Match 4. Diginel a digisport 1 helyere kerult be.petiamadridista írta: Ezt a manchesteri szenvedést lehet nézni valamelyik tv csatornán ??

Premier League
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt a manchesteri szenvedést lehet nézni valamelyik tv csatornán ??
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jaja, én is néztem a kezdő csapatot, pont az jutott eszembe hogy ezzel a játékos állománnyal nem lehet csodát tenni. Különösen jó képesség kellett ahhoz hogy ennyi közepes játékost összeszedjenek.Remy írta: Maguire, McTominay, Fred. A három bohóc. Mégis mit várnak?
És igen, Ericsen szerintem sem elég már ezen a szinten.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Maguire, McTominay, Fred. A három bohóc. Mégis mit várnak?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Miatta ilyen az eredmény. Rontja a csapatmorált, ez az okaRemy írta: Pedig padon ül a fék, mégis vesztésre állnak. Érdekes.![]()

A háttérben meghúzódó CR szál.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Galacticos
Ja es meg valami,de ezzel tobb mint valoszinu h nem leszek nepszeru. De szerintem eriksen is keves mar.
Ertem hogy a betegsege es ahogy felgyogyult es visszatert az oriasi felhajtast kapott, de a tudasa es a posztja ez 10es mar szerintem keves egy ilyen csapatba akik a top4et akarjak majd ostromolni.
0-2 es ronaldot el is kuldi melegiteni. Ezt a bohocot.
Ertem hogy a betegsege es ahogy felgyogyult es visszatert az oriasi felhajtast kapott, de a tudasa es a posztja ez 10es mar szerintem keves egy ilyen csapatba akik a top4et akarjak majd ostromolni.
0-2 es ronaldot el is kuldi melegiteni. Ezt a bohocot.

jó kezdés 
félidőben jön CR

félidőben jön CR
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pedig padon ül a fék, mégis vesztésre állnak. Érdekes.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Galacticos
Nem ertem hogy nem latjak hogy a kozeppalya kozepe kurva gyenge. Ez a mctominay egy kps maguire.
Nem is erdemlik meg h ronaldo naluk jatsszon es kirangassa oket a szarbol. Remelem elmegy az oreg, ezek meg a top10be se fognak vegezni.
Nem is erdemlik meg h ronaldo naluk jatsszon es kirangassa oket a szarbol. Remelem elmegy az oreg, ezek meg a top10be se fognak vegezni.
Max egy 15 percre fog beállni, ugyanis nincs a többi MU játékos fizikai szintjén.halamadrid írta: CR pad, Eriksen kezdő. Remélem becserélik. A tegnapi Messi olló után extra motivált lehet![]()

"If you don't like your destiny, don't accept it."
Ez a McTominay hogy lehet kezdo? Bruno is borzalmasan tulhajpolt jatekos.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
CR pad, Eriksen kezdő. Remélem becserélik. A tegnapi Messi olló után extra motivált lehet

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Galacticos
Na a munal tovabbra is kezdo harry kapotany, varane meg pad. Oke hogy visszaesett miota elment tolunk, de torott labbal is hasznosabb mint az a pancser.
na haaland mennyit ver a west hamnek
- halamadrid
A középcsapat nem feltétlenül jelent közepes játékost, de ha mégis, Klopp alatt kurvanagyot fejlődtek/segített nekik, hogy elérjék a legjobbjukat és teljesen más játékosok lettek. Lásd nálunk Vini, akire 1 éve még a közepest is kevesen mondták volna, most meg már bárhol megállná a helyét, nem csak Ancelotti kezei alatt.wZoLee7 írta:Na szerintem pontosan ez az oka annak, hogy mi nyerunk bl dontoket, ok meg nem igazan. Egy darabig szep es jo hogy kozepes arcokkal tudsz nyerni a ligaban es a bl ben is jol allsz, de amikor igazan kell a plusz valakitol, akkor nem jon. Nalunk nem kozepes arcokra van szukseg es olyan edzore sincs szukseg aki kifogasokat keres meg baromsagokat beszelhalamadrid írta:
Leszarom miket mond, csak jöjjön miután Carlo nyugdíjba megy, vagy bármikor. 26-ig van szerződése, szóval addig szerintem Liverpoolban marad. Rúlunk is mindig tisztelettel nyilatkozott, bármennyiszer is megszopattuk őket. Lassan ők lesznek az új Atleti![]()
Az egyik, ha nem a legzseniálisabb edző jelenleg és az igazolásokhoz is kiváló szeme van. Csupán egy drágább vételt bukott be, Keitat, de ha jól emlékszem nála a sérülések is közbeszóltak. Középcsapatokból szedi a játékosait és csinál belőlük klasszist/top játékost, vagy már eleve azok és ő hozza ki belőlük a maximumot. 2x Southampton, 2x Roma, fabatkás Robebrtson a Hulltól, Wijnaldum, Díaz, Firmino, Jota stb.
Arra meg nem tudok rájönni, hogy Klopp miért alakítana minket a közepes játékosok klubjává. Én csak azt a képességet akartam kiemelni, hogy nagyon jó szeme van a tehetségekhez és ha egy következő edzőt kellene választanom, akkor az biztosan ő lenne. Nem mintha elhozná nekünk a Kánaánt, de 3 éve ő pl. biztos nem igazolta volna le Jovityot, főleg nem 60-ért.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Na szerintem pontosan ez az oka annak, hogy mi nyerunk bl dontoket, ok meg nem igazan. Egy darabig szep es jo hogy kozepes arcokkal tudsz nyerni a ligaban es a bl ben is jol allsz, de amikor igazan kell a plusz valakitol, akkor nem jon. Nalunk nem kozepes arcokra van szukseg es olyan edzore sincs szukseg aki kifogasokat keres meg baromsagokat beszelhalamadrid írta:Leszarom miket mond, csak jöjjön miután Carlo nyugdíjba megy, vagy bármikor. 26-ig van szerződése, szóval addig szerintem Liverpoolban marad. Rúlunk is mindig tisztelettel nyilatkozott, bármennyiszer is megszopattuk őket. Lassan ők lesznek az új AtletiKAG írta:
Neha ugy vagyok vele, hogy megneznem Carlo utan itt.
Aztan bedob egy ilyet es a csapat közelében nem szeretnem latni.![]()
Az egyik, ha nem a legzseniálisabb edző jelenleg és az igazolásokhoz is kiváló szeme van. Csupán egy drágább vételt bukott be, Keitat, de ha jól emlékszem nála a sérülések is közbeszóltak. Középcsapatokból szedi a játékosait és csinál belőlük klasszist/top játékost, vagy már eleve azok és ő hozza ki belőlük a maximumot. 2x Southampton, 2x Roma, fabatkás Robebrtson a Hulltól, Wijnaldum, Díaz, Firmino, Jota stb.
- halamadrid
Leszarom miket mond, csak jöjjön miután Carlo nyugdíjba megy, vagy bármikor. 26-ig van szerződése, szóval addig szerintem Liverpoolban marad. Rúlunk is mindig tisztelettel nyilatkozott, bármennyiszer is megszopattuk őket. Lassan ők lesznek az új AtletiKAG írta:Neha ugy vagyok vele, hogy megneznem Carlo utan itt.Toti írta: 'THE PITCH WAS DRY' - Klopp
![]()
![]()
![]()
Istenem ez az ember
Aztan bedob egy ilyet es a csapat közelében nem szeretnem latni.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én nem gondolnám hogy az ilyenek elvesznek vagy hozzáadnak egy edző értékéhez úgy valójában. Klopp egy nárcisztikus pöcs, ettől még az egyik legjobb edző jelenleg a piacon.
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Neha ugy vagyok vele, hogy megneznem Carlo utan itt.Toti írta: 'THE PITCH WAS DRY' - Klopp
![]()
![]()
![]()
Istenem ez az ember
Aztan bedob egy ilyet es a csapat közelében nem szeretnem latni.
ZIDANE
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nalam is ez lenne az alap talan, de jota is baromi jo tud lenni, firmino pedig masfajta kaliber, neha meg az o hamiskilences jateka a hasznosabb.Szerintem baromira egyszerű, Diaz-Nunez-Salah.
van variacios lehetoseg az fix.