A maganeletet es az F1 elotti karrierjet nem ismertem, azok az infok ujak voltak.lestat írta: Netflixen már elérhető a Senna sorozat.
Ertem en, hogy csak 6 reszes, meg hogy 1-1 epizodot milyen temakor kore epitettek fel, azt is, hogy nem csak az F1 fanok a celkozonseg, de attol meg eleg zavaro volt, amikor fel meg teljes szezonokat hagytak ki es tudtak le masfel mondatban.
A Rush egyik legnagyobb erossege, hogy Lauda es Hunt kozul nem allitottak be egyik karaktert se jonak, a masikat meg rossznak, hanem arnyaltak a kepet. Na ez itt egyaltalan nem sikerult, Senna a jo fiu, az artatlan, aki csak versenyezni akar, mindenki (FIA, ujsagirok, versenyzok (foleg Prost)) ellene es a brazilok ellen. A Brundle elleni utkozese teljesen kimaradt, pedig a sztori szempontjabol fontos lett volna, mint ahogy az utolso baratnoje is talan 2 mondatot kapott (a tobbiek szereplesehez kepest volt nagyon keves), csak mert a csalad nem kedvelte.
Nem mondom, hogy rossz volt, mert osszessegeben azert elveztem, de par hibaja miatt kicsit kar erte.