morientes írta:Na ne sarkitsunk... Ha ott Kimi nem veszi el ugyan ez van, és akkor megbüntetik.
Nem hiszem, hogy megbüntették volna. És te se jelentsd ki ennyire biztosan, mert nem tudhatod.
Ha maga a védekezés eleje szabályosnak volt ítélve, akkor a befejezése is az. Nem minden esetben kell egy autónyi helyet hagyni. Ha így lenne, rohadt könnyű lenne előzni, mivel a védekezőnek szinte mindig fel kéne adnia az ideális ívet.
morientes írta:Ühüm, Vettelt lehet, a takonypócot nem.
Vettelt nem bántottam, esetleg megemlítettem, hogy már elég gyakran sír a szája. A Ferrarit már annál inkább, de az jogos
morientes írta:Ugye ne gondolod komolyan... Hát hány hétnek kellett eltelnie mire reagáltak a kis szemét stiklijeire?
Mivel nem volt szabály, ami miatt elővették volna, addig kellett várni, amíg beindul a vörös lobby. Aztán valami nevelőszándékú büntetést kiosztottak szinte a semmire.
morientes írta:Ami késik nem múlik.
Naaaa... Mégha okozna is, nem ő lenne sem az első sem az utolsó. De egyelőre nincs miről beszélni. A holland sem akkora kamikaze azért, mint ahogy be szeretnéd állítani.
morientes írta:Jó, akkor majd én mondom. Egy képmutató beképzelt kis gyökér, aki átesett a ló másik oldalára.
Egyéni vélemény, de majd legközelebb vigyél magaddal a Red bull garázsába légyszi, hogy én is első kézből tájékozódjak, mint Te.
Viszont ha én lennék 17-18 évesen a Forma1-ben, és egy négyszeres világbajnok betámadna a legnagyobb múltú istálóval maga mögött, lehet én sem válogatnám meg a szavaimat, ha a saját igazamról lenne szó.