MorataMartin írta:Reálisan nézve Carvajalnak, Illaramendinek, Iscónak, Lopeznek és esetleg Moratának mennyi esélye van bekerülni szerintetek a spanyol VB keretbe?
REALisan nézve? Amíg Delboszke a szövkap, addig nem sok, nem hiszem, hogy sokat fog változtatni a kereten az Eb-hez képest.
Akinek még a legtöbb esélye lesz szerintem, az Isco, őt játszatta már többször is, az utóbbi időben rendszeresen szerepel a keretben, szvsz őt ki fogja vinni.
Carvajalt nem hiszem, El Mágico Superstar Arbeloát fogja nyomatni a vébén is az öreg, a padon meg ott lesz Juanfran - pedig szerintem simán meg lehetne oldani ezt a posztot Carvajallal és Montoyával.
Illarrára nem látok sok esélyt, ott van Busquets, Alonso és Javi Martínez.
DL-nek kezdő kapusnak kellene lennie ebben a formájában, de tuti, hogy Védébé a szokásos triót viszi ki majd Brazíliába is...
Morata pedig a legesélytelenebb az összes közül. Diego Costa, Torres, Villa, Soldado, Negredo, Llorente. Szerintem nem kell többet mondanom.
Viszont ha esetleg leégnek a hispánok a tornán, akkor el tudom képzelni, hogy Delboszke feláll a kispadról, és jöhet egy fiatalabb edző, aki megújítja a csapatot és bátrabban nyúl a fiatalokhoz is - ekkor jöhetne el Isco, Thiago, Koke, Illarramendi, Bartra, Carvajal, Montoya stb. ideje.