Szia Realista24, szerzel nekem egyet?

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 18., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 18., péntek 13:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. augusztus 18., péntek 13:49
Van még ilyen kuponotok? Asszonynak lehet vennék egyet.lordgabi írta: JBL T520 BT fejhallgatóról vélemények?
Barátnőm megvenné nekem, hogyha rábólintok, 25000 helyett 15000 forint most, van egy ilyen kuponunk, megéri?
Sose volt még kábel nélküli fejhallgatóm, zenehallgatásra használnám főképp futás közben majd.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. augusztus 18., péntek 11:22
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2023. augusztus 18., péntek 11:21
asszonynak azt vettem tavaly születésnapjára. futáshoz, főzéshez és mikor nem kíváncsi rám, akkor is használja. szóval nagyon sokat nyúzzalordgabi írta: JBL T520 BT fejhallgatóról vélemények?
Barátnőm megvenné nekem, hogyha rábólintok, 25000 helyett 15000 forint most, van egy ilyen kuponunk, megéri?
Sose volt még kábel nélküli fejhallgatóm, zenehallgatásra használnám főképp futás közben majd.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. augusztus 18., péntek 11:19
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. augusztus 18., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. augusztus 12., szombat 14:59
magamra csak egyet tudtam küldenihehetheoriginal írta:Alltime highest amount of downvoteot erdemelsz te bazmeg nem hangottorjack írta: ...és láss csodát, megoldódott![]()
Kösz a közreműködést Uraim!![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 12., szombat 14:22
Alltime highest amount of downvoteot erdemelsz te bazmeg nem hangottorjack írta: ...és láss csodát, megoldódott![]()
Kösz a közreműködést Uraim!![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. augusztus 12., szombat 13:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 12., szombat 8:55
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2023. augusztus 12., szombat 8:34
Aucs.torjack írta: igen...az epic fail tipikus esete forog fenn![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. augusztus 12., szombat 8:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 12., szombat 8:27
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. augusztus 12., szombat 8:23
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. augusztus 11., péntek 20:09
Tud adni hangot a videókártya is ki, ha olyan a monitorod, hogy hdmi-vel van kötve a vga-hoz.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. augusztus 11., péntek 19:27
Köszi, rápróbálok.hehetheoriginal írta:Tudtommal a videokartya az videokartya, az alaplapi integralt hangkartyat kell beizzitani vhogy.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
Az nvidia high def audio, mikor hdmivel osszekotod a kartyat egy tv-vel, akkor jelent vmit, de onmagaban nem allit elo neked ugy hangot, mint egy hangkartya.
Nezd meg pontosan milyen az alaplap, aztan gyarto support oldala, minden friss drivert, igy az audiot is telepited, aztan windowsban kivalasztod.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. augusztus 11., péntek 18:07
Tudtommal a videokartya az videokartya, az alaplapi integralt hangkartyat kell beizzitani vhogy.torjack írta: Hátha van itt pc guru. szóval vettem új asztali gépet (I5 proci, nvidia gtx1650 videokártya, stb). minden pöpec, kivéve, hogy nincs hang. nvidia high definition audio, elvileg videokártyáról megy, de meg se mukkan. hibaelháritó nem talál semmit, friss illesztőprogramok rajta vannak. alapértelmezett eszköznek van beállitva.
HozzászólásSzerző: torjack » 2023. augusztus 11., péntek 18:04
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. augusztus 9., szerda 8:07
Igen, ha 5 percnél tovább kell használni, a 2 karos sokkal kényelmesebb. Meg a vállheveder is jó.h3x0r írta:En fukaszabol csak 2 karosat vennek, azzal szepen, egyenes hattal tudsz dolgozni. Amelyiknel kozepen van egyetlen fogantyu, annal egy kicsit elore kell dolj, kicsinalja a derekad.rikko írta:
Ha nem 2 tenyérnyi területet kell csak nyírni, akkor aksis. Ha annál több, akkor csakis benzines. Kawasaki, Husqvarna ez az a kettő amit magam is használok ( jobban mondva a srác aki még van bízva a majd 1,5 ha kert nyirasaval) . Kawasaki fenntartása lényegesen olcsóbb és tud annyit,mint a Husqvarna. Viszont ha nagyobb teljesítményű kell, akkor csakis Husqvarna a barátod.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem