéztem, hát a top4 lehetne EL top4 is papíron, gondolom 5öd annyi pénzért szórakoztatnak ott...
UEFA azért rendre bizonyítja alkalmatlanságát a futball reformjaival.
btw a konferencia ligának semmi értelme, most ránéztem, hát a top4 lehetne EL top4 is papíron, gondolom 5öd annyi pénzért szórakoztatnak ott...
UEFA azért rendre bizonyítja alkalmatlanságát a futball reformjaival.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
De már nincsenek itt se.ikarus93 írta:Csak jöttem ide röhögni a Barcán.
- ikarus93
Csak jöttem ide röhögni a Barcán.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
szerintem akkor ne hozzuk, nem kellAnthony írta:Ez jól hangzik, csak azt mondják a haterek, hogy Bapi nem dolgozik mezőnyben lófaxt sem, aztán én nem tudom mi igaz és mi nem, messze elkerülöm a PSG meccseket.hehetheoriginal írta: Ha jon nyaron tucsi meg bapi, akkor azert eleg szep kis partynapot tarthatunk az el clasicokon, egy cami-valvi-tucsi kpval, aztan loni fel a labdat a gyors embereknek.
thereisonly1ronaldo
Hát kétlem hogy ez probléma lenne.Anthony írta: Ez jól hangzik, csak azt mondják a haterek, hogy Bapi nem dolgozik mezőnyben lófaxt sem, aztán én nem tudom mi igaz és mi nem, messze elkerülöm a PSG meccseket.
Messi Neymar duóból nem az hogy hátrafelé nem futnak, előrefelé se nagyon....
Meg aztán nem kell az aktuális sztárnak visszajárkálnia folyamat, CR is csak a nagy meccseken zárt vissza, mikor tényleg kellett, simán el lehet bírni 1 embert, ha okosan van csinálva.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ez jól hangzik, csak azt mondják a haterek, hogy Bapi nem dolgozik mezőnyben lófaxt sem, aztán én nem tudom mi igaz és mi nem, messze elkerülöm a PSG meccseket.hehetheoriginal írta: Ha jon nyaron tucsi meg bapi, akkor azert eleg szep kis partynapot tarthatunk az el clasicokon, egy cami-valvi-tucsi kpval, aztan loni fel a labdat a gyors embereknek.
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Valami 20-30 ezer körüli vendég drukker volt
Mondjuk csinálták is a hangulatot. Azt a Kamada srácot szerintem hamarosan elviszi egy Dortmund vagy egy angol csapat.
Mondjuk csinálták is a hangulatot. Azt a Kamada srácot szerintem hamarosan elviszi egy Dortmund vagy egy angol csapat.
- hehetheoriginal
Nezz man jürgen rakegyeki a hajtincset a tarkodon, bàrcelónaba 5 euro a jegy, röpüllőjeggyel szallassal es unlimited sörrel, ezek a latinok még perecet is adnak melle beszarsz, szoljal bertanak hedvignek klausnak hogy szoljanak seppnek chrisztofnak magdalenanak, hogy szoljanak thomasnak martinanak meg heinznek egesz utca megvan 60 eurobol hosszu hetvege hazautat majd a nyuszi intezi.
"Megvizsgaljuk mi történt
"
Idiota
"Megvizsgaljuk mi történt
Idiota
thereisonly1ronaldo
Külsõ audit, magas tanácsadói díjjalhehetheoriginal írta: Sztem allitsanak fel egy munkacsoportot, hogy kielemezzek es benezzenek a kulisszak moge, mi tortenhetett![]()
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az operatív törzs már összeült. Kiderült, hogy senki se kiváncsi a szép focira, eredményeket akarnak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
Sztem allitsanak fel egy munkacsoportot, hogy kielemezzek es benezzenek a kulisszak moge, mi tortenhetett
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy eladni sem kellett, mert korlátozás nélkül tudsz jegyet venni a honlapjukon.Halfkey írta: Nincs amúgy mit nyomozni, a nagy culék eladták a jegyeket a másodlagos piacon németeknek.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nincs amúgy mit nyomozni, a nagy culék eladták a jegyeket a másodlagos piacon németeknek.
A labdák előrebaszkodása elég kevés lesz a Barca ellen, még ha most ki is estek.
Főleg úgy, hogy a te középpályás hármasot nem tud indítani Modrichoz és Krooshoz képest.
Látható volt mennyit ért ez a taktika a mostani Clasicon.
Letámadást Ancelotti nem tud összerakni.
Főleg úgy, hogy a te középpályás hármasot nem tud indítani Modrichoz és Krooshoz képest.
Látható volt mennyit ért ez a taktika a mostani Clasicon.
Letámadást Ancelotti nem tud összerakni.
- hehetheoriginal
Amit láttam a meccsből, extrem agressziv letamadas, a labdas folyamatos kettozese, triplazasa, sprintben kozlekedes, aztan gyorsan a kapujuk ele erni nincs szarakodas. Ez a recept altalaban.
Erre mi jelenleg nem vagyunk képesek, fizikalisan.
Pedig ez kellene a city ellen is.
Ha jon nyaron tucsi meg bapi, akkor azert eleg szep kis partynapot tarthatunk az el clasicokon, egy cami-valvi-tucsi kpval, aztan loni fel a labdat a gyors embereknek.
Akkor elmondom mi van, husvet miatt tegnap is mar szabadnap es sokan leleptek a faszba a hosszu hetvegere, egy barca el meccs - tok jogosan - nem erdekli a jobbhoz szokott drukkereket.
Erre mi jelenleg nem vagyunk képesek, fizikalisan.
Pedig ez kellene a city ellen is.
Ha jon nyaron tucsi meg bapi, akkor azert eleg szep kis partynapot tarthatunk az el clasicokon, egy cami-valvi-tucsi kpval, aztan loni fel a labdat a gyors embereknek.
ertem mar mi a baja, hogy tul sok jegy lett az idegenekenek eladvaXavi: "I was expecting 70,000 or 80,000 cules here but it wasn't like that...The club is checking what happened."
Akkor elmondom mi van, husvet miatt tegnap is mar szabadnap es sokan leleptek a faszba a hosszu hetvegere, egy barca el meccs - tok jogosan - nem erdekli a jobbhoz szokott drukkereket.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Megbocsajtottam Jovicot a Frankfurtnak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema